Neden Kızlar Boş Heriflerle İlgilenir?
-
bu kızları Anlayan varmı ki bu zamana kadar da biz anlayalım. sidikli sümüklü herifler 50 tane kız bulur biz bulacaz diye biyerimizi yırtarız zorla bluruz ama onu da 2 gün snra sümüklünün biri tavlar...
-
"kız dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek" şahsen ben bu lafa bayılıyorum. ve herşeyi açıklıyor zaten. yanında az bi yavşadınmı çıkma tekliffin kabul eden ( fethi kolay), üç gün sonrada başka biriyle veya birileriyle (fatihi çok) çıkan kızdan hayır gelmez zaten. öylelerininde a.k zaten. ama siktir et takma kafana nasibin seni bulur merak etme
-
Bu İzmir'de yaygın daha doğrusu büyük şehirlerde çok. Abaza da çok amk buralarda. Kızlar tempra gibi gezio paso. Yok abi takıldıkları adamlara bakıom o kızın ihtiyaçlarını bi sene bile karşılayamaz. Saksı çalıştırmayan kızlardan nefret ediyorum.
-
işim yok
para desen nanay
şaftım desen kaymış : )
çene desen orayı hiç karıştırma aralıksız 48 saat konuşabilitem var :))
işimi gören tek şey şu son şık..... bilmem annatabildimmi. -
seven sikilir, siken sevilir
-
Smartboy999 +1907
-
Ben harbiden anlamadım anlamıcamda herhalde bu kızları.
neden kızlar boş heriflerle ilgilenir?
çünkü kendileride boş. -
Keyfe keder biz böyleyiz ulan kızlar alayınıza gider a.q
Bu kızlardan bir kere hayır görmedim.
Hayatımda en güvendiğim hatta hayatta en güvendiğim yar dediğim can dediğim ka$ar çıktı. -
Bu Konu Çok Kapsamlı Ama Özetleme Yapmaya Çalışıcam.
Ülkemiz (Erk)il Toplum Anlayışı Üzerine Kurulu.
Bu Yüzden Ne Kadar Erkeksen O Kadar Sevilirsin. Ama Bizde Erkeklik Kahramanlık Değil Piçlik. Kavga Ediceksin Bağırıp Çağıracaksın. Eğer Böyle Yaparsan Rant Yapar ve Kızların Gözdesi Olursun Özgüvenin Varsa Kızda Var.
Ama Efendi Takılayım Dersen Zaten Efendi Demek Bir Hayat Anlayışı Demek. Ortalama Vatandaşsın Özgüven Ortalarda Böyle Gidersen Ancak Ortalama Yaşarsın. Erkilliğini Göstereceksin Reputasyonun Artacak. Öyke Pileli Pantolon Üstüne Oduncu Gömlek Giyip Efendi Olursan Böyle Olur.
Ama Burdaki Karmayı Göz Ardı Etmemek Lazım.
Eğer Piçlik Yaparsan Kızı Alırsın Ama İlerde Tartışıp Durursun Bezersin Dikişi Bir Türlü Tutturamazsın Çünkü Sen Bi Piç Kurususundur Kızıda Ellemiş Hatta Becermişsindir. Hayatın Tam Bir Bok Çukurudur. Kadına Hükmedersin Anca Bunu Kazanmışsındır. Birgünün İyi Birgünün Kötü Geçer Durur.
Efendi Olursan Belki Piçlik Yapanların Çıktığı Kızla Olabilirsin Ama Kız Sana Hep Gıpta Etmez Bazen Kodumu Oturtman Lazım. Ama Efendisin Karşındakini Kızı İyi Anlarsın Adrenalini Yükselmiş Artistik Patinajın 360 Derecelisini Yapmaya Başlamıştır. Senin Hayatın Böyle İdare Etmekle Geçer. Bigün İyi Bigün Kötü.
Kara Olayı Dediğim Gibi.
En İyisi Çıkmamak. Yada Arasıra Kaçamak Yapmak.
Nacizane Görüşüm BUdur. -
hekesin düşüncesi kendine ama ben sonuna kadar efendi adamın yanındayım ve çok kaşar kız arkadasım var onlar o nefret ettıgım gruplardan arkadaslarala takılıyorlar ama bılın kı gozlerı efendı ınsanlarda
Toplam Hit: 10691 Toplam Mesaj: 65