Neden Baba?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Seviyorum tahribati ,3.dunya savasini ilan etmisiz ,savasa girmisiz amerikayi yenmisiz :D oooo :D:D
-----------------------------burda kopdum :D
-
Lemuria bunu yazdı:
karga'cım : ) ; o herkesin kendi görüşüdür ; orayıda dikkatli okuyabilseydin o ince mesajı gerçekten anlayabilirdin ; sen islamiyeti Türk'lükten önde tutabilirsin ama ben 5000 yıllık ırk'ımı 500 yıllık din'den üstün tutarım ; herkes müslüman olabilir ; ama Irk farklıdır kanımıza kodlanmıştır ; ayrıca zaferlerimizi islamiyete bağlaman çoook ama çok aptalca ; 40 kişiyle çin sarayını basan kahraman kürşad'da mı müslüman'dı ? hayır değildi ama Türk'tü .. Savaşçılık Türk'lerde genetik bir hadisedir , din'le ilgisi yoktur ; bugün Amerika'ya görevlerini para ile değişen Irak'ın cumhuriyet muhafızlarıda Müslüman'dır ; bizi İngiliz'lere satan Arap'larda Müslümandır ...
-----------------------------kişiden kişiye değişen farklı görüşler olabilir tabi ki... ama şunu unutmuyalım sınanan insan Allah katında ırkıyla değil diniyle ve dinin gereklerine uyma ile hesaba çekilir...dünyaya bunun için gelmişsem müslümanlık bence daha önde gelir... size göre değişebilir tabi ki... kanlarımıza kodlanmıştır lafına anlam veremiyorum.. bunlar kalıplaşmış ezber sözler... bugün gerçekten ödlek korkak türk olmasının yanında aynı zamanda cesur bir türk de olabilmektedir... yani sırf geçmişe bakarak genel bir yargı çıkarmak son derece saçma... türkler bağımsızlığına gerçekten önem veren bir ırk olduğundandır bana göre savaşçı gelenekleri... tek olaydan genele çıkmışsın... seni satan müslümansa tüm müslümanlar için genel bir yargı çıkarmak son derece saçma deil mi sence... bi müslüman elbette adi ve şerefsiz olabilir ama terside olabilir değil mi? bazı olayların gerçekten islamla bağdaştığını tarihten görebilirsin(seyit onbaşı olayı gibi)... şimdi burda tüm olayların islamla alakası olduğu yargısına varmakta elbette saçma olacaktır...
-
bir dinle bir ırkı bagdastırmak cok sacma birseydir bu yuzden gereksiz tartısmalar olmasın bence. yazıya gelirsek, cok sacma bir yazı. bu dunya uzerinde su bayragın ustunden ay ve yıldızı sokebilecek bir guc varsa ahanda bayrak gelsin soksun. dıs guclerin yıpratma politikası nede guzel işliyor degilmi? o yazıdakilerin gercek oldugunu var sayalım, ay ve yıldız bayraktan sokulmus ulke parcalanmıs olursa dunya uzerinde o soruya cevap verecek bir Türk baba dahada oncesi o soruyu sorabilecek bir türk olmayacaktır dolayısı ile yazıda gercek olmayacaktır. çünkü Gazi Kemal Paşa nın soyledigi gibi; "bacası tüten bir tek ev kalmayana kadar savaşılacaktır"
-
belki "sen kimsin ki" diyeceksiniz ama.. ben hayatta olduğum sürece yanlız başıma da olsam bu ülkenin tek karışını başkası alamaz ;) gerçi şu an parayla alınıyor ama.. demek istediğim sınırlarımızı kimse daraltamaz..
-
HackerMemo kesinlikle haklısın ; zaten herkes böyle düşünse ; ben tekte kalsam savunurum diyen , bu ülkenin sırtı yere gelmez.. Bi yerde Kürşad resmi asılıydı altındada öğüt tarzı bişe yazılıydı 'Dünyada kalsanda tek eğme boyun öpme etek ' diye o aklıma geldi : )
-
Yazıyı yazan kişi gerçekle masalın arasındaki çizgiyi tutturamamış.
-
ya sikik 1 yazı böyle 1 şey olamaz bunlar sadece yıpratma propogandaları.
kaale alınmayacak bir yazı Türkiye o duruma gelemeyecek bir ülke ayrıca gençliğimize ne kadar laf edilsede bence genede savaş çıksa tüm gençler gider diye düşünüyorum (tikiler hariç).
-
DkN bunu yazdı:
bir dinle bir ırkı bagdastırmak cok sacma birseydir bu yuzden gereksiz tartısmalar olmasın bence. yazıya gelirsek, cok sacma bir yazı. bu dunya uzerinde su bayragın ustunden ay ve yıldızı sokebilecek bir guc varsa ahanda bayrak gelsin soksun. dıs guclerin yıpratma politikası nede guzel işliyor degilmi? o yazıdakilerin gercek oldugunu var sayalım, ay ve yıldız bayraktan sokulmus ulke parcalanmıs olursa dunya uzerinde o soruya cevap verecek bir Türk baba dahada oncesi o soruyu sorabilecek bir türk olmayacaktır dolayısı ile yazıda gercek olmayacaktır. çünkü Gazi Kemal Paşa nın soyledigi gibi; "bacası tüten bir tek ev kalmayana kadar savaşılacaktır"
bi dinle bi ırkı bağdaştırmak niye saçma bişey ki ? bukadar yüzyıl bağdaştıranlardan daha iyimi düşünüyosun sen, hemen böyle bişey söylüyosun , bence yanlış düşünüyosun, asıl bağdaştırmamak saçmalık.... -
başından sonuna kadar okumadım çünkü çok saçma geldi..
-
LeonidaS bunu yazdı:
-----------------------------ya sikik 1 yazı böyle 1 şey olamaz bunlar sadece yıpratma propogandaları.
kaale alınmayacak bir yazı Türkiye o duruma gelemeyecek bir ülke ayrıca gençliğimize ne kadar laf edilsede bence genede savaş çıksa tüm gençler gider diye düşünüyorum (tikiler hariç).
dostum çok haklısın.bu ülke sahipsiz kalmaz.askeriye bitse halk bitmez.bu halk kimseye teslim olmaz.