Neden Kızlar Boş Heriflerle İlgilenir?
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Bütün kızlar boş heriflerle ilgilinmez salak kızlar boş heriflerle ilgilenir
-----------------------------demekki bize hala akıllı bi kız denk gelmedi yada artık akıllı kız kalmadı :D
Banada aklı başında bir erkek denk gelmedi hayat aramakla geçiyor -
Bana şimdiye kadar 1 akılı denk geldi o da tam denk gelmedi, ömür boyu arkadaşı olmaya mahkumum :)
-
şimdi hoca bizim liseye bi bücür geldi lise 1 gidiyo lise 3 kızlar bile bize pas veriyodu herşeyimiz yerindeydi ada m bi muhabbete başladı kızlara kol atıyo kanka olmuuşlar sanki bi sevidğim kız vardı 1 senede kızı tavlıyamadım bibaktım onla çıkıyo muhbbet şart =(
-
hic olmasin daha iyi kafa agritmaya gerek yok
-
kızlarda boş olduğu için herhalde işin acıkcası kızları anlamak zor gecende tv de bu konuyla ilgili bir röportaj yapılıyodu bi aşk doktoruna sordular. adam dedi ben çözemedim kadınları hala siz nasıl çözceksiniz falan sonra dedi benimde bi kız arkim vardı gayet mutluyduk bi gün bana bu ne biçim sevgililik biz senle hiç kavga etmiyoruz ben hiç üzülmüyorum diyip çekip gitti dedi. ve ben bu laftan sonra kızların anlamak imkansız herhalde dedim. kızlar mutsuzken mutlu mutluyken mutsuz olmak istiyolar.
-
son derece efendi olduumu düşünüyorum tabi birilerine bakınca ve arkadaşlarımın hepsi kız sevgiliye ne gerek var bu devirde bayar adamı
efendi diyince, hem efendi olcan ama geyikte olacak biraz aykırılıkta :D neyse bu
-
Asi bacım yalnış sularda yüzüyonuz.
o "mükemmel" erkeği yalnış yerlerde arıyonuz
ondan kaybediyonuz
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Asi bacım yalnış sularda yüzüyonuz.
o "mükemmel" erkeği yalnış yerlerde arıyonuz
ondan kaybediyonuz
mükemmel birini aramıyorumki aklı başında olgun biri olsun yeter bana nerden yalnış sularda yüzdüğüme karar verdinki -
aklı başında olgun birinden bol ne var.... erkeklerden hertürlüsünden bolca bulmak mümkün ne de olsa biz kızlar gibi tek tip aynı hedeflere odaklanmış kitleler değiliz
-
Pfff :D kızLarı ne die anLamaya çaLışıosunuz ki.yok onLa çıkıo o maL benLe çıksın.merak etme sende başkasıyLa çıkınca arkandan aynısını dicekLer.kızları tavLamak için kendini kasan adamın bence şansı yok pek buLcağı en fazla 1 haftaLık kaşar(ama yok ben ztn öle arıom diosan biLemem)işin özü kendin olmakta bunu biLir bunu söLerim Tarkan ında dediqi gibi :D
ßaşkası oLma kendin oL ßöyLe çok daha qüseLsin... :D