folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nazar Hakkında Ne Biliyosunuz ? Başınıza Geldi Mi ? (Benim Başıma Geldi)

Nazar Hakkında Ne Biliyosunuz ? Başınıza Geldi Mi ? (Benim Başıma Geldi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hahaha ha haa hasssssssssssiktir laan :)

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

nazar diye birşey vardır, hatta duasıda vardır. eşimle nişanlı iken, abisinin düğünü için köylerine gittik. sülalesi beni ilkkez görecekti. sülalede sülale ama 200-300 kişi geldi düğüne :) neyse kadınlar adamlar falan öle baktı baktı, pek genç falan fistan diye diye, o gün bir ağırlık ve baş ağrısı ile bi yattım, 2 gün kendime gelemedim. eşimin halası tuza dua okudu, bana yedirdi. inanmazsınız, 20 dakkaya bişeyim kalmadı. ondan bende inanınırm. hatta benim kıza maaşallah denmedimi, gece hiçbişey yokken ağlaya zırlaya uyanıyo. hanım okuyo üflüyoda ondan sonra rahat rahat uyumaya başlıyor.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

zaten ikiz kuleler de nazardan yikildilar soylenenlere gore  ucak degmeden binalar yikilmaya basliyor megerse sonra ogrendik ucaktaki bi hostest mavi gozluymus, bina o gozlere dayanammis :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Nazar var tabii olmaz mı

Düğünümüz vardı,annem cam tabağa yemeği koyar koymaz pat diye bi ses,tabak elinde ufalandı,tuzla buz.Sıcaktan olacağını sanmıyorum yemek hem o kadar sıcak değildi,hem de un ufak küçük küçük parçalara ayrıldı,gitti bi tabak kuru fasulye:))

Bir akşam arkadaşlarla dışarı çıktık bindik arabaya,ben kullanıyorum 4-5 kişi çarşı içine doğru gidiyoruz,yağmur yeni yağmış yerler ıslak.Önümüze bi şahin çıktı,aramızda 10-15 metre mesafe bildim bunun it olduğunu yavaş yava gidiyorum ardından yaklaşmadan(içime doğmuş herhal).Başladı arabaya göt attırtmaya,artizlik yapıyo aklı sıra.

içimden:

"ulan şu kaldırıma çıksan da bi izlesek" dedim.

aradan 5 saniye geçmedi arabanın kontrolünü kaybetti caaaaarrrrrttttt bizim eleman yüksek kaldırıma kıvılcımlar eşliğinde çıkmayı başardı.Aradan karizmayı kurtarmak için artistik bi hareket daha yaptı,bu sefer nasıl becerdi hala anlayamadım:) aynı kaldırıma yine kıvılcımlar eşliğinde bir de geri geri çıktı:))

Bir kaç saniyelik şokun ardından bastığı gibi kaçtı gitti ara sokaktan.Eğer sol taraftaki boş kaldırıma değil de,sağ tarafta arabaların park ettiği kaldırıma doğru kaçırsaydı arabayı,oradaki arabaların mına koyacaktı.Anında şikayet ederdim pezevengi

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------

eray bunu yazdı:
    son angut :D iyiymis :D nazar vardir evet ama goz rengiyle baglantisi yoktur nazar, etrafindan belirgin bi ozellikle ayrilan her seye degebilir diye biliyorum :) bebeleri once severler sonra aglatirlar gecen kadinin biri yegenime yumruk atti resmen :F
    sebep

10 aylik bebek once sevdi guldurdu vs sonra nazar degmesin diye aglatti :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Aksi olabilme olasılığı her zaman olan şeylerin o an içinde veya bir süre sonra gerçekleşmesine nazar diyorsunuz. Aslında olayın "Nazar" kelimesinin anlamı ile uzaktan yakından alakası yok.

Ben hiç güneşe nazarını değdirip söndürebilen birisini görmedim.

Çünkü bu küçük aksiliklerin olabilme olasığı her zaman vardır sadece olabilme olasılığına denk gelip olunca halk arasında nazar deniliyor. Yok inmiş , cinmiş, gözmüş, sarışınmış, esmermiş alakası yok.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

Ne nazarı ne cini. İyi bişe olunca niye nazardan dolayı iyi oldu denmiyo veya adam öküz gibi sağlıklıysa niye içine cin girmiş o yüzden böle öküz gibi denmiyo.

Başımıza gelen kötü olaylara bi bok atmakta üstümüze yok ondan dolayı.

( Bu arada aramızda cin muhabbeti geçmişti önceden aramızda cin olan muridlerde vardı hatta :D )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    flulaşarak yok oluyorsa adobe after effects ile yıkanmıştır.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Gecen bir mekandayiz. Kiz arkadasin biri diger arkadaslariyla tanistiyor. Derken esmer boyle, gayet guzel makyaj yapmis, ustunde dantelli bir seyler, altinda da mini etek, jartiyer falan olan bir kizla tanistirti beni. Ama kiz boyle degsen elini yakacak, tas gibi tas. Kilitlendil hatuna ister istemez, muhabbet esnasinda 10 dk falan gozlerimi ayirmadan bakmisimdir, sonra gitti oturdu, bacak bacak ustune falan atti. Ben uzaklardan hala kesiyorum, baya icine dusuyorum hatunun, oyle boyle degil, yiyecek gibi bakiyorum hatun, bir yandanda az daha icsin yanina gider avlarim hatunu diye dusunup Erol Tas gibi guluyorum icimden. Derken cit diye bir ses duydum, noluyor lan demeye kalmadan farkettim pantolonumun dugmesi kopmus.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

apartmanda bir zenci karı var her baktığında işlerim ters gider ne ugursuz karı nazarın kıralı var

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 6688 Toplam Mesaj: 47