Neden Ramazan 12 Ayın Sultanı Değil De 11 Ayın Sultanı Hiç Düşündünüz Mü?
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşim bırakın bunları ya neye yararki öğrenmek. 11 ayda dibe vurmuş zihniyet 12. ayda mı adam olucak? Sultan fln yok her ay güzel bence...
-----------------------------evet adam olacak... nefsini terbiye etmeyi öğrenecek../Nerden biliyorsun// senin dediğin gibi battı balık yan gitmeyecekk. İnşallah. bu kadar önyargılı yaklaşma. Allahın mübarek ayıdır. yeter bu söz.sultan filanda var...yok değil... kendin için yoktur orası ayrı...
-
cünkü 12. ay ramazan oluyor ve kendisinin dısındaki 11 ayın sultanı oluyor.
ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı?
hehehe bu çok güsel olmus:)
-
Önyargılı konuşmadım.Sadece değişmeyen bişeylerin farkındayım.Fakirler halen fakir karnı doyan yoktur belkide halen çevremizde. Ramazan ayı herkes için önem arzeder . Mademki hergün Allah'ın, bende tüm ayları severim. Ramazan ayrı tabi...
-
hocam takılmayın sultana falan her ay mubarektir her gun mubarektir siz fakirlerin halini sadece ramazanda hatırlıyosanız
vay sizin halinize...Diger gunlerde Allah ın gunu sultan multan yok bana gore
-
seni kaç yaşında okula verdiler :D hehehe
-
Sultan multan yok diyen arkadaşlara; islam dinine göre oruç ayı en mubarek aydır. hani sadece mayıs haziran nisan veya şubat olsa tamam ozaman haklısınız ,ama burda ay isminden ziyade içinde bulunduğumuz ibadet ayı gecerlidir.zira her yıl 10 gün geri geldiği için,12 ayda bu sultanlıktan hakkını alır :)
11 ayın sultanı demişler,ki öyledir
saha içindeki bir takımın kaptanı kaç kişinin kaptanıdır?11 mi 10 mu?
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------cünkü 12. ay ramazan oluyor ve kendisinin dısındaki 11 ayın sultanı oluyor.
ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı?
Ewet bence budur.. -
Thelordmax bunu yazdı:
kardeşim bırakın bunları ya neye yararki öğrenmek. 11 ayda dibe vurmuş zihniyet 12. ayda mı adam olucak? Sultan fln yok her ay güzel bence...
-----------------------------Ramazan Ayı Şeytanın Zincire Vurulduğu İnsanın SAdece Nefs i İle Başbaşa Kaldıgı İçinde Birçok Önemli Hadisenin Gerçekleştiği Mübarek Aydır Diğer 11 Ayda Güzel Ama Ramazan 11 Ayın Sultanı...
-
Mantık aramayın. Şairler mantıktan ziyade kafiyeye bakar. Kafiye uymuş ondan!
-
Ramazan hakkıyla değerlendirilirse 11 ayın sultanı olur.
Diğer türlü 12 ay içinde aç susuz yaşadığımız tek ay olur.