Neden Önce Kendi Milletimize Destek Olmuyoruz?
-
neden araplardı şuydu buydu destek oluyoruz?
bizim halimiz nasıl?
çok farklı değiliz aslına bakarsanız...
filistinde ki çocuun aç kalması hoşumuza gitmez tabi ama neden öncelk onun olsun?
nedne bu ülkenin evlatları faydalanmasın?
ülkemizde dou-batı farketmez ne kötü koşullarda insanlar var......
çöplerden yiyecek toplayanlar,para için vücüdunu satanlar vs vs..
neden biz önce bunlara bakmıyoruz?
mesela türk kızları para için kendini satıyor.(türk kızları derken yanlış anlaşılmasın)
yalan değil bu böyle..
neden biz araplara yardım edecez,önceliği onlara verecez..
biz mal mıyız?
neden kötü durumda olan soydaşlarımıza öncelikle yardım edip bu bataktan çıkarmıyoruz...
? -
doğru çok haklısın,eminim çoğu kişi yardım etmek ister ben de dahil...peki ne önerirsin?
-
filistin kampanyalarını bi yere bırakıp bunlara yönelmei..
biri açarsa kesin katılırım
yardım sözü veririm (elimden ne kadar gelirse) -
lan filistinlere destek kampanyalar1 c1kt1ktan sonram1 akl1na geli milletine destek olmak
-
yani antioksidan demek istediğin bir yardım fonu oluşturup o fondan hayat kadınlarını istihdam edelim,tinerci çocukları rehabilite edelim falan diyorsun sanırım?Böylesine büyük bir projeyi gerçekleştirebilecek bir BABA YİĞİT göremiyorum,senin bir önerin var mı?
-
yk hacı
öle demedim..
kendimiz bişi oluşturalım demedm
ha eğer TBT de bişiy olursa elimden geldiince kasarım
neomusn nesn b.s.g arpaları sevmem ama olay arapları sevmememden değil kendi milletimi sevmemden kaynaklanıo...
filistin için deil tr halkı için kampanyaların reklamını yapalım..
anlatabildim...
ben Türk kızlarını o halde görünce kahroluorum
anamız varr bacımız var.
insan açlıktan ölür,ama namus farklı bişeydir
anlatabildim umarım -
güzel bi konuya değindin güzel kardeşim benim. ama bide şöyle bakmak lazım kurtuluş savaşı yıllarında pakistanlı kardeşlerimiz olsun afgan kardeşlerimiz olsun yani o kesimden çoğu ülkenin vatandaşları kadınlarının kollarındaki bileziklere kadar yollamışlar bu vatan için, hepsi biz Türkleri çok sever diye biliyorum. ama Türkiyedeki vatandaşlarımız unutulmuş durumda sanki gösteriş için yardım ediliyo lübnana. eğer sokak çocukları olsun, fakir vs için bi kampanya düzenlenirse seve seve cebimdeki 3 5 kuruşu paylaşırım
-
la araplara bişi olsa herkes bakar...
-
oksi kardesim güzel bi konuya parmak basmıssın...bende sonuna kadar katılıyorum..elimden gelenide yaparım dediğiniz gibi bişey olursa.bu olayı bile kıçından anlayanlara(yukarıya mesaj yazanlardan bazıları)söyleyecek laf bulamıyorum :)
-
yaw iide pakilerle arapların bi ilgisi yokki pakilere elbet yardim ederiz nankor diiliz.etrafinizada yardim edecekseniz okuyan fakat durumu iyi olmayan cocuklara gururlarını rencide etmeden giymediiniz temiz kiyafetlerinizi verin,hatta cok sevdiginiz bi t-shirtinizi verin o da seve seve giysin.helaliyle bu sicaklarda calisipta simit satan ,yemek servisi yapan evlere servis cocuklara bahsis verin fazladan ,islerini daha ii yapsinlar.gibi...
-
Anticim haklısın bilader,ama bak Türkiye'nin bütün OrtaDoğu'da bir sorumluluğu var..TÜRKİYE,700 YILLIK BİR İMPARATORLUĞUN VARİSİDİR...Bu sorumluluğumuz,eskiden osmanlı hakimiyetinde olan tüm toprakları kapsıyor...Mesela,Lübnan'a ilk insani yardımı gönderende Türkiye'dir!59 tırla malzemeler,daha Şam (Suriye) içindeyken göz yaşlarıyla karşılanıyor....Yani,ne kadar kriz içinde olsakta-bizim bu bölgedeki istikrarımız için,bu sorumluluğumuzu yerine getirmemiz şart!!Bilmem anlatabildim mi?
Ama,global bir dünyada görüşlerin çok doğru!!!Sana +rep veriyom laa :D
Toplam Hit: 4478 Toplam Mesaj: 39