folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Ramazan 12 Ayın Sultanı Değil De 11 Ayın Sultanı Hiç Düşündünüz Mü?

Neden Ramazan 12 Ayın Sultanı Değil De 11 Ayın Sultanı Hiç Düşündünüz Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardeşim bırakın bunları ya neye yararki öğrenmek. 11 ayda dibe vurmuş zihniyet 12. ayda mı adam olucak? Sultan fln yok her ay güzel bence...

evet adam olacak... nefsini terbiye etmeyi öğrenecek../Nerden biliyorsun// senin dediğin gibi battı balık yan gitmeyecekk. İnşallah. bu kadar önyargılı yaklaşma. Allahın mübarek ayıdır. yeter bu söz.sultan filanda var...yok değil... kendin için yoktur orası ayrı...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi

cünkü 12. ay ramazan oluyor ve kendisinin dısındaki 11 ayın sultanı oluyor.

ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı?

hehehe bu çok güsel olmus:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Önyargılı konuşmadım.Sadece değişmeyen bişeylerin farkındayım.Fakirler halen fakir karnı doyan yoktur belkide halen çevremizde. Ramazan ayı herkes için önem arzeder . Mademki hergün Allah'ın, bende tüm ayları severim. Ramazan ayrı tabi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hocam takılmayın sultana falan her ay mubarektir her gun mubarektir siz fakirlerin halini sadece ramazanda hatırlıyosanız

vay sizin halinize...Diger gunlerde Allah ın gunu sultan multan yok bana gore

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    seni kaç yaşında okula verdiler :D hehehe

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Sultan multan yok diyen arkadaşlara; islam dinine göre oruç ayı en mubarek aydır. hani sadece mayıs haziran nisan veya şubat olsa tamam ozaman haklısınız ,ama burda ay isminden ziyade içinde bulunduğumuz ibadet ayı gecerlidir.zira her yıl 10 gün geri geldiği için,12 ayda bu sultanlıktan hakkını alır :)

11 ayın sultanı demişler,ki öyledir

saha içindeki bir takımın kaptanı kaç kişinin kaptanıdır?11 mi 10 mu?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birdubleraki
    birdubleraki's avatar
    Dişi
    fenerist07 bunu yazdı:

cünkü 12. ay ramazan oluyor ve kendisinin dısındaki 11 ayın sultanı oluyor.

ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı? 

Ewet bence budur..

Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim ((((hepsenolacaksın))))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    kardeşim bırakın bunları ya neye yararki öğrenmek. 11 ayda dibe vurmuş zihniyet 12. ayda mı adam olucak? Sultan fln yok her ay güzel bence...

Ramazan Ayı Şeytanın Zincire Vurulduğu İnsanın SAdece Nefs i İle Başbaşa Kaldıgı İçinde Birçok Önemli Hadisenin Gerçekleştiği Mübarek Aydır Diğer 11 Ayda Güzel Ama Ramazan 11 Ayın Sultanı... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Mantık aramayın. Şairler mantıktan ziyade kafiyeye bakar. Kafiye uymuş ondan!

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

Ramazan hakkıyla değerlendirilirse 11 ayın sultanı olur.

Diğer türlü 12 ay içinde aç susuz yaşadığımız tek ay olur.

Toplam Hit: 4282 Toplam Mesaj: 27