Nasıl Bir Arabaya Belli Etmeden Zarar Verebilirim?
-
-
abi boya sökücü dök arabaya ( 1 litrelik kutusu 25 lira civarındadır ) bütün boya kabarsın.bi kutusuyla normal bi arabayı komple sökersin.zaten jel seklinde azcık sür arabaya dökülsün bütün boyası.boya dökülüncede porçöz dök kaputu eritsin. ( porçözü denemedim)
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Egzoz borusunu patatesle tıka ( Hava almadıgından emin ol )
-----------------------------
bu yontem bana bı yerden tanıdık gelıyor nerden mı?renegadealien yaklasık bır ay once buna benzer konuya sunu yazdı :
al 2 tane büyük patates
al elinede plastik bi cekic, cekicle ura bura 2 patateside sok egsoza,
sonra el bi kerpeten egsozun ucunu hafif kıvırki patatesi atamasın...
:D
güzelll
-
en güzel yöntem şudur:arabanın altına gir radyatörde güzel bir delik aç tornavidayla falan yada kayışı kes vs vs...
-
bir karmaskesi bir eldiven ve bir sprey boya alıyosun araabayı komple boyuyosun bukadar basit
-
egzoza patlıcan yada havuç yada salatalık yada.ç... tık :D
olmadı o benzinin işlediği o küçük yere su doldur aç yap bişiler
-
Benim tavsiyem sıcak bi günde ki bu aralar cidden çok sıcak :) şöyle öğle vakti kaportanın üstüne üç beş tane yumurta kır onlar hemen iki dakkaya pişiyo zaten. hem çıkarması çok zor hem de iğrenç. bizim arabanın üstüne ağaçtan küçük bi kuş yumurtası düşmüştü de ordan biliyorum. ama tabi ben antalyadayım ne biliym erzurumda falansan işe yaramayabilir.
-
hocam ölsün istiyorsan kapı konun iç kısmına siyanür koy.Ama ölmesin istiyorsan o kısma zehir falan koy ama daha az etkili bir tane olsun.burdan sonra diyeceklerim hayal ürünü molacak ona göre;
egzosa sıvı hidrojen dök ya da içinbde sıvı hidrojen olan bir pet şişe koy.
-
Hacı şimdi benim önereceğim biraz riskli.Arabanın üzerine bir paket koyuyorsun ama boyu kısa olacak,sonra polisi arıyorsun şüpeli paket var diye.Polis gelip arabanın üzerindeki paketi patlatınca araba zarar görüyor.
Lastiğin altına lastiğin kalıbına uygun çivili tahta koy o da etkili.
Bu da kirli bir iş.Arabanın altında kanalizasyon kapağı varsa arabanın parçalarıyla kapağı zincirle kilitle.
Artık fiziğin matematiğin kuvvetli ise 100 m havan topu at.
-
nasıl ................................. -e bilirim, -a bilirim?! tarzı cümleler çoğalmaya başladı abi.