Neden Ramazan 12 Ayın Sultanı Değil De 11 Ayın Sultanı Hiç Düşündünüz Mü?
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------cünkü 12. ay ramazan oluyor ve kendisinin dısındaki 11 ayın sultanı oluyor.
ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı?
hehehe bu çok güsel olmus:)
-----------------------------
zuhauha tam süper örnekleme olmş koptm aq.) -
nasrettin hoja eşekleri sayarken 10 tane sayıyor.eşekten iniyor 11 tane.işin içinden çıkamıyor. seninkide öyle olmuş.D:
-
artık yönetim biçimi değişti
11 ayın cumhurbaşkanı ramazan
-
simdi elimizde 12 ay var bunlardan birini sultan ilan edersek zaten normal bi ayda çıkmıs olur yanı sultan dıgerlerıyle aynı kefeye konmaz bırı oburkulerın sultanıdır ve gerıye kalan 11 ayın sultanı 12.nci ay olarak nıtelendırılen ramazandır bu sekılde düsünün en mantıklısı budur solede dusunulebılır mesela bı sıtenın 3000 uyesı var biri admın fakat oda uye olarak sayılıyo fakat yetkısı dıgerlerınden fazla :D:D kım açtı len bu konuyu hiç işiniz yok bunlarımı düsünüyonuz ramazan güzel bi zaman dilimidir bos geçirmeyin hade bakemm allahım ya aksam aksam kafayı yedırttınız adama :D:D:D:D:
-
işte bizim insanımızın son hali ramazan neden 12 ayın sultanı deil die tartışıyor insanlar biraz bişeyi direttimi hemen o konu felsefik bi boyut kazanıyor:S:S
-
ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı?
bu sözü tutum puhahah :)
Toplam Hit: 4284 Toplam Mesaj: 27