folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Biçim Eğitim Sistemi Bu

Ne Biçim Eğitim Sistemi Bu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alp bunu yazdı:
    -----------------------------
    SharpShooter bunu yazdı:

hocam 330 mu?

bu sene 330 yaptıysan geçe nsene puanın 280 felan 

önemli olan %lik dilim yüzdelik dilimin kaç

280 ile anadolu meslek lisesine girerdin

ama geçen sene 

bu sene herkes yüksek yapınca senin açıkta kalman normal

senin başarısızlığını eğitim sistemine yüklemen çok yanlış bence

eğitim sistemi çok düzgün olmayabilir fakat adam 480 yapıpda istediği liseye girebiliyorsa dediğin kadar büyük bir sorun yok demektir

eğer "ben insanları sınav başarısına göre okula yerleştiririm" diyosan hiç sınava girmeyen adamla 330 yapan adamı aynı okula yerleştirmeyeceksin. Evet bi yüzde vardır ama bahsedilen hiç sınava girmeyen stres yaşamayan adamla belki de 1 yılını sınav endişesiyle geçiren, sınava giren ama başarılı olamayan bir öğrenci..

eğitim sistemi kökten yanlış zaten.. Bi kere sınavı s-klemeyip sırf parasıyla özel okullarda paşalar gibi okuyan insanlar varsa bu eğitim sisteminin ne kadar boktan olduğunu gösterir.. Bana "her yerde öyle" diye savunma yapmayın. Resmen paraya dayalı bi eğitim sistemimiz var ben özel okula burslu girebilmek için 1 sene boyunca sinir-stres yaşadım diğeri 30-40 soru çözüp yıllık 12 bin doları basıp benimle aynı bölüme geldi.. Kimsenin parasında gözüm yok, umrumda da değil ama bu işte bi yanlış var

o zaman şöyle yapalım istersen

sınava giren herkes kazansın değil mi?

ee adam nasıl olsa 1 yıl çalışmış

haa 500 tam puan yapmış,ha barajı geçememiş

ama nede olsa adam sınava girmiş

senin bu düşüncenden dolayı kutluyorum

bunu beyenmezsen

hiç sınav yapmayalım tüm liseleri eşit yapalım

sonra elin tinercisi,çingenesi pırıl pırıl çocukları bozsun?

seç bi tanesini...

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hocam çocuk çocuk konuşma.

Sistemi doğrultacak yeni bi sistem olsa zaten düzeltirler.. Ben çözüm yolu göstermedim farkındaysan ben yanlış olanı söylüyorum..Sen yanlış olanı savunuyosun hâlâ..

"Bu sistemden daha iyisi şudur" diye bişe yazmadım farkındaysan, şu anki sistemin yanlışlığını söylüyorum. Ayrıca laf koyma triplerini falan bırak adam gibi yazacaksan yaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gfb_soldier bunu yazdı:
    senin ordaki adamlardan bi farkın olucak merak etme
    ne gibi

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tercihleri yanlış yapıyorsanız,sorun eğitim sisteminde mi?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hâlâ tercihler diyosun hocam ben fen lisesinde okudum, şimdi mühendislik kazandım eğer 3.5 saatlik zamanda bi şekilde sınavı çözecek durumum olmasaydı onca yıl çektiğim işkence boşa gidecekti, en başta karşılaştırma kriterleri yanlış..

ben diyorum ki sistem bok, sen diyosun ki tercihler.. Ben tercihimi iyi yaptım hocam, istediğim yerdeyim de..

Ama diyorum ya o 3.5 saati adam gibi bi performansla geçirmeseydim babalara gelmiştim bi yılım ziyan olmuştu..

Tercihlerde takılma geniş düşün

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alp bunu yazdı:

hâlâ tercihler diyosun hocam ben fen lisesinde okudum, şimdi mühendislik kazandım eğer 3.5 saatlik zamanda bi şekilde sınavı çözecek durumum olmasaydı onca yıl çektiğim işkence boşa gidecekti, en başta karşılaştırma kriterleri yanlış..

ben diyorum ki sistem bok, sen diyosun ki tercihler.. Ben tercihimi iyi yaptım hocam, istediğim yerdeyim de..

Ama diyorum ya o 3.5 saati adam gibi bi performansla geçirmeseydim babalara gelmiştim bi yılım ziyan olmuştu..

Tercihlerde takılma geniş düşün

adam tercihleri yanlış yapmış :)

330 ile anadolu meslek lisesine giremediyse sorun ondadır...

senin yazını yanlışlıkla alıntı yapmışım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Seboist  bak sakın öle düşünme.330 Puanla bir ton liseye girebilirsin.

Şöle bir durum var.Onlar resmi olarak öle yazıyor mesela bizim okulun da taban puanı 245 di ben 251 almıstım anadoluya girdim.Ama 200 alan cocukda benle aynı sınıftaydı.Biraz zaman sonra değişiyor durumlar.Hem 200 alan cocuk rüşvet falan da vermemiş.Yeter ki biraz uğraş mutlaka bir yere girersin + 330 cok az bir puan da değil

Edit:Esatpasa imam hatip lisesine girmiştim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

işte batıyı sadece bu yüzden sewiorum yoksa hepsinin aq ama :D eğitim sistemleri öğrencilerin yetenekleri üzerine kurulu bi olay orda puandan çok hangi mesleğe daha eğilimi var onu göz önünde bulundurup geleceklerine öyle yön veriyolar

sonra biz nie geri kaldık diyoruz açık deilmi nedeni :) 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iyi yapsaydın Anadolu lisesine gitseydin...

iyi yapamamışsın...

oks'ye girmeyenle aynı olacaksın tabi...madalyamı takacaklar oks'ye girdin diye..

bende öss'ye girdim bi bok yapamadım..öss'ye girmeyen adamda boşda geziyor bende boşda geziyorum...

saçmalamadan önce düşününç

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Hocam sistem tamam boktan ama senin söylediğin laf şuan çok saçma,sonuçta aldığın puan düşük ve o adamla aynı

okula gidiceksin ama o okulda farkınız olucak bunu da unutma sen adam akıllı gidip dersini öğrenirsen öss'de istediğni

alırsın,ben Antebin en iyi anadolu lisesi mezunuyum,ama benim düz lisedeki arkadaşlarım kazandı ben boştayım:) Niye?

adamlar eşşek gibi çalıştı,biz gezdik tozduk,boşver moralini bozma dersine bak sen...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 5484 Toplam Mesaj: 54