Nasıl Bordo Bereli Olunur?
-
İleti kullanıcının iradesi ile, tarafından düzenlenip, silindi.
-
beyler ya fizik ? boy kilo göz renki bunlar ne kadar olması lazım azamimi yada asgari birşey varmı bunlarda
-
abi cılız sıska adam ne kadar dayanabilirki sanki ? pkklıları görsen bi bi kaç video izlemiştim kadınları bile benim iki katım muahaua + cinssel cazibe sıfırrrrrrrrrrrr (:
-
Ya fizik olarak abi normalde benim tv ve tsk nın sitelerinde gördüğüm ve okuduğum (askeri lise dökümanları) 1.85 boy (Bu belirli standart değil,en azından görevlerde gereken standart)
75-85 arası kilo....
Ya fizikten evvel o dedikleri kardeş!Yani özel kuvvet çok gördüm benden de kısa (şahsen 1.81 im) ama o adamlar var ya yani nasıl anlatayım!insan değiller artık!Dünyada özel timlerde 3.defa üst üste 1. geldiler.... -
tuncadan olsa olsa bordo çoraplı olur:D
herifin çorapı nükleer atık bea arkadaşın ağzına tıktık geçen sene komaya girdi çocuk kıpkırmıız oldu:D
yalan mı lan
-
Çelik gibi sinir (Önünde ananı şaapsalar gıg çıkarmıcan)
*İnanılmaz bir irade (3 gün aralıksız yürüyüş+30 kg. mühimmat çantanla)
*Üst düzey eğitim ve yüksek öğrenim (Minimum iki Avrupa dili)
*Sabır (ki taşı çatlatacak cinsten bir sabır)
*Koşulsuz itaat (Üssün al tabancayı vur beni deyince vuracaksın...)
*Sessizlik-gizlilik ve inanılmaz bir ani karar kabiliyeti (Yanına el bombası düştüğünde o çok lazım olcak)
bundan gerisi önemli değil sağlam ol yeter! -
her şeyden önce 4 okka taş....k olacak.
-
benim bildiğim çok küçükken alıp yetişriyolar, ayrıca kimse bilmiyo neredeyse tam olarak bu bordo bereileri yani zor olursun bordo bereli :)
-
boyun fazla uzun olması dezavantajtır
-
arkadaşlar harbiden bende bilimiyordum ve merak ta etmiştim yani bir ara ama sonra kaldı.
ben başka bişiy sorcam askerde bordo bereli olarak yapılamaz mi?
Toplam Hit: 37374 Toplam Mesaj: 61