Nazar Hakkında Ne Biliyosunuz ? Başınıza Geldi Mi ? (Benim Başıma Geldi)
-
hahaha ha haa hasssssssssssiktir laan :)
-
nazar diye birşey vardır, hatta duasıda vardır. eşimle nişanlı iken, abisinin düğünü için köylerine gittik. sülalesi beni ilkkez görecekti. sülalede sülale ama 200-300 kişi geldi düğüne :) neyse kadınlar adamlar falan öle baktı baktı, pek genç falan fistan diye diye, o gün bir ağırlık ve baş ağrısı ile bi yattım, 2 gün kendime gelemedim. eşimin halası tuza dua okudu, bana yedirdi. inanmazsınız, 20 dakkaya bişeyim kalmadı. ondan bende inanınırm. hatta benim kıza maaşallah denmedimi, gece hiçbişey yokken ağlaya zırlaya uyanıyo. hanım okuyo üflüyoda ondan sonra rahat rahat uyumaya başlıyor.
-
zaten ikiz kuleler de nazardan yikildilar soylenenlere gore ucak degmeden binalar yikilmaya basliyor megerse sonra ogrendik ucaktaki bi hostest mavi gozluymus, bina o gozlere dayanammis :P
-
Nazar var tabii olmaz mı
Düğünümüz vardı,annem cam tabağa yemeği koyar koymaz pat diye bi ses,tabak elinde ufalandı,tuzla buz.Sıcaktan olacağını sanmıyorum yemek hem o kadar sıcak değildi,hem de un ufak küçük küçük parçalara ayrıldı,gitti bi tabak kuru fasulye:))
Bir akşam arkadaşlarla dışarı çıktık bindik arabaya,ben kullanıyorum 4-5 kişi çarşı içine doğru gidiyoruz,yağmur yeni yağmış yerler ıslak.Önümüze bi şahin çıktı,aramızda 10-15 metre mesafe bildim bunun it olduğunu yavaş yava gidiyorum ardından yaklaşmadan(içime doğmuş herhal).Başladı arabaya göt attırtmaya,artizlik yapıyo aklı sıra.
içimden:
"ulan şu kaldırıma çıksan da bi izlesek" dedim.
aradan 5 saniye geçmedi arabanın kontrolünü kaybetti caaaaarrrrrttttt bizim eleman yüksek kaldırıma kıvılcımlar eşliğinde çıkmayı başardı.Aradan karizmayı kurtarmak için artistik bi hareket daha yaptı,bu sefer nasıl becerdi hala anlayamadım:) aynı kaldırıma yine kıvılcımlar eşliğinde bir de geri geri çıktı:))
Bir kaç saniyelik şokun ardından bastığı gibi kaçtı gitti ara sokaktan.Eğer sol taraftaki boş kaldırıma değil de,sağ tarafta arabaların park ettiği kaldırıma doğru kaçırsaydı arabayı,oradaki arabaların mına koyacaktı.Anında şikayet ederdim pezevengi
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------
son angut :D iyiymis :D nazar vardir evet ama goz rengiyle baglantisi yoktur nazar, etrafindan belirgin bi ozellikle ayrilan her seye degebilir diye biliyorum :) bebeleri once severler sonra aglatirlar gecen kadinin biri yegenime yumruk atti resmen :F
sebep
10 aylik bebek once sevdi guldurdu vs sonra nazar degmesin diye aglatti :D -
Aksi olabilme olasılığı her zaman olan şeylerin o an içinde veya bir süre sonra gerçekleşmesine nazar diyorsunuz. Aslında olayın "Nazar" kelimesinin anlamı ile uzaktan yakından alakası yok.
Ben hiç güneşe nazarını değdirip söndürebilen birisini görmedim.
Çünkü bu küçük aksiliklerin olabilme olasığı her zaman vardır sadece olabilme olasılığına denk gelip olunca halk arasında nazar deniliyor. Yok inmiş , cinmiş, gözmüş, sarışınmış, esmermiş alakası yok.
-
Ne nazarı ne cini. İyi bişe olunca niye nazardan dolayı iyi oldu denmiyo veya adam öküz gibi sağlıklıysa niye içine cin girmiş o yüzden böle öküz gibi denmiyo.
Başımıza gelen kötü olaylara bi bok atmakta üstümüze yok ondan dolayı.
( Bu arada aramızda cin muhabbeti geçmişti önceden aramızda cin olan muridlerde vardı hatta :D )
-
flulaşarak yok oluyorsa adobe after effects ile yıkanmıştır.
-
Gecen bir mekandayiz. Kiz arkadasin biri diger arkadaslariyla tanistiyor. Derken esmer boyle, gayet guzel makyaj yapmis, ustunde dantelli bir seyler, altinda da mini etek, jartiyer falan olan bir kizla tanistirti beni. Ama kiz boyle degsen elini yakacak, tas gibi tas. Kilitlendil hatuna ister istemez, muhabbet esnasinda 10 dk falan gozlerimi ayirmadan bakmisimdir, sonra gitti oturdu, bacak bacak ustune falan atti. Ben uzaklardan hala kesiyorum, baya icine dusuyorum hatunun, oyle boyle degil, yiyecek gibi bakiyorum hatun, bir yandanda az daha icsin yanina gider avlarim hatunu diye dusunup Erol Tas gibi guluyorum icimden. Derken cit diye bir ses duydum, noluyor lan demeye kalmadan farkettim pantolonumun dugmesi kopmus.
-
apartmanda bir zenci karı var her baktığında işlerim ters gider ne ugursuz karı nazarın kıralı var