folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nazar Hakkında Ne Biliyosunuz ? Başınıza Geldi Mi ? (Benim Başıma Geldi)

Nazar Hakkında Ne Biliyosunuz ? Başınıza Geldi Mi ? (Benim Başıma Geldi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

nickle anlattıkların güzel uyuşuyor..

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:
    -----------------------------

apartmanda bir zenci karı var her baktığında işlerim ters gider ne ugursuz karı nazarın kıralı var

:) neyse.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    Nazar gözle yani bakmakla alakalı birşey . Bunun etki etmesi için birsinin fesad olması gerekmez Peygamber efendimizede Nazar değmiştir ve gerekli dualarla korunmuştur.Bazen nazar değdiği zaman başınıza bişey gelmesi gerekmez. Eğer çok göz aldıysanız başınız ağırabilir. Ama o göz yok mu göz neler yaptırır :D.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    Peygamber efendimiz nazar haktır demiş nazarın iyiside kötüsüde vardır her nazar kötü demektir manasına gelmez.. Allah dostlarının evliyaların nazarı kalplere gönüllere hastalıklara kötülüklere şifadır Allahın izniyle.. nefsi kalbini öldürmüş insanların nazarlarıda tam tersine hastalık ve fesat doludur.. Allah dostları bir nazarlarıyla insanın kalbini titretebilir o kişinin hayatını baştan aşağıya etkileyebilirler.. nazar öldürebilir bile çok etkilidir.. duaları vardır korunma yolları vardır ama her nazara kötü diye yaklaşmayın iyi insanların nazarına girmeye çalışın..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

hea bide bu eksikti millete gidip bana bakk diye yalvarıcam.. yaa şu adam varya allah dostu bi şeh dicekler şişircekler gitcem üfürütcem..poffff...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

nazar var evet arkadaslar bende ela gözluyum mesela sınırleneyım o andan baktıgım bırseyde mutlaka bırsey olur hemen olmasada ılerleyen zamanda olur bır keresınde metrodan cıktım antreamandan gelıyordum yorulmusun cantada var sırtımda dusup bayılcam nerdeyse adamın tekı cıktı takım elbıselı bı lavuk omuzuma carptı ılerledıı ne pardon fln cantam dustu benım aldım herıfe baktım metrolardakı o teneke cöpe bır takıldı butun pantolonu yırtıldı az gulmemıstım :D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

nazar var evet arkadaslar bende ela gözluyum mesela sınırleneyım o andan baktıgım bırseyde mutlaka bırsey olur hemen olmasada ılerleyen zamanda olur bır keresınde metrodan cıktım antreamandan gelıyordum yorulmusun cantada var sırtımda dusup bayılcam nerdeyse adamın tekı cıktı takım elbıselı bı lavuk omuzuma carptı ılerledıı ne pardon fln cantam dustu benım aldım herıfe baktım metrolardakı o teneke cöpe bır takıldı butun pantolonu yırtıldı az gulmemıstım :D

adamın mallığı :D ve o ana denk gelmesi :)

X-man deki cylops gibiyim diyon yani :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:

MeTiN_7 bunu yazdı:

adamın mallığı :D ve o ana denk gelmesi :)

X-man deki cylops gibiyim diyon yani :D

senınde basına gelse hocam bırgun anlarsın kuranı kerımde bıle yazıyor eger sen ınanmıyorsanki bu söyledıklerın onu gösterıyor kuranı kerımede inanmıyorsu demektir

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

evet nazar var. bu bir gerçek. 1.sine inandım fakat o leke oluşup kaybolmasına pek de inanmadım. okuldayken şaka mürekkebi fışkırtmış olabilirler ama o komşundaki olay pek inandırcı değil

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 6692 Toplam Mesaj: 47