folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Ne Kadar Sıklıkla Makina Programını İzlersiniz? Ve Yorumlarınız Neler?

Ne Kadar Sıklıkla Makina Programını İzlersiniz? Ve Yorumlarınız Neler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    yTSe_JaM hınca hınç adamı we programı savunmana şaşırıorm.. mesela biri bana anlatsınla bu program bir olamaz o adamın doru düzgün konusdugnu gormedm araya hep 4lü bi grup falan girio.. ayrıca canlı yayında bi adamın bi kadının iç çamasırını kontrol etmeye calısması kadar absürt bişe alamaz bence..arayan biri wardı kadının suratına kapatdı vs.. haqlıydı garı amk neden dier garı soyunarak klip cekio?? meraq edio ogrenmek istio dier karı ceablamaya calısıo ama herif bıraqmıo vs..vs..bilmiorm tamamiyle sıkıcı demiorm güldüğüm yerler oldu ama sırf o program için uykumdan olmam acıkcası

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    hınca hınç savunmuyorum kimi savunayım gidip bengüyümü savunayım tamam artık kliplerinizde küfür de edin adam gibi olsun diye? adam gayet güzel konuşmasını biliyor.seyirci sıkılmasın diye millet derin konulara gidrdigi zaman araya giriyor. orada zaten çok güzel lafı soktu eger dikkatni çektiyse.bengü yeni albümü için gelmiş kız orda hem ayıp diye bişey war diyor hemde klibinde soyunuyor ne anladım bu işten? ama oraya dönecek olursak kız çok güzel sordu. bengü de albümü yeni çıktıgı için sürekli atlama geregi duydu ve orada okan'da neden sürekli promosyona oynuyosun diye cevap verdi. adam orada bir ikinci daha lerzan mutlu vakkası yaşansın istemiyor yani. ama herkes eleştrisini ypar kardeş ona bişey demem :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

okan bayulgen iyi hoşda her zaman güldüremiyo insanı

beyaz rulz.. 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

bazen insanı sıkabiliyo o program sonuna kadar hiç izleyemedim :D

sonuçta genel olarak ben beğeniyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

yabancı taklıyorum tavsiye ederim sigara ile cok güzel gider...conan o'brien i izlerim favorimdir....allen i izlerim, the daily show  hatta,ve hatta rac,hel ray:D okanı  hiç sevmem:) 

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    arayanları seyircileri ve konuk oldugu kişileri aşalamasa daha iyi olur diye düşünüyorum ve sürekli izliyorum :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek

saçma salak sunuyor programı herif sırf program yürüsün diye de bağırarak konuşuyor telefonla katılanlara hayvan gibi davranıyor ee haklı da aslında gecenin o saatinde bu adamın hayvan gibi davrandığını bile bile ararsan sana herr şey rebadır

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek

ayrıca çok da gıcık bi tipi var hıyarın ayrıca  beya şov çooook daha güzel

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    sadece rapciler konuk oldugunda izlerim

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    dün akşamki program süperdi mustafa topaloğlu yapcağını yaptı öldürdü beni :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 3686 Toplam Mesaj: 32