Nasıl Gizleniyorsunuz?
-
Delil yetersizliği değil. Türkiye'de Bilişim suçları kanunu yeni çıktı dava açılsada bilgi yetersizliğinden savcı polis tam olarak olayın peşine düşemiyor.
Diğer bir ihtimalde dava açmıyorlar :)
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------2. Yabancı ülkelerden, uzaktan erişim şifresi bulabilirsen onunla yapsan, büyük oranda gizlilik sağlayabilirsin.
--
hocam bi sorum olcak
uzak erişim şifresi:biraz daha acarmısın naısl bulunur nerden bulunur!
-
Öncelikle uzaktan erişim dediğimiz yazılımın diğer bir adı remote desktoptur.
Program windows ile gelir, ne işe yaradığını özetleyecek olursak; başka bir bilgisayarı tamamen kontrol etmeye yarar, diğer bir deyişle kendi bilgisayarımız gibiymiş gibi masaüstünü görüp, işlem yapabilirsiniz.
Peki bu nasıl ele geçirilir derseniz, bu kısım biraz zor ama özet vermek gerekirse çeşitli sistem açıklarından faydalanarak kullanıcı hesabı oluşturulabilir ve sunucusu olan birine keylogger yedirerek elde edebilirsiniz.
-
Valla bulmak isteyen ztn buluo kasmaya gerek yok (: yeterki canı gönülden bulmak istesinler seni.ne yapsan ne etsen bi $ekilde açık veriosun.
-
sağollasın hocam açıkladığın için
ayrıca www.SPY-CX5.com da dökümanlarını bekliyorum..
-
1.mahalle arası .oktan diye tabir edebilceğimiz ama pc si cicili büle fiyakalı olan bi kafeye gidilirki hem kamera olmasın hemde pcyi kullanırken keyfimiz kaçmasın
2.o güzelim cicili bicilü pc de ne halt yiceksek yenilir
3.anı olsun diye bide o cicilü biclü pcye bişiler konulur bi ara gelip veletlerin msn şifresini oyun şifrelerini alimde ta.sak(iki tane ş var aslında orda :)) geçim diye
4.cafe sahibine giderken hayırlı işler abü görüşürük gibilerinden ara gazı verilir samimiyet kurulur bu 1. adımdada yapılabilü
5.settir olup gidilir mekandan
6.bu gusel orgazmın ferahlına kullanıosak bi sigara yakılır :P:P:P
salıcakla kalın
not:büle şeleri tasvip etmioz bak doktorlar birliği olarak
ama günde 10 dakka gargara usulü ile iki kez uygulanabilir
-
Tşekkürler SPY-CX5 ,diğer arkadaşlarıda buraya bekliyoruz.
-
çıkarsın alsancağa bir cafeye. yanında laptop un bulunur. koblosuz internete takılır işini çözersin ziktir olup gidersin. kimsede bi sikim yapamaz. ama eğer ben bütün önlemleri alıpta Hacked By WyRuS yazarsam :) döte gelirim gibi bişi. bu yüzden nick inizi saklayın. benim gibi yapmayın :)
-
tor kullanıyorum ve gayet güvenli , deface ettiğim sitelerinde loglarında torun verdiği ip gözüküyor
eğer çok büyük bir hack işi ise banka vs. hiç kalkışılmamasında fayda var kesin yakalanılıyor babam bankacı, birisi hesaplara girmişti geçen sene adamı sanal havuza atıyorlar orada fake hesaplarla uğraşıyor müffettişler durumu egm ye bildiriyor ve işin sonu çok büyük mit dahi bu takibe katılıyor ve fazla sürmüyor yakalanmanız ama normal standart sitelerse Tor u tavsiye ederim
-
Beyler demek istediğim olay kafeye falan gitme değil, kendi bilgisayarınızdan bahsediyorum, ben de tor kullanıyorum socks5 proxy kullanıyo, tarayıcımın activexleri kapalı,jscriptler kapalı, flash devre dışı, bildiklerim bunlar fakat elbette bilmediğim şeyler vardır. Üstadlar bu konuya ilgi büyük litfen ama.