Nasıl Bir Arabaya Belli Etmeden Zarar Verebilirim?
-
bokee hocamında böle bi konusu wardı. onu bulursan mutlaka oraya bak millet bir sürü fikir yazmıştı :)
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------Bide araba ortalıkta olduğu için belli etmek istemiyorum kendimi..
-----------------------------hacı gece gitcen giycen kar maskesini filan, ne yapcaksan yapcan kaçcan, arasokaklara filan dal karanlık bi yere saklan, kaçarken tabi karmaskesini yoket, birbiriyle alakasıy farklı elbiseler giy üst üste, kaçarken çıkart at yada saklandığın yerde çıkar sakla, ayarlıyabilirsen bi araba ayarla daha kolay kaçarsın
-
işi gece yapıcaksan basit işlemler war bi çakı ile falan delikler açabilirisn arabada!
-
EN ETKİLİ ve kesin çözüm arabanın benzin deposunun kapağından içeri bir adet kesme şeker atacan.. orda bazen süzgeç oluyo ama adam benzin doldurduğunda o şeker erir ve gene depoya ulaşır.. şekerli benzin motora ulaştığı anda motor gum olur undergrounddaki gibi :D
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------arabayı çizip bıçaklayamam,yapılır yapılır
Limon olayı yerine porçöz daha karlı daha yüzeysel zarar verir,katılıyorum boyayı geçebilirsen
Bomba:Alay etme lütfen ! :S
Egzoz borusunu tıkamanın arabaya ne gibi bir etkisi oluyor onu soracam? Çok zarar vermez heraldemotoru boğar sadece
Şu olayı tam anlamadım :
hacı gidiyon sanayiye yada burada veya şu kişide kesin vardır dediğin yere gidiyorsun fren hidrolliği alıyorsun çay bardağına yada bir kaba koy böle gece yanından geçerken salla ğstğne sabah seyret curcunayı :D
bu fren hidroliği arabaya nasıl zarar veriyor onu merak ettim.boyayı kabartıyor o yer komple boyaya girmeden tekrar boya tutmuyor ( başkasının yalancısıyım denemedim)
Bide araba ortalıkta olduğu için belli etmek istemiyorum kendimi..
----------------------------- -
Ben bokee nin konusunu inceledim her türlü fikir ortaya atılmış orada. Bana yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler. Bu arada bokee ne yaptı o arabaya çok merak ettim??
-
bırak kalsın ne zorun var arabasına zarar verince ne geççek eline
-
iki suç ortağı bul
arabaya binin arka sokakta park edin; elemanlardan biri arabada beklerken diğer ikiniz elinizde 500 ml. lik şişelerin içinde benzin,mazot vs. alın. arabaya yaklaşın bi etrafı kolacan edin. tekerleklerin üstüne dökün, sonra bidaha kolacan edin, kibriti yakın atın kaçın arabaya binin gidin :) arabayı kundaklamış olursunuz. tekerler yanarsa bütün arabanın başta boyası olmak üzere heryeri cayır cayır yanar
sonra arabayla bi tur atın
o sokaktan bidaha geçin masum insanlarmış gibi bakın arabaya; itfaiyeyi çağırmayın ama :P
-
çıtır çözüm nitrik asit... (taşı metali eritir) içine bi kaç damla pehidrol (katilazör)
istabbuldaysan pm at nereden alınacagını yazayım (ucuzdur)
-
hocam bence en kralı git nalbura.. al bi tane sağlam çıkmaya marshall boya :D gece dök üstüne.. boyayı kazımaları lazım.. kazıyınca yeni boya.. fırın boya attırması lazım.. fırın boya ile toplam 3.000 ytl tutar :D:D:D