Ne Kadar Sıklıkla Makina Programını İzlersiniz? Ve Yorumlarınız Neler?
-
Agresif,esprili,bodur ve bi o kadar da çok zeki :D herkes kıskanıo onu.
-
her gece makina programı olsun her gece sabaha kadar hiç sıkılmadan izlerim.. o derece sewiyorum..=)
bazıları sewmiyo espiri yapamıyo falan diye ama o program talk show falan değil ki =) okan bayülgen in espirilerini çok az kişi anlar daha doğrusu dewamlı okan bayülgen izleyen biri anlar.. =)çok zeki biri bence.. -
makina yı sevmiyorum Okan'a arayan izleyicileri azarladığı bir de yüzüne telefonu yüzlerine kapadığı için gıcık oluyorum skeçler de çok sıkıcı geliyor sanki zorla çıkarıp espri yaptırır gibi hiç komik değil bir de milletin sözünü çok kesiyor arada güzel espriler oluyor tabiki kısacası denk gelirse yarım saat falan izlerim
-
meta bunu yazdı:
-----------------------------makina yı sevmiyorum Okan'a arayan izleyicileri azarladığı bir de yüzüne telefonu yüzlerine kapadığı için gıcık oluyorum skeçler de çok sıkıcı geliyor sanki zorla çıkarıp espri yaptırır gibi hiç komik değil bir de milletin sözünü çok kesiyor arada güzel espriler oluyor tabiki kısacası denk gelirse yarım saat falan izlerim
-----------------------------
adamın tarzı farklı herkez gibi odamı kıçını yalasın istiyorsun arayanlar arasında yavşayanlar oldumu heralde terslicek uzatmaya kalkarlarsada tabiki suratlarına kapattıracak. Aynı şekilde güzel konusanlarla muhabbetinide yapıyor sorularını sorduruyor akıllı konusursan.Skeçler doğaçlama oluyor bence çokta iyiler önceden hazırlanma gibi bir durum yok sadece giysileri hazırlıyor.
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
o konuşan kafalara laf yok :D
adamlar sadece üstlerine farklı şeyler giyip çıkıolar ve tamamen doğaçlama yapıyolar ve bana göre birçok isimden daha iyiler =) -
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------her gece makina programı olsun her gece sabaha kadar hiç sıkılmadan izlerim.. o derece sewiyorum..=)
bazıları sewmiyo espiri yapamıyo falan diye ama o program talk show falan değil ki =) okan bayülgen in espirilerini çok az kişi anlar daha doğrusu dewamlı okan bayülgen izleyen biri anlar.. =)çok zeki biri bence..
-----------------------------Bence asıl o program gerçek talk show. Yani talk show belirli birşey hakkında mizahi konuşma programı artık.sırf espri yapma programı degil.beyazı mesela önceden severdim gene izlerdim.ama şu son zamanlarda işi çok magazinel boyuta vuruyor.mesela kayahn geldiginde ferhat göçer hakkında sorular. hande yener geldiginde gene aynı şekilde ondan artık magazin izlemekten bıktıgım için pek ilgimi çekmiyor.
-
Kelv1n bunu yazdı:
meta bunu yazdı:
-----------------------------makina yı sevmiyorum Okan'a arayan izleyicileri azarladığı bir de yüzüne telefonu yüzlerine kapadığı için gıcık oluyorum skeçler de çok sıkıcı geliyor sanki zorla çıkarıp espri yaptırır gibi hiç komik değil bir de milletin sözünü çok kesiyor arada güzel espriler oluyor tabiki kısacası denk gelirse yarım saat falan izlerim
adamın tarzı farklı herkez gibi odamı kıçını yalasın istiyorsun arayanlar arasında yavşayanlar oldumu heralde terslicek uzatmaya kalkarlarsada tabiki suratlarına kapattıracak. Aynı şekilde güzel konusanlarla muhabbetinide yapıyor sorularını sorduruyor akıllı konusursan.Skeçler doğaçlama oluyor bence çokta iyiler önceden hazırlanma gibi bir durum yok sadece giysileri hazırlıyor.
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
-----------------------------bu dediğiniz talk show değil mi afedersiniz ben öle zannediyordum bilemedim
herneyse bu işin esprisi
dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz
-
makina artık sıkmaya başladı o arada çıkan elemanlar da olmasa, onlar kurtarıyolar durumu ama aynı saatte fox da anında görüntü show var o daha iyi bence sanırsam o da ara verdi ama ben onu izliyodum.
-
Takdir edilesi kişilik,takdir edilesi program.Yeni sezondada işe devam edio tv başında izlenilicek sayılı programlardan biri (:
-
CCDSEECARE böle bişi vardı hatırlayan varmı bilmiyorum
çok güzel bi alet, makine ya da her neyse ben bayıldım :D