Neden Müridlerin Resimleri Yok ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------olm kompü sakın bak :D 3-5 hatun takılıyo zaten kaçırcan onlarıda :D
(a.q ben ne yapmışım :S ne zaan yapmışım :S) msn ime ilaç mı attın :S:S alla alla ) :D
-----------------------------
yok olum ben kacmam yavuklum var burda mıhahaa ama enteresan buldum yane yaptıklarını mıhahahha :)senın nuri alcon kım olum kımın oyununa geldın :)
-
Bu arada Emirreis'inde cok sexi bir fotografi var elimde amele'nin striptizi ,emirreisin sexi fotosu ,gay sitelerinde iyi para eder :D
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------pokumunla oynayan adamdan herşe beklenir:D
compü hjm eger ortada öle bişe varsa ii para eder.. burda gay cok ben satarım o striptiz şovu..
abuu amele kolla ... :) gidiyon olum hehehehhehehehehhe satıyolar nan senın şovu hehehehe -
ComputerWolf bunu yazdı:
Bu arada Emirreis'inde cok sexi bir fotografi var elimde amele'nin striptizi ,emirreisin sexi fotosu ,gay sitelerinde iyi para eder :D
aha nuri alcosu kompümus kompü yasık cocuuuaaa :) hehehehhehe -
ruhkanseri bunu yazdı:
aha nuri alcosu kompümus kompü yasık cocuuuaaa :) hehehehhehe
-----------------------------Hepsinin msn'ine ilac atiyorum :D
-
Compicim hani sen bir rüya görmüşdün benimle ilgili, ayağını denk al ve içindeki iblise dur de.
Yoksa, anladın sen onu.
Not: Ulan bu sıfatın neresi sex, geceleyin tinerciler görünce yol değiştiriyorlar :(
-
emirim anadolu ayıları diye bi gay topluluğu var onlarda sen igib bööle boylu poslu kıllı fln :Dseverler seni :D
bu arada alayınıza gayı gayı vercem şimdi :D yeter ulan :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------emirim anadolu ayıları diye bi gay topluluğu var onlarda sen igib bööle boylu poslu kıllı fln :Dseverler seni :D
bu arada alayınıza gayı gayı vercem şimdi :D yeter ulan :D
Ulan hepinizi tatmin ederim, görürsünüz gayı. Zati bak tutuyom kendimi 21 yıldır, size patlamayayım :D
-
Emir sana artık Reis diyemiyeceğizmi ? :)
-
Al sana resim ak:D http://img513.imageshack.us/img513/4189/isimgu3.jpg