Neden Müridlerin Resimleri Yok ?
-
Patronunun ogluna soyle gitsin kumsala sicsin sictigi bokla oynasin :) Abi dusunun herkes oturup updatesiz NT serverlara kasiyor,linux makinelere kasiyor pat pat binlerce siteye index atiliyor...anasayfada deface edilen sitelerin konulariyla dolmus....sonra senin patronun oglu geliyor helal olsun adamlara diyor ..bizde gotumuzu kaldirip egomuzu tatmin etmenin ezikligiyle yasiyoruz.....yok hocam biz yabanci formlardan ceviri 2-3yil eskiden kalan yontemlerle ugrasmiyoruz...sahsen ben olayin herzaman icin bilimsel yonunu ele alirim...incelerim arastiririm ogrenirim....zaten bir seyi ogrenirsen o seye ait yapabilecegin butun pichlikleri yaparsin...biliyorsan guclusundur ezber yontemlerle is yapiyorsan sadece kendini kandirirsin cunku bilmiyorsundur...turkiyedeki hack camiasi cogunlukla bu yondedir...ezber yontemlerle birack server bypass edip birkac siteye index atip biliyoruz diye geciniyorlar ama bilmiyorlar....
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------yarısından çoğu hekırcı ! takılan adamlar neden resimlerini public etsinler?
ayrıca resmini tanımadığı insanlarla neden paylaşalım.
birbirini tanıyan müridler resimlerini yüzlerini zaten biliyorlar müridlerin?
ne gerek var teşhirciliğe=??
-----------------------------

Burası net dünyası resimleri başkalırının alıp başka şey yapmayacağı ne malum
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------al bak hipne müridin biri benim resimlerimi koymuş
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=38314
korkma sakın :):)
ahuhauhua=) ne oldu la kaptan ama çok sexi pozlar wermiş -
konu şimdi kilitlenir :) dün de böyle bi konu vardı sildiler hemen. anlaşılan adminler rahatsız oluyor bu mevzuya;
evet burası hack sitesi olmaktan çıkmış vaziyette, ama gene de güzel güncel konular, siyaset,tarih,bilgisayar vs vs.. konularla ilgili konuşulup sohbet ediliyor. bu site ve sitedekiler artık aşmış bence, diğer hack sitelerini gezin. zaten yeni bişey yok hep aynı, hep aynı konular hakkında dönüp duruyorlar. burdakilerin bildiği şeyler onlar. ama bu sitede bişey var ortam farklı,
biri gidip tartışma platformu diye bi forum açsa kimse üye olmaz, ama buraya hack şu bu görünce hemen üye oluyorlar, sonra başka konulara sapıp devam ediyorlar işte benim görüşüm bu şekilde,
o patronunun oğlu da sana hava atmış
-
Hacilar bakin ,burada olan birazcik eski olan cogu kisinin yasadigi bir degisim vardir...onceleri sunu nasil hacklerim,bunu nasil hacklerim diye konu acardik...ama zamanla tahribat felsefesi geregi ogrendigimiz birsey var...bakin abartmiyorum suan bile cok iyi yerlerde tahribattan arkadaslarimiz var ve cok iyi universitelerde okuyan ve cok iyi bilgilere sahip arkadaslarimiz var bu kisiler ilerde bilisimin kalbinin attigi koltuklarda oturacak kisiler olacaktir abartisiz soyluorum....tahribatin bana kazandirdigi en buyuk ozelliklerden birisi "bunu nasil hacklerim" "sunu nasil hacklerim" gibi sorular sormayi birakip, ogrenmeye basladim,networkle ilgil bir soru sordugumda ogren denildi...yani burada birseyi sonuna kadar ogrenmenin onemini kavradim....adam soruyor su bilgisayar agina nasil girerim,karsidaki adamin ip sini nasil ogrenirim...hacilar TCP/IP internetin kalbini olusturur TCP/IP bilmeden network uzerine yaptiginiz herturlu hack hava kalir,neyi nasil yaptiginizi anlayamazsiniz ama TCP/IP bilseniz hersey kafanizda sekillenir ve siz bir hacking yontemini kendiniz gelistirebilirsiniz...yani ogrenmek kilit noktadir burada....gidin diger hack sitelerinin adminlerine sorun exploit derlemeyi biliyorlar ama bir exploit nasil calisir ? yada kendi exploitlerini yazmislar mi ? bir sorun bakalim...ne cevap verecekler...
Ayrica resim konusuna gelince amele belirtmis ,birbirini taniyanlarda resim video hersey var amacsizca formda vermeninde anlami yok...ayrica hakkimizda bolumunde rene ve holy nin hayat hikayelerini bile gorebilirsin...yine gecmis bulusma resimlerinden bizimde fotolarimizi gorebilirsin....ayrica gecen gun amele webcam de bana striptiz yapti onun videosunuda paylasabilrim isterseniz :P
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hacilar bakin ,burada olan birazcik eski olan cogu kisinin yasadigi bir degisim vardir...onceleri sunu nasil hacklerim,bunu nasil hacklerim diye konu acardik...ama zamanla tahribat felsefesi geregi ogrendigimiz birsey var...bakin abartmiyorum suan bile cok iyi yerlerde tahribattan arkadaslarimiz var ve cok iyi universitelerde okuyan ve cok iyi bilgilere sahip arkadaslarimiz var bu kisiler ilerde bilisimin kalbinin attigi koltuklarda oturacak kisiler olacaktir abartisiz soyluorum....tahribatin bana kazandirdigi en buyuk ozelliklerden birisi "bunu nasil hacklerim" "sunu nasil hacklerim" gibi sorular sormayi birakip, ogrenmeye basladim,networkle ilgil bir soru sordugumda ogren denildi...yani burada birseyi sonuna kadar ogrenmenin onemini kavradim....adam soruyor su bilgisayar agina nasil girerim,karsidaki adamin ip sini nasil ogrenirim...hacilar TCP/IP internetin kalbini olusturur TCP/IP bilmeden network uzerine yaptiginiz herturlu hack hava kalir,neyi nasil yaptiginizi anlayamazsiniz ama TCP/IP bilseniz hersey kafanizda sekillenir ve siz bir hacking yontemini kendiniz gelistirebilirsiniz...yani ogrenmek kilit noktadir burada....gidin diger hack sitelerinin adminlerine sorun exploit derlemeyi biliyorlar ama bir exploit nasil calisir ? yada kendi exploitlerini yazmislar mi ? bir sorun bakalim...ne cevap verecekler...
Ayrica resim konusuna gelince amele belirtmis ,birbirini taniyanlarda resim video hersey var amacsizca formda vermeninde anlami yok...ayrica hakkimizda bolumunde rene ve holy nin hayat hikayelerini bile gorebilirsin...yine gecmis bulusma resimlerinden bizimde fotolarimizi gorebilirsin....ayrica gecen gun amele webcam de bana striptiz yapti onun videosunuda paylasabilrim isterseniz :P
hehehehe amele ! sen neler yapmıssın öle mıhahahhahahaha -
olm kompü sakın bak :D 3-5 hatun takılıyo zaten kaçırcan onlarıda :D
(a.q ben ne yapmışım :S ne zaan yapmışım :S) msn ime ilaç mı attın :S:S alla alla ) :D
-
İnsanlara yaranmak için sanırım kesinlikle skor yaratmak gerekiyor...
Holy denyoyu kodlar, bırı gıder denyoyu kullanınca "hacker" olur : )
Brezilyalılar gider exploit yazar, bunu derleyıp Brezilya sitelerine index basan "hacker" olur...Bunlara alıstım bu kadar zaman da da, gormekten cok sevındıgım bırsey var, demekki lamer sayısı sadece bızde degıl ruslarda da cokmus, baskalarının bılgısını kullanarak bir boklar yapıp sonra da onunla hava atan ınsanlar
-
pokumunla oynayan adamdan herşe beklenir:D
compü hjm eger ortada öle bişe varsa ii para eder.. burda gay cok ben satarım o striptiz şovu..
-
Hackerin anlamını bilmeyen adamlar googlede buldukları 2 program ile böyle dengesiz dengesiz konusurlar. Tbt da hiç bir zaman beleşçilik yoktur. Birisi çıkar sana yolu gösteriri sende ilerlersin. Burada balık tutmasını öğretirler ama balık verilmez ki kendini geliştirebilesin. Patronun oğlu konusma tarzındanda ne kadar ezik olduğunu belli etmiş, ayrıca bizler yaptığımız şeylerden korkup kendimizi saklamayız. Hangi modun adminin resmi yok ki. Hemen hemen bir çoğumuzun resminde site de mevcuttur.Diğer sitelerlede aynı kefeye konulacak seviyede değiliz, bizim seviyemize asla çıkamazlar. Sitenin bir çoğu mühendis ve programcıdır. isteyen o çocuksu sitelere gider takılı, hacklerik oynar.