folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Yapıyım Ben ?

Ne Yapıyım Ben ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek

Sevgili müridler geçen gün okulda öğretmenler odasının önünde bi hocayı bekliyodum ordan cografyacı geldi ( erkek )

- sen ne yapıyon lan ögretmenler odasının ortasında

-Hocam bi öğretmeni bekliyorum

-Konuşma la bide kabadayı gibi geçmiş odanın ortasına el kol haraketi yaparak cevap veriyon ( HALBUKİ KAPININ ÖNÜNDEYİM DOĞRU DÜZGÜN CEVAP VERİYORUM )

-Hocam odanın ortasında değilim

-Sus la bide cevapmı veriyon.. vs.vs.vs

Sonuç olarak hoca bana takdı eline 100 lük kağıt veriyom en çok 30 veriyo sınıfta bırakacak yaw, ne dediysem ikna edemedim. Sizce ne demeliyim ? Ne yapmalıyım ?

Lif"s Good
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dal bence

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Benimde Aynen BöyLe Tipik Bir Hojam Vardı Lise 1.De Bir Gün Çok Üzerime GeLmişti, ArkadaşLarımın Yanında Çok Kötü ZarLamıştı. OkuL Çıkışı DaLdım :D DisipLine VeriLdim OkuLdan KovuLmam İsteniordu AiLenin Araya GirmesiyLe Ve Bana ZorLa Özür DiLeterek KurtuLmuştum (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek

artık yeni modayı bilmiyorsun sen aaa yarın git okula en işlek vakitte hocayı vur ehuehue şaka biyana sen gene bi pok yemişinidr de neyse
    Sınav kağıtlarının tekrar incelenmesini isteme öle bişi istersen gene arkadaşları incelicek ve gene çukura batacaksın en makulü velini yolla okula konuştur hocanla yada köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicen :D

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

abi bence ailenle konuş.

okula gelsinler konuşsunlar hocayla nie böle yapıosun gibisinden...

olmaz mı ?

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hojanı İYi tanıman lazım.. onu nasıl ikna edebilecegin hakkında.  + Diğer Hojalarla aran iyiyse bunun değerlendir.. koz olarak kullan.. dil warya dil... şeytanın deliğinden girer aynı yerden çıkar :) sanırım anladınız:)

Yetim düşler bekçisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek
    Ailemide çağırdım hocayla konuştular nuh diyo peygamber demiyo hoca  yine kafasından hayal ediyo onları konuşuyo.Annemler bana inanıyo ama şu a.q hoca inanmıyo  

Lif"s Good
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    geldik üniye ama şimdiki aklım olsa lisede daha rahat davranırdım hocalar sınıfıma laf soylediginde lafı yapıştırırdım yüzlerine...şimdi sen ne yapıorsun gidiorsun alıorsun eline bir cografya kitabı türkce kitabı tarih kitabı calısıorsunda calısıorsun...dier hocalarınla aranı mükemmel tutuorsun...öyleki ogretmenler odasında sen konusuluorsun artık(inanmazdım hadi len derdim ama harbi konusuolarmış son gittigimde bir hocamı gormeye vıdı vıdı dedikodu yapıolar:))eğer lise 3 sen hocalarına soruorsun yapamadıgın soruları tenefüs aralarında hem kendine yarar sağlıorsun hemde bu cocuk ilgili imajı alıorsun...dersi dikkatle dinliorsun,eğer hoca ciddi bir yanlış yapmışssa hocam sunun soyle olması gerekmiormu die soruorsun korkmuorsun(tabi abuk sabuk yazım yanlışlarını soylemıorsun harbiden bir yanlışlık varsa soyluorsun birde soylemeden once 10 defa bak sonra tufaya gelme aman diim)...ondan sonra kimse sana bir cacık diemez...valla her okul hem aynı hem farklıdır aslına bakarsan...oyle aşırı bir olay yapmadıgın sürece atılmassın okuldan merak etme...benım şimdiki aklım olsa lise yıllarımda daha cok piclik yapardım...aslında yapmadıgım deil ben sana annatıklarımı yaptım 17imde ünideyim+lise hayatımdada üstüme adam tanımasdım...ne güzel günlerdi:(:(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek

Meslektaşımı tanımam etmem ama ya günlük hayattan kalma bi sıkıntısının cemeresini sana çektiriyor, ki böyle ise hiç hoş yapmıyor. Yada senin daha önceden yaptıklarına binaen "Bu adam benim gözümde sıfır" mantığıyla ne yaparsan yap sana eksi olarak geri dönüyor... Ha peki ben ne yapacam diyosan... Kaçıncı sınıfta olduğunu ve medeni cesaretinin ne düzeyde olduğuınu bilmiyorum ama kendine güven ve hocanın sakin bi zamanını bularaktan gidip kendisiyle eğri doğru sakin bir şekilde konuş

Öğrenci --- Hocam ii günler dilerim

Hoca ------ İyi günler evladım

Öğrenci ---- Hocam sizinle açık yüreklikle bir şey konuşmak istiyorum.

Hoca ------ Konuş evladım dinliyorum.

Öğrenci ---- Hocam geçen ay öğretmen odasının orada cereyan eden bir olaydan sonra sizinle hiç iyi anlaşamıyoruz.

Hoca ------ Nasıl yani!

Öğrenci ---- Yanlış anlamayın hocam, sizin yaptığınız bir yanlış var demiyorum aksine ben henüz gencim ve kanım kaynıyor. Bu bakımdan bilmeden yanlış bir fiilde bulunmuş olabilirim, yada hala devam ediyorumdur. Lütfen size karşı bir saygısızlığım var ise affedin özür dilerim. Yanlışlarımı siz büyüklermiz sayesinde düzeltebiliriz.

Hoca ------ Hımm demek öyle...

Öğrencii ---- Evet hocam lütfen hatam varsa affedin .

Hoca ------ Yok evladım hatan yok. ( felan filan demesine bakmayın içinde bu adam doğru yolu bulmuş der ve size karşı iyi niyetle dolar.)

Öğrenci---- Peki hocam iyi günler dilerim.

Hoca ------ İyi günler evladım...

ve Mutlu Son :) biraz esprili oldu ama idare edeceksin artık.. Sonuç itibariyle herşey sende bitiyor. KEndine güven ve bu işin üstesinde gel haydi aslanım başarılar :)

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    amına koy.evini yolunu yurdunu adresini bul.arabası varsa gece ateşe ver.ama lastik eldiven filen giy.
    zarar vermeye calıs kimliğini ortaga cıkarmadan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

at içine

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 3239 Toplam Mesaj: 23