Neden Kızlar Boş Heriflerle İlgilenir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smartboy999
    Smartboy999's avatar
    Erkek
    bu kızları Anlayan varmı ki bu zamana kadar da biz anlayalım. sidikli sümüklü herifler 50 tane kız bulur biz bulacaz diye biyerimizi yırtarız zorla bluruz ama onu da 2 gün snra sümüklünün biri tavlar...

Aşk,karsındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla,hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zaman dilimidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    "kız dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek" şahsen ben bu lafa bayılıyorum. ve herşeyi açıklıyor zaten. yanında az bi yavşadınmı çıkma tekliffin kabul eden ( fethi kolay), üç gün sonrada başka biriyle veya birileriyle (fatihi çok) çıkan kızdan hayır gelmez zaten. öylelerininde a.k zaten. ama siktir et takma kafana nasibin seni bulur merak etme

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izmirim_35
    izmirim_35's avatar
    Erkek
    Bu İzmir'de yaygın daha doğrusu büyük şehirlerde çok. Abaza da çok amk buralarda. Kızlar tempra gibi gezio paso. Yok abi takıldıkları adamlara bakıom o kızın ihtiyaçlarını bi sene bile karşılayamaz. Saksı çalıştırmayan kızlardan nefret ediyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    işim yok
    para desen nanay
    şaftım desen kaymış : )
    çene desen orayı hiç karıştırma aralıksız 48 saat konuşabilitem var :))

işimi gören tek şey şu son şık..... bilmem annatabildimmi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    seven sikilir, siken sevilir

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Smartboy999 +1907

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    Ben harbiden anlamadım anlamıcamda herhalde bu kızları.

neden kızlar boş heriflerle ilgilenir?

çünkü kendileride boş.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R00t
    R00t's avatar
    Erkek
    Keyfe keder biz böyleyiz ulan kızlar alayınıza gider a.q

Bu kızlardan bir kere hayır görmedim.
    Hayatımda en güvendiğim hatta hayatta en güvendiğim yar dediğim can dediğim ka$ar çıktı.

<?php $senin="hay"; print $senin; ResponseWrite"a.q" %> Contact: admin@localhost :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Bu Konu Çok Kapsamlı Ama Özetleme Yapmaya Çalışıcam.

Ülkemiz (Erk)il Toplum Anlayışı Üzerine Kurulu.

Bu Yüzden Ne Kadar Erkeksen O Kadar Sevilirsin. Ama Bizde Erkeklik Kahramanlık Değil Piçlik. Kavga Ediceksin Bağırıp Çağıracaksın. Eğer Böyle Yaparsan Rant Yapar ve Kızların Gözdesi Olursun Özgüvenin Varsa Kızda Var.

Ama Efendi Takılayım Dersen Zaten Efendi Demek Bir Hayat Anlayışı Demek. Ortalama Vatandaşsın Özgüven Ortalarda Böyle Gidersen Ancak Ortalama Yaşarsın. Erkilliğini Göstereceksin Reputasyonun Artacak. Öyke Pileli Pantolon Üstüne Oduncu Gömlek Giyip Efendi Olursan Böyle Olur.

Ama Burdaki Karmayı Göz Ardı Etmemek Lazım.
    Eğer Piçlik Yaparsan Kızı Alırsın Ama İlerde Tartışıp Durursun Bezersin Dikişi Bir Türlü Tutturamazsın Çünkü Sen Bi Piç Kurususundur Kızıda Ellemiş Hatta Becermişsindir. Hayatın Tam Bir Bok Çukurudur. Kadına Hükmedersin Anca Bunu Kazanmışsındır. Birgünün İyi Birgünün Kötü Geçer Durur.

Efendi Olursan Belki Piçlik Yapanların Çıktığı Kızla Olabilirsin Ama Kız Sana Hep Gıpta Etmez Bazen Kodumu Oturtman Lazım. Ama Efendisin Karşındakini Kızı İyi Anlarsın Adrenalini Yükselmiş Artistik Patinajın 360 Derecelisini Yapmaya Başlamıştır. Senin Hayatın Böyle İdare Etmekle Geçer. Bigün İyi Bigün Kötü.

Kara Olayı Dediğim Gibi.

En İyisi Çıkmamak. Yada Arasıra Kaçamak Yapmak.
    Nacizane Görüşüm BUdur.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynep_
    zeynep_'s avatar
    Dişi
    hekesin düşüncesi kendine ama ben sonuna kadar efendi adamın yanındayım ve çok kaşar kız arkadasım var onlar o nefret ettıgım gruplardan arkadaslarala takılıyorlar ama bılın kı gozlerı efendı ınsanlarda
Toplam Hit: 10691 Toplam Mesaj: 65