folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Müridlerin Resimleri Yok ?

Neden Müridlerin Resimleri Yok ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    evet admin mod ve userlerden bi acıklama bekliyorum :D
    neden böyle bölüm veya konu yok yada varda ben bulamadım veya yasaksa ben yine bulamadım :D herneyse niye yok yada olsun mu :)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

al bak hipne müridin biri benim resimlerimi koymuş

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38314

korkma sakın :):)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kimi merak ediyorsun ki, tahribat.com olarak ne adminlerin, ne modlarin, ne murid lerin yuzunu saklama geregi duymadik hic, 

hangi hack sitesinde adminin modun yuzunu gorebilen varmi :) her bulusma sonrasi carsaf carsaf resimlerimizi koyuyoruz

bazi lamerlerde (iskosh) gibi serverlarina girdim resimlerini aldim ruhlari duymadi gibi yazilar yaziyorlardi bizde bi tarafimizla guluyorduk, bizim bi tarafimizla guldugumuz yerimiz tarafimiz isko nun suratina cok benziyor :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    sen resmini koy da bakalım biggest

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

Eve ugradıgım bi gün eklerim bakarsın..

ayrıca...

Bişey anlatıcam size..
    $imdi bizim şirket sahibinin oğlu rusyada kalıyo bi kaç yıldır geçenlerde geldi şirketi fln gezdi hödük..ben tahribatta fink atıom tabi geldi gördü bu ne dedi ?..
    site dedim ne sitesi dedi direk bannerdeki sloganı okuttum

hmm dedi bana biraz izin ver..tmm dedim sen otur benimde yukarda islerim var gez dolas ama benden habersiz bi bokluk yapma dedim..tmm dedi.. neden yaptını bilmiyorum ama geçmiş konulara bakmış...neyse geldim ben bu gülüyo ..noldu dedim .. şuraya bak dedi ya şu konulara bak auzhuahuz fln yaptı tmm da noldu dedim ? olm her türden konu var piercing ten tut flash oyunlar siyaset ten tut siteyi rüyasında görenler fln fln sayyo..ee dedim..bida dikkatini bişe cekmiş..dedi ki siz buraya hack sitesi diyosunuz ama hic kendinize ait bişey yok..şu şurayı hacklemiş şu şunu yamış vs vs konu açmıslar ve kendinlerinin hack sitesi oldunu idda ediyolar dedi..sen gel rusyaya bi ara ben sana gercek hacker gösterim burdakilerin klavyesini eline vermezlerse adam değilim dedi..bir de bu banneri kökden devrimci radikal hack grubu diil de kökten devrimci paylasım ve bilgi patformu yapsalarmış amacına uygun olurmus diye dalga gecio yavsak..patronun oglu diye de bişey diyemiyosun.. :/. .. ya gercekten tahrißat amacından sapmış gibi mi sizce ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tahribat değilde konu amacından sapıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    underzero 'nun su cümlesini görünce aklıma geldi ve yazdım :

"hangi hack sitesinde adminin modun yuzunu gorebilen varmi :) her bulusma sonrasi carsaf carsaf resimlerimizi koyuyoruz.."

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

tahribat kendisine bulaşana cevabı vermiştir. zone-h ta T H T diye aratıncaydı sanırım orda icraatler mevcuttur. Tahribat admin ve modları hack konusunda pek çok hack(!) sitesinin sahibinin bilgisini şe eder atar. Ancak olgunlaştıkça forumlarda gövde gösterisidir şeydir pek yapılmaz. Örneğin ben zamanında uğraşırdım(bilen bilir) bazı şeyler için artık uğaşmıyorum. Pek çok mod-admin ve elbette mürid böyledir. Bilgi paylaşımı ise sonsuzdur..

Ruslarla tbtnin olaylarını bilmiyorsun anladığım kadarıyla :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:) patronun ogluna sor bakalim Turk-rus hack savasinda ruslarin nasil "please please stop" diye yalvardiklari

loglari hala arsivlerdedir.

ruslarda da elit hackerlar yazilimcilar coder ler vardir ama onlar Turklere bulasmazlar bizde onlara

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    valla kastetdiği kişiler belkide onlardır bilemem ama küfredecem gidecek babasına ötecek ..işten cıkarma korkusu yok ta gelir bi laf söyler agrıma gider..ben işten cıksam da o laf hep içimde kalır..ztn bnm bu düşüncelerim yüzünden oğlu çok rahat konusuyodu benle :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yarısından çoğu hekırcı ! takılan adamlar neden resimlerini public etsinler?

ayrıca resmini tanımadığı insanlarla neden paylaşalım.

birbirini tanıyan müridler resimlerini yüzlerini zaten biliyorlar müridlerin?

ne gerek var teşhirciliğe=?? 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 4209 Toplam Mesaj: 34