Neden Kızlar Boş Heriflerle İlgilenir?
-
kardeş dert etme kızların alayı gerizekalı olduğundan senin benim gibi adamları kaldıramazlar biz aklımız yüzünden onlara ağır geliriz ve onlar bu yüzden kendileri gibi salak aptal bi halttan çakmayan tipleri severler boşverrrrr....:))))
-
neden kızlar boş heriflerle ilgilenir?
-----------------------------------------
kızlarda boş insanlardr ondan -
Ben cok merak ediyorum, bu basligi acan hocam ne kadar dolu bi amcam. Yada basliga cevap yazanlar ne kadar dolu insanlar..
Ben sahsima gayet bos bi adamim, bu sitede tanidigim cogu insan gibi. -
abi sana bişi diimmi ziken tatlıdır mk hehe :):):):):)
-
uzaylioglan
izmirde de güzel olupta efendi olan kız var ama efendi kız vermez:)
nie arıonki efendi manyakmısın sen:D -
İki Şeytan Yolda Yürüyor O Gün Hiç Kötülük Yapmamışlar canları çok sıkkın bir bakıyor bir tanesi kadınlar matinesi diyorki buraya girelim bu kadınları ayartalım diğeri diyorki delimisin bunlar kadın bizden 1000 kat daha şeytan diyor Kadınları ANlamak zor Bir Gerçek Var Onlar Bizsiz bizde onlarsız yapamayız
-
walla kardeş öle agzı boş bi ton laf yap fırlama bi tip değilim işte. kızlarada bakıyorum hep bunlarla ilgileniyorlar. dolu bi insan oldugunu belgeleyebilrsin bi çok farklı şekilde. bu yüzden boş olmadıgını düşünüyorum.
-
kızına göre değişir , her kız boş erkeklerle uğraşmaz bence ! !
-
ooo birakin kizlar size takilsin birkizin ustune cok gidince o kizin biryerleri kalkar birkere kovalanan kacar hesabi cok yavsamican uzaktan bakislarla isi bitire bilirsin cok elektirik yuklu bakarak birde karizma takil soyle biraz agir modern zaten o acayip kisilere takilan kizlara ben bakmam :d herkeze gore kiz var yani :d
izmirdedinde bir olay geldi aklimma burdada verildi sanirim
bir haber programinda sanirim yer izmir
iste adam roportaj icin genclere soruyor siz satanistmisiniz sanirim ve bakire kizlari kur ban ediyormusunuz
cocuklarda abi ne bakiresi izmirde bakire kiz ne arar demisler yarilmistim :d
cok anlamli bir olay :d
paran varsa biraz da havan varsa tamam kizlar gelir genelde ;d -
bu aralar karılar bela anlasılan:(
Toplam Hit: 10695 Toplam Mesaj: 65