Ne Kadar Sıklıkla Makina Programını İzlersiniz? Ve Yorumlarınız Neler?
-
yTSe_JaM hınca hınç adamı we programı savunmana şaşırıorm.. mesela biri bana anlatsınla bu program bir olamaz o adamın doru düzgün konusdugnu gormedm araya hep 4lü bi grup falan girio.. ayrıca canlı yayında bi adamın bi kadının iç çamasırını kontrol etmeye calısması kadar absürt bişe alamaz bence..arayan biri wardı kadının suratına kapatdı vs.. haqlıydı garı amk neden dier garı soyunarak klip cekio?? meraq edio ogrenmek istio dier karı ceablamaya calısıo ama herif bıraqmıo vs..vs..bilmiorm tamamiyle sıkıcı demiorm güldüğüm yerler oldu ama sırf o program için uykumdan olmam acıkcası
-
hınca hınç savunmuyorum kimi savunayım gidip bengüyümü savunayım tamam artık kliplerinizde küfür de edin adam gibi olsun diye? adam gayet güzel konuşmasını biliyor.seyirci sıkılmasın diye millet derin konulara gidrdigi zaman araya giriyor. orada zaten çok güzel lafı soktu eger dikkatni çektiyse.bengü yeni albümü için gelmiş kız orda hem ayıp diye bişey war diyor hemde klibinde soyunuyor ne anladım bu işten? ama oraya dönecek olursak kız çok güzel sordu. bengü de albümü yeni çıktıgı için sürekli atlama geregi duydu ve orada okan'da neden sürekli promosyona oynuyosun diye cevap verdi. adam orada bir ikinci daha lerzan mutlu vakkası yaşansın istemiyor yani. ama herkes eleştrisini ypar kardeş ona bişey demem :)
-
okan bayulgen iyi hoşda her zaman güldüremiyo insanı
beyaz rulz..
-
bazen insanı sıkabiliyo o program sonuna kadar hiç izleyemedim :D
sonuçta genel olarak ben beğeniyorum
-
yabancı taklıyorum tavsiye ederim sigara ile cok güzel gider...conan o'brien i izlerim favorimdir....allen i izlerim, the daily show hatta,ve hatta rac,hel ray:D okanı hiç sevmem:)
-
arayanları seyircileri ve konuk oldugu kişileri aşalamasa daha iyi olur diye düşünüyorum ve sürekli izliyorum :)
-
saçma salak sunuyor programı herif sırf program yürüsün diye de bağırarak konuşuyor telefonla katılanlara hayvan gibi davranıyor ee haklı da aslında gecenin o saatinde bu adamın hayvan gibi davrandığını bile bile ararsan sana herr şey rebadır
-
ayrıca çok da gıcık bi tipi var hıyarın ayrıca beya şov çooook daha güzel
-
sadece rapciler konuk oldugunda izlerim
-
dün akşamki program süperdi mustafa topaloğlu yapcağını yaptı öldürdü beni :P
Toplam Hit: 3686 Toplam Mesaj: 32