Neden Önce Kendi Milletimize Destek Olmuyoruz?
-
Az versin çok versin adamlar zorlamı alıyorlar parayı istediğin kadar bağışta bulunursun :))
-
yaw copten kagıt su bu toplayan snden bnden zengın sn merak etme ;) insanlık bu deil kardeşim kusura bakma...
-
bu arada yahudilerin allah belasını versin..hiç birine saygım yok..kndilerinden baska insanları kole olarak gorenleri zikiyim..
diosunki bunlar ulkelerını korumuyolar adamlar neyle korucak anlamadım acıkcası daa kac sene once cıktı ısraıl lubnandan?lubnan kalkınmaya bişiler yapmaya başladı israil geri bindi tepelerine..eger ıraklıları kasdedıosan onların topunun aq bn sılahlarını bırakıp kactılar pijler -
la lubnanın ordusu yok mu sanıyosun?? 60.000 mevcutlu kara kuvvetleri var (hava-deniz hakkında bilgim yok) abd-fransız muhimmatlı bu ordu.peki nerede bu ordu??bir arap klasigi olarak savas cıktıgında nasıl oluyoda dakikalar icinde herkez kendi kendini terhis edio anlamıs deigilim...ordun *ot korkusundan savasmasın halkın savasmasın ondan sonra cık 7/24 agla zırla yardım dilen kusra bakma kendi vatanını kurumayan kancıkların vatanını benmi koricam ***aşşa kasımpaşa.cık savas vatanını koru vatanın icin halkın icin canını ver ondan sonra ben sana zaten yardım ederim ama arabın tek bildigi savas cıkarsa kac yardım edeni arkadan vur devam etsinler olmeye mahkumlar...
-
katılıyorum önce kendimize yardım etmemiz lazım ondan sonra dışarıya... lübnan kendini çok acındırmaya başladı... insan biraz kendini savunur ak. askerin olmasa bile hiç mi silah yok bi kalk vurmaya çalış hizbullah savunuo aq lübnanı sonra nasıl terörist demesinler? kötü şeyler oluyor ama bazıları bunları hakediyor gibi.
-
ortada bi yanlış anlaşılma var sanırım,Biz gidip Lübnan için savaşalım demedi kimse,dediğimiz sadece Lübanda ölen 1000 küsür kişiden 350si bebek,bu kişilere insani yardımda bulunalım dedik,olay burdan patlak verdi...Olay taaa Arap ihanetine kadar gitti...Neyse Kızılay ve diğer dernekler bugün 59tır daha gönderiyorlar,siz yardım etmeyin,edenler ediyor, "it ürür kervan yürür... Türk Yardım Kervanıda Yürüyor Allaha Şükür...Hergün onlarca Tır gidiyor...Bu arada Arapların Birbirlerine yardım etmediğinden bahsetmiş birileri...Suriye Devleti 160bin Arap mülteciyi çadır ve sosyal tesislerde ağırlıyor...100bin lübnanlıyıda Suriye halkı kendi evlerinde misafir ediyor...
-
önemli olan evlerinde ağtırlamaları değil karatahta israile karşı ırkdaşlarını korusunlar...
-
yahu bide şu cocacola içmeyin kampanyası var. Nedir alıp veremediğiniz cocacolayla yok filistin kanı yok bilmemle. saçmalık ozaman kullandığın bilgisayarlar internet windows da amerikan malı onları da kullanma teknoloji gelişti iyice saçmalar olduk. cocacola yazısını ters çeviriyomuşuz la mekke la muhammed : mekke yok muhammed yok yazıomuş. bana geçenlerde gelen mail. inananlar var mı? gerçek mi? yorumlarınızı bekliom. ;)
Toplam Hit: 4486 Toplam Mesaj: 39