folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Biçim Eğitim Sistemi Bu

Ne Biçim Eğitim Sistemi Bu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hoca sen ne diyosun ya.. ne demek eleştirme hakkı nasıl elimize geçti.. Sistemin içinde olan kişiler sistemi eleştirir ne var ki bunda??

Bak sadece bu sistemlerin değişmesiyle ilgili hayatı kayan en az  100 kişi gösteririrm sana, sınav sistemi yüzünden harcanan da en az 1000 kişi gösteririm.. Sen bu oranı gel türkiyeye vur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alp bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca sen ne diyosun ya.. ne demek eleştirme hakkı nasıl elimize geçti.. Sistemin içinde olan kişiler sistemi eleştirir ne var ki bunda??

Bak sadece bu sistemlerin değişmesiyle ilgili hayatı kayan en az  100 kişi gösteririrm sana, sınav sistemi yüzünden harcanan da en az 1000 kişi gösteririm.. Sen bu oranı gel türkiyeye vur

bir şeyi eleştirirken adama sorarlar

elinde ne varda eleştiriyorsun.bu adamın elinde KOCA bir SIFIR var :)

sizin eleştirme şeklinizi

kahvelerde amcalar,dedeler tüm gün devleti eleştirerek yapıyor :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

tabi güdülmeye alışmışsın sana öyle geliyo.

o kadar memnunsun ki şu söze inanmaya başladım : "Deveye diken bu millete miken yaranır"

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ben her zaman söylerim...

Devletin Yaptığı bir Sınavamı giricen  Ve sınav tarihide belliyse Sınav Zamanına KAdar Sınava ÇAlısmak Yerine Torpil Arayacaktın..Şimdi Kafan Rahat istediğin Okula Kaydın Yapılmıs olacaktı.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Meslek lisesinde okuman düz lisede okumaktan daha iyi bişey deil bi ekre sana bi bok öretmiolar.BU 1(Öretmiyolar derken yanlış anlaşılmasın öğrenciler öğrenmiycem diyince öğretmenler çaresizöretmeden geçiyor)

Meslek lisesinden üniye direk geçiş imkanından başka bi kazanç salamıyo BU 2

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alp bunu yazdı:

tabi güdülmeye alışmışsın sana öyle geliyo.

o kadar memnunsun ki şu söze inanmaya başladım : "Deveye diken bu millete miken yaranır"

gel bana eğitim sistemini eleştir,eliştirme demiyorum

ama elinde eleştirebilecek bir şey olsun...

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    geçen sene bende oksye girmiştim . 350 puan yaptım ve şuan düz lisedeyim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Söylüyoruz ya hocam, önceki mesajlarda yazdık ya hocam.

Millet parasıyla en kral okulun en kral bölümünde okuyup, en kral işte çalışıyor biz de yıllarca emek verip, "ya sınav saatinde bişe olur da çözemezsem yıllarım ziyan olursa" diye streslere giriyoruz dedim ya hocam..

4 yıllık okul öncesi okuyanlar öğretmen olamazken, kız meslek lisesi mezunu kurs alıp torpili varsa kadrolu öğretmen oluyo diyoruz ya hocam.. İlla eğitim sistemini eleştirmek için devlet erkanı olmak mı lazım? İşte bizi bu düşünceler mahvetti..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

sende 0 'sın oda 0 işte. Daha çok çalışsaydında kazansaydın . İşiniz gücünüz eleştirmek oldu şu son zamanlarda,  Ne kadar sisteme kafa tutsanda o sisteme domalmak zorundasın.

Neye dayanarak suçladığınıda  anlayamadım zaten . Bi yeri kazanacak derecede bir puan da yapmamışsın ki 0 çeken kuzenine laf atıyorsun .

Benimde durumum benzer bişeydi bizim dönemde 280 gibi boktan bir puan yaptım. Ama yinede meslek lisesine gidebiliyordum . O sene 355 yapan en alt derecede de olsa bir anadolu lisesinde okuma hakkına sahipti. Bir arkadaşımda sınavda 347 falan yapmıştı yerleşemedi bir anadolu lisesine. Fakat arkadaşın ilkokul diploma notu 3.60 larda birşeydi . Benim ki iste 4.26 idi. O adam oksde benden daha iyi bir puan yaptı . Arkadaş benden daha kötü bir düz liseye gitti .... Adam çıkıpta ağzını açmadı normal olarak

Yapabilecek birşey yok eleştirmeklede bir yere varılamayacağından paşa paşa git kaydını yaptır düz lisene.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

@sebotoist,

Bu sene sistem değişti,bu sene kıyaslama istiyorsan öncelikle sıranın kaç olduğuna bakman lazım sana önceki mesajda dediğim gibi 482 puan alan eleman 2000lerde bir şey oldu.Çocuk İstanbul Fen'i istiyordu;ama olamadı o okula girecek olan elemanlar ilk bine girmiş olan elemanlar oluyor.Bu sene sınavı kolay yaptıkları için herkes iyi yaptı.Sınavı basit yaparak iyi mi yaptılar?Bunu tartışabiliriz;ama puanlara aldanma diyorum sana.

Kuzenini örnek veriyorsun.Kuzeninin girdiği sınavı açıp çöz(ki çalışırken zaten çözmüşsündür) belki çok ölçücü bir şey olmayacaktır;ama en azından görürsün seneden seneye nasıl değiştiğini soruların.

Bundan sonra önüne bak.Geçmişi sil.Çok çalış ve istediğin yeri kazan.İmkansız değil.İnan ki değil....

Selametle...

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 5757 Toplam Mesaj: 54