folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Ne Kadar Sıklıkla Makina Programını İzlersiniz? Ve Yorumlarınız Neler?

Ne Kadar Sıklıkla Makina Programını İzlersiniz? Ve Yorumlarınız Neler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    evet arkadaşlar gece kuşundan beri okan bayulgen gecelerin adamı oldu o zamanlarda hatırlıyorum uçuruyorum muhabbeti wardı :) şimdi bu zamanda da makina war. ve okan bayulgeni de son zamanlarda küresel ısınma konusuna dikkat çekişi ile ilgili olarak takdir ettim yani. peki sizlerin görüşleri neler tahribat müridleri ne kadar izliyor bu programı seviyormu sevmiyormu ?

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    seviyorum ve şu an da izliyorum :))tavsiyede ediyorum

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

daha demin izledim reklama girdi kapatdım.. saçma.. sürekli bel altı espiriler falan yapmaya calısıolar vs..bel altı konusmakda ne warki ben her gün konusuorm 30 dakkada bi tane ince espiri yok seyirci desen neyi alkısladıgını bilmeden ritim tutar..tek komedi mustafa topal oğlu ve seyirce top 5 midir nedir o işte.. 

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Okan'ın program sunma tarzından nefret ediyorum dedem'i soksam o kadro ile dedemde makineyi harika şekilde sunabilir ; dedem 76 yaşında ve en az okan kadar espritüeldir hatta  bi de artısı var gayet mantıklı ve kaliteli espriler yapar ; şebeklik ve espriyi aynı kefeye koymaz : ) şaka maka okan dan nefret ediorm o aptal a reyting kazandırmam bi kere izlemeyi denedim çok aptaldı ; bi dahada izlemeye uğraşmam.. Discovery Rulz (Y) : )

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    okan kim makine nedir ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    adam isinin hakkını veriyor.. Hangi formatta program sunuyorsa en kraL sekiLde isini yapıyor adam..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    way be harbiden çok farklı ve keskin yorumlar geliyo.yani bir de arkadaşlara şunu söyliyim oraya gelen o oyuncular yaptıkları espriler genelde doğaçlama oluyor. ama gösterdikleri şeyler ise bize karşısındakilerin saf oldugu sonuçta adam akıllı olan öyle açıklar vermemsi lazım.bence orada kimin asıl sanatçı olup kimin olmadığı belli oluyor :) ama genede siz de haklısınız

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    kendini kanıtlamış biri, işi geregi tatlı sert  agresif saldırgan rolünü iyi oynuyor :)))  bunu çaktırmadan yapmak araya zekasını eklemek zorunda oldugunuda iyi biliyor, bence farklı tarzı olan orjinal biri, yaptıgı programlar zaten standardın üstünde ve sıradışı, en favori bölümü bence klip arkası :P

:) mutluyum, huzurluyum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    haklısın arkadaşlar biraz önyargılı bakmayıp programın asıl yani muhabbet olan kısmını izledikleri zaman ne kadar güncel ve entellektüel bir program oldugunu anlayacaklardır. okan bayulgen zaten bunu söylüyor girişte eğleniyoruz sonra konuşuyoruz millet sıkılmasın diye arada skeçler oluyor. ve sonlara doğru da uyumasınlar diye tekrar neşelendiriyoruz ortamı diyor. bazı konuklar bundan şikayetçi ama aslında en akılda kalanlar en sonda çıkanlar oluyo sonuçta 5.5 saatlik bir program adam bütün konukları en baştan alırsa olayı olmaz :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    çoğu hafta izlerim sabaha kadar ama
    geçen hafta İstanbul'a gittiğimde boğazda içerken telefonuma gelen bir mesajdan sonra izleme hevesim kalmadı..Az önce açtım izledim biraz ama içimden kapatmak geldi..

mesajda şu yazıyordu,
    "Ahmet izliyon mu len makinayı,saGopa çıktı bu haftanın konuğu sagopaymış..."
    saGo'yu da kaçırdım ya izleyesim gelmiyo bu hafta..
    elinde o haftanın videosu felan olan varsa bi zahmet paylaşsın ya :D

bence gayet güzel bir program...
    eskiden bir tek noktada eleştirirdim Okan'ı...
    "gecenin o saatindeo kadar genci oraya toplayabiliyor neden onlara bir kaç şeyi hatırlatmıyor? Irak'ın işgalini,Türkiyenin durumunu vs.." ama şimdi Küresel Isınmaydı C.başkanlığı seçimleriydi yavaştan yavaştan birşeyler hatırlatılıyor gençlere..

Tarkan hayranlarına da bayılıyorum :D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    az önce medya arkası güzeldi lafı gediğine oturtuyor adam yeri gelince ne diyelim başarılı!

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 3685 Toplam Mesaj: 32