folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Evet? Neden Hayır?

Neden Evet? Neden Hayır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

hayır diyeceğim nedenlerinide saymama hiç gerek yok. ama kısaca yazayım. anayasa mahkemesi ve hsyk tamamen akpnin eline geçicek. kendi adamlarını koyucaklar. ve bunu 12 yıllık bir süreç için yapıcaklar. zaten oraya üye olucak adamlar 50-60 larında adamlar 12 sene sonra iyice moronlaşıcaklar. hsyk yı yok şukadarını bunlar seçicek bu kadarını bunlar seçicek diyenlere sözüm. cümleyi tam okuyun. onların sunduğu adaylardan cumhurbaşkanı seçicek. sanırım evet diye diretenlerin akp sempazianı ve burda propaganda yaparak aklı karışık olanları evet demeye zorladığını söylemem gerek yok. ciddi ciddi soruyum evet diyenlere size kaç para aylık veriyolar. eğer parası iyiyse banada bi iş ayarlayın. işsizlikten sigara içemez otlaçılıktan millete bakıcak yüzüm kalmadı. sanırım bunun suçlusu benim 8 senede ülkedeki herşeyi sattım. özelleşmeyen yer bırakmadım. ona buna küfür ettim sonra yapım bu amk nabiim dedim. basın özgürlüğü var bu ülkede diye yandaş medyaya destek verdim. karikatürümü çizenlere binlerce lira tazminat davası açtım. sanırım hak ettim bunları yaşamaya. zamanında engel olabilmeliydim bazı şeylere. en azından engel olmaya çalışarak içimi rahatlatabilirdim. ama yapamadım. benim engel olmak istediklerim beni engellediler. sırf okulda bir swetin üzerindeki portre yüzünden okuldan atıldım.hocalarla camiye gidenlerin yazılı ortalaması 30-40 iken sözlüleri 100 oldu. ben hocalara açıkça kendimi ifade edipte haksızlığa karşı sesimi çıkarttığım için ortalamam 45 üzeri iken sözlüler sayesinde 45 in altına düştüm. ortalama yükseltme sınavlarında benimle aynı cevapları yazan arkadaşım 57 alırken benim 17 almam. dilekçe veripte kağıtlarımı incelememi istememe rağmen bir şekilde o dilekçe işleme konmadan kayboldu. bu şekilde kaç dilekçe kayboldu o zaman diliminde. ve sonunda ne oldu dersiniz. yasal olarak dava açabilecekken o hakkımı yakmış oldular. ve bunları yapanların akp de aktif şekilde görev aldığını söylememe gerek yok. ve bu din dömürücüsü pezevenklerin gecenin bi saatinde taksimde alemlere gittiğini. beni ramazanda okul dışında sigara içiyor diye öğretmen odasında hakkımda konuşan muhterem müdür yardımcısı karısını 1 ayda 2 farklı kadınla aldatıyor. hani nerde sizin dininiz..

buna rağmen evet diyen varsa. diyecek birşey bulamıyorum. illa aklınızın başınıza gelmesi için götünüzdeki kazığın dibine kadar girmesini bekleyin. benim beklemeye niyetim yok en azından girerken engellerim bi kaç santim kala engellerim ama size cuk diye giricek o kazık haberiniz yok. yazdıklarımdan alıntı yapıp bana cevap vermeye kalkmayın. bir daha bu konuya girmeyi bile düşünmüyorum. açıkcası s.kmde bile değilsiniz.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 9036 Toplam Mesaj: 62