Nasıl Adam Olunur ?
-
hocam derine inelim nabıyosunda senden adam olmaz diyo ?
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------
:/ bu sorunun cvpbunu bulana 2 sene beleş kölelik yaparım
aynen katılıyom :) -
emrah_melenkolia bunu yazdı:
hocam derine inelim nabıyosunda senden adam olmaz diyo ?
Falla kardeş bisi yaptıgımda yok kopuk bir ortamımı yok Break dance basladım böyle Demeye basladı dans Etmeyide bıraktım yine aynı Devam ediyor fişi yokkki bunun Cekeyim.. -
caves bunu yazdı:
Falla kardeş bisi yaptıgımda yok kopuk bir ortamımı yok Break dance basladım böyle Demeye basladı dans Etmeyide bıraktım yine aynı Devam ediyor fişi yokkki bunun Cekeyim..
-----------------------------fişi yokkki bunun Cekeyim.. ne demek hoca bu ... baban hakkında pek hayırlı seyler konusuyorsun sanırım ... yazık
-
Göreceli bir kavram üzerine ne kadar yorum yaparsak yapalım, gerçeği bulmak imkansızdır. Adamlık bir sıfata yada bir davranışa bağlı değildir. Belirli kalıpları olmayan bir düşüncedir. Sana baban adam olamazsın diyebilir, yalnız bir başkası sen adamsın der. Sen bunu neden istiyorsun, önce bu soruyu sor kendine. Sadece babana adam olduğunu göstermek istiyorsan, onun istediği gibi bir evlat ol...
Babalar genellikle efendi, çalışkan, sessiz ve kendisinden söz ettiren evlat isterler. Bir nevi reklam olayı. Sen baban ile fazla konuşma, göz önünde olma ama arkadaşları senden bahsettim, seni övsün hoşuna gider, böbürlenir. Ve o an adamsındır artık...