folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Ramazan 12 Ayın Sultanı Değil De 11 Ayın Sultanı Hiç Düşündünüz Mü?

Neden Ramazan 12 Ayın Sultanı Değil De 11 Ayın Sultanı Hiç Düşündünüz Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    ed_a bunu yazdı:
    -----------------------------

cünkü 12. ay ramazan oluyor ve kendisinin dısındaki 11 ayın sultanı oluyor.

ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı?

hehehe bu çok güsel olmus:)

-----------------------------

zuhauha tam süper örnekleme olmş koptm aq.)

" ' "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
       nasrettin hoja eşekleri sayarken 10 tane sayıyor.eşekten iniyor 11 tane.işin içinden çıkamıyor. seninkide öyle olmuş.D:

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

artık yönetim biçimi değişti

11 ayın cumhurbaşkanı ramazan 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    simdi elimizde 12 ay var bunlardan birini sultan ilan edersek zaten normal bi ayda çıkmıs olur yanı sultan dıgerlerıyle aynı kefeye konmaz bırı oburkulerın sultanıdır ve gerıye kalan 11 ayın sultanı 12.nci ay olarak nıtelendırılen ramazandır bu sekılde düsünün en mantıklısı budur solede dusunulebılır mesela bı sıtenın 3000 uyesı var biri admın fakat oda uye olarak sayılıyo fakat yetkısı dıgerlerınden fazla :D:D kım açtı len bu konuyu hiç işiniz yok bunlarımı düsünüyonuz ramazan güzel bi zaman dilimidir  bos geçirmeyin hade bakemm allahım ya aksam aksam kafayı yedırttınız adama :D:D:D:D:

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

işte bizim insanımızın son hali ramazan neden 12 ayın sultanı deil die tartışıyor insanlar biraz bişeyi direttimi hemen o konu felsefik bi boyut kazanıyor:S:S

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

ben senin sultanın olsam 2 kişi olsak 2 kişinin sultanımı olurum senin sultanınmı?

bu sözü tutum puhahah :)

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
Toplam Hit: 4284 Toplam Mesaj: 27