Nasıl Bir Arabaya Belli Etmeden Zarar Verebilirim?
-
bence yakkkk :) kimsenin haberi olmaz
-
Abi yakmayla ilgili bişiler yapma kundaklama olayları çoğaldı biliosun üstelik pkklılar yapıyo.
Ama adam sinirse elinden geleni yap bence.ama ateşsiz =)
-
InFlames bunu yazdı:
-----------------------------Abi yakmayla ilgili bişiler yapma kundaklama olayları çoğaldı biliosun üstelik pkklılar yapıyo.
Ama adam sinirse elinden geleni yap bence.ama ateşsiz =)
-----------------------------
Hocam ne vardı da konuyu hörtletiyorsun :D -
abi patlama çatlama olayları çevredeki insanlara da zarar verebilir bence bi kaç kişi toplanın gece vakit geçin arabanın arkasına orasına burasına dokundurun malzemeyi (evet evet donu indiriyosun arkadaşım) fotoğrafını çekin kapısının önüne bırakın. bugün arabanı yarın seni tehtidlerinde bulunun.. gerekirse yarın(bugünün yarınıda var) gidip yine aynı elemanlarla arabanın içine tıkın verin küsküyü bundan daha kötü bi ceza olamaz herhalde. bide gururlu bişeyse kimseyede söyleyemez. (gerçi şu ikinci şık mala değil cana oluyo.. aslında yine ortada bi mal var ama nıhıhıhı)
-
benzin deposuna şeke doldur.duymuştum ne kadar etkili bilmiyorum ama kesin depoyu söktürürsün. kolay gele =).
-
daha önce tavsiyede bulundummu bilmiyorum ama gece geç saatlerde arabanın üstüne hidrolik yağ dök burdaki gecenin geç saatlerinde olmasının sebebi eğer adam arabasını o halde görürse su felan atarsa aracın üstüne senın iş yatar ama adam aracını o halde görmez ise sabaha kadar aracın neresine o yağı döktüysen orada boya felan kalma ondan emin ol :D
-
ALARMSIZMI (DIR) bu araba ???
-
konu acilali 6 ay olmus acaba konuyu acan arkadasimiz bir faliyette bulundumu merak ettim dogrusu
Toplam Hit: 32115 Toplam Mesaj: 49