Neden Önce Kendi Milletimize Destek Olmuyoruz?
-
müslüman?
hangi müslüman?
savaş çıktıında kaçanlar mı müslüman?
topraklarını satanlar mı müslüman?
bizi arkadan vuranlar mı müslüman?
pkkyı yıllarca besleyenler mi müslüman?
savaşmaya cesaret edenler mi müslüman?
tuvaletlerini altından yaptıranlar mı müslüman? ve onlara tepki vermeyenler mi müslüman?
abdlileri alkışlarla karşılayanlar mı müslüman?
müslümanlık buysa ben müslüman değilim:... -
konuyu siyasetle kar1st1rma
-
Türkiye'de İnsani Kaynaklar = Reklam + Siyaset
Türkiye Neden Ortadoğu'ya yardım Eder = Siyasi Çıkarları İçin
Türkiye Neden Kendi halkına Yardım Etmez = Bünye & IQ meselesi -
bu konular derin konular. beni aşar. neyin nasıl olması gerektiğini büyüklerimiz biliyordur.
-
maddiyatın önemini iyi aşılamış batılı çok bilmişler.İşlerini iyi yapıyorlar gerçekten.
Tarihe bakasanız bencil değil de bonkör milletlerin evlatları olduğumuzu görürsünüz.Bu yüzdendir ki biz toprak değil,insan fethetmişizdir.Bu yüzdendir ki,bir gün olacak bu felaketler bizim başımıza gelir de biz de anlarız onları.Türkiye'nin ihtiyacı para mı?Paramız olunca her şey çözülecek mi?
Türkiye hele ki Ortadoğu'da büyüklüğün yıkmakla değil,yapmakla olduğunu,hak olan gücün insan fethetmek olduğunu gösterecek asaleti taşıyacak kandan gelmez mi?
Atalarımız yabancı da olsa misafirin kutsallığını mı öğretti.Yoksa bu ekmek bana yeter neden bir parçası yabancının olsun ki demeyi mi?Ben bu bencilliği doğu medeniyetlerine yakıştıramıyorum. -
beyler tahribat olarak açalım bi banka hesabı, adminlerden biri geçsin işin başına, (tgrlbb favorimdir) sonra tarikat olarak toplayalım parayı, ve bağışlayalım mehmetçik vakfına mı gazilere mi artık hangisine olursa.. ama bu mehmetçik vakfı devletin vakfımı özel mi tam bilmiyorum para gazilere ulaşır dimi?
-
çok züper olur lan
-
Bağış yapacaksak banka hesabı açmamıza ne gerek var zaten Mehmetçik Vakfı'nın banka hesabı yokmu :) isteyen gider bağışta bulunur :)
-
o zaman hajı pm atsın birimiz adminlere falan.. ayarlayalım işi benden ilk postada 20 milyon, sora biriktirip biriktirip her hafta 10 milyon çıkar.. mehmetçiklere vermicez paramızı da kime vercez..
-
firecım canım benm anlamadım evzuyu (:
şimdi ben tek basıma 20 ytl yatırsam mı daha iyi olur tarikatçek topluca mı yatırsak (:
Toplam Hit: 4480 Toplam Mesaj: 39