Neden Baba?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam biliyorum ben o savaşları çok araştırdım ve bilgi sahibiyim. Öyle ya da böyle yeni kurulmuş olan israil, Arap birliğine rağmen hepsini yenmiştir hatta kurulduğu topraklardan daha fazlasını kazanmıştır o savaşta..
    ben o sözlerimi arkadaşın kurtuluş savaşını "sadece müslümanlığımız" sayesinde kazandık laflarına cevap olarak yazdım ve onun "sadece müslümanlıkla" pek bir şey olmadığını göstermeye çalıştım, yoksa bizim kurtuluş savaşında hiç islamın bir payı yoktur demedim.
    -----------------------------

günümüzde arapların durumunu da göz önüne alman gerekir fistancığım.adamlar sadece götlerini yaydığından israile büyük topraklar kaptırdılar.

şüphesiz bizler elimizde ki inanç isimli silahı tüm kudretiyle kullanabiliyoruz.

ve başımızda tarihin gördüğü en deli! lider vardı.halkı o yokluk zamanında öyle bir gazladı ki vatanımızı kurtardı.bu savaşların içerisinde dinin payıda belirttiğin gibi büyüktü.

bunlar sadece dinle bağdaştırılamaz (en azından bizim yaşadıklarımız.uhud, bedr gibi arapların müslümanlık için kazandığı büyük zaferler de var tabii ki.)

anladığına sevindim.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    DUYGULANDIM ama des almaq lazım Allah sonumuz hayır ettsinn.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bir Türk dünyaya bedeldir, gün gelir herşeyin hesabı sorulur...

.
Toplam Hit: 9412 Toplam Mesaj: 74