Neden Yahudiler Çok Güçlü Ve Müslümanlar Çok Güçsüz? (Makale)
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------çünkü din gereksiz birşey yahudilerde bunu biliyor ama çaktırmıyor
-----------------------------Söylediklerinde kendin çelişiyorsun. İsrail bir şeriat ülkesidir. Kendi diniyle yönetilen her ülke kendi şeriatını uygular. Onlar bu yüzden dünyaya hakim.
-
bence gelişmiş ve güçlü olmanın hangi dine ya da tanrıya inandığından çok ırk gerçeği ile ilgisi vardır .
bir toplumu geliştiren şeyler , özveri , sadakat , çalışkanlık ve zekadır , bunlar insana özgü sıfat ya da davranışlardır , evrimsel olarak daha alt basamaklarda kalmış insanımsılar , misal araplar, zenciler ve diğer ortadoğulu + afrikalı ırkların bunlara sahip olması fiziksel olarak mümkün değildir , öncelikle bunların yer etmesi beklenen yer beyindir ve o beyin yamuk bir kafatasının içinde gelişememiş bir çürük patates kadardır.
arap denen çöl hayvanları, müslüman değil de hristiyan ya da budist olsalardı bile , elalem uzaya roket atarken halen göte şemsiye sokmak caiz mi değil mi bunu tartışıyor olurlardı , bilim adamı mühendis vb bu toplumlardan çıkmayacağı gibi , yetiştirebilecekleri en kalifiye çalışan ancak dansözler olabilirdi.
islam dinini savunduğum ya da haklı bulduğum düşünülmesin, çölhayvanlarının dininden ne kadar uzaklaşabilirsek , gelişmeye ve güçlenmeye o kadar yaklaştığımız da bir gerçektir , bazı cücük beyinliler hemen osmanlıya getirmesin mevzuyu , osmanlının gelişmişliği öncelikle fetih ve istila kabiliyetine zalimce kılıç sallama hünerine dayanıyordu , bu da malum türk ırkının artık tanrı ya da evrim vergisi üstün savaş gücünün eseridir. osmanlı biterken iğne iplik üretemeyecek durumdaydı , osmanlıcılar son nefeslerinde bile değişen dünyayı anlamayıp fetih peşindeydiler.
bir ülkeyi yaşanabilir yapan, medeni ve güçlü en azından saygıdeğer yapan orayı kuran orayı oluşturan insan ırkının güzelliğidir , gidin dünyayı inceleyin . bazı afrika ülkeleri hristiyan olsalarda ekonomi ve kültür olarak bir almanya,fransa asla olamazlar. türkiye ne yazıkki arap dinine inanmaya devam etmekte olsa bile , suudilerin bedevilerin sefil yaşamıyla , onların kültür dedikleri ilkellikle asla uzlaşmayacaktır , buna türk insanının , ırkı her nekadar bozulmuş kirlenmiş olsa bile , kafatası müsade etmez . arap dininin emrettiği gibi çöl hayvanı koşullarında yaşamak türkler için fiziksel olarak olanaksızdır.
yahudiler , kabul etmek gerekir ki son derece zekidirler ve ırklarına sadıktırlar , ateistleri bile öyledir . ancak yahudiler ile ilgili sorun asalak olmaları , insan toplumlarının içine karışarak kanser misali onları yok etmeleri , sömürmeleridir . müslüman toplumlara rahatlıkla "hayvan" denilebilir ama yahudiler "iblistir"
+ ibni bilmem kimler yalanından da kendinizi sıyırmanızı tavsiye ediyorum , bu ibniii denen bilimadamlarının(!) çoğu türk olsalar bile henüz tam olarak ne buldukları ortaya konulamamıştır. bir şeyler araştırıp bulduysalar bile , içinde yaşadıkları dini, yobaz ve geri kalmış toplumlar bu buluşlardan endüstriyel bir nesne yaratabilecek seviyede değildi. ibniii melun elektriği bulmuş olsa ne yazardı, edison un yaşadığı toplum gibi onu ampüle çevirebilecek bir zemini olmadıktan sonra ? bizim ibniilere saygısızlık ediyormuşum gibi olmasın ama toplumda yozluk yobazlık ve cehalet halen bile bu seviyedeyken kıçını yırtıp higgs bozonunu bile bulsan , bununla uzay gemisi yapacak halleri yok şakirt zihniyetin , adama kafir der bulduğunu da götüne sokarlardı sonunda.
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 11:23'da xzxz tarafından düzenlendi.
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 11:27'da xzxz tarafından düzenlendi. -
ırkına sadık olmak olmak milliyetçilik ti en son hatırladığım
yahudileri bugün bir numara yapan ve bana görede kurandada bahsedildiği gibi yeryüzünün
en azgın milleti bencede en tehlikeli milleti yapan nedir denirse anlamak için geçmişe bakın derim
yahudiler mısıra göç edipte terk etmiş olsalar bile kabala v.s bazı öğretileri mısırlılardan sonra devam
ettirmişlerdir
birde Friedrich Wilhelm Nietzsche denen adamı araştırın ne demek istediğimi anlacaksınız
bilimde ilerlemek tanrı inancından allah inancından ne derece sapacağımıza bağlı
bilim denilen canavarın bazı ilkeleri ilahi olguları terk etmeyi gerektirebiliyor
-

-
KADIN
Diri diri gömülürken
onu ordan çıkarıp
ayaklarının altına
cenneti seren
dinin adıdır. İSLAM..
istismarcılara inanmayınız yahudiler kendı işlerine gelenini uygulamıstır insanların haklarını gasp ederek çalarak çırparak bu hale gelmıslerdı doğal olarakda insan oğlunun iç güdüsü zenginin yanında güçlünün yanında olmustur.geçmişte tarıhhe baktıgın zaman israil oğulları lanetlenmıslerdır 1000den fazla peygamber katletmıslerdır .. hiç bir şey bilmiyosanız kuran-ı kerimin bi türkçe mealini alında ni okuyun belki kıbleniz kabe olur ....
-
Kimine göre karı kızla yatmadan içki içmeden gelişme olmuyor bilim yürümüyor anladığım kadarıyla.
Serbestlik istemiş de müridin biri.
Çok güldüm ya.
Adam müslüman, bilimadamı oluyor. Bu adama; neden hiç yeni keşfiniz bir buluşunuz yok diye soruyorlar. Adam da; karı s.kemedim kafama vurmuş olmalı, Bu islam varya bu islam bizi güçsüz duruma getirdi! Diyor. :D
Devam edin dini baltalayanlar işinize. Daha dini bilmeden.
Dinde işkence var demiş birisi de :)
İşte bu! İşte tek sorun bu bence; CAHİLLİK! Kendi dinimizi öğrenmekten bile aciziz. Başkalarının fikirleri peşinde koşmaktaysa üstümüze yok. İnternette okuduğumuz din karşıtı düşünceleri benimseyelim fakat açıp da birkez olsun kitapı okumayalım? Dinde dahi cahiliz yahu!
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 11:52'da by_Tet tarafından düzenlendi. -
Yorumların hepsini okudum.
Makale güzel. Benzer bişey okumuştum.
Din konusunda şunu söylemeyim:
Önce islamı doğru anlamak lazım. Zaten islamı doğru olarak anlayan biri mutlaka müslüman olur. Diğerleri ona çok gereksiz ve saçma gelir...
Allah herkese islamı anlamayı ve yaşamayı nasip etsin.
-
hayatta tek yol gösterici bilimdir fendir bunun haricinde yol gösterici arayanlar ahmaktır , cahildir veyahut satılmıştır.
akıllı mü'min arkadaşın biri nietzsche yi örnek vermiş , arkadaşım ne alakası var ? adım gibi eminim tek satır nietzsche okumadığına ayrıca
medeniyet öyle bir ateştir ki dışında kalanı yakar , mü'min toplumlar yanmaya yok olmaya mahkum.
bir diğer mü'min bilime canavar demiş ama kabul etmiş pek mukaddes dinine ters olduğunu , demek senin dinin dünyaya ters arkadaşım
dinimizi bilmiyoruz demiş birisi , benim dinim olduğuna sen nasıl hükmettin onu merak ediyorum ?
hiç tartışmayalım , bedevinin binlerce senelik kitaplarında aramaya devam edin gerçeği , düşmanlarınız aşağıladığınız o bilim sayesinde bir yerlerde bir düğmeye basacak ve o uyduruk arapça kitapların dibinde mezarlarınızı bulacaksınız , ama eminim cennete gidip huri sikeceksiniz , sizin için sorun olmamalı
"gelişmiş toplumlar dindar oldukları için değil dine rağmen gelişmiştir" batı toplumları ne zamanki o kilise denen sefilliği hayatından çıkarmayı "kısmen" başardı ozaman nasıl bir dünyada yaşadığını , nasıl yaşamını sürdürebileceğini , nasıl gelişip güçlü olabileceğini idrak edebilmiştir.
ama görüyorum ki, biz dahil müslüman tüm toplumlar yaşamayı pek haketmiyoruz , adam ota boka ilimünati diyor nietzsche diyor ( artık nerden duyduysa ) şu anda içinde bulunduğun ahval ve şerait konusunda , götüne giyecek donun olmaması konusunda "pek mukaddes" kitabında ne yazıyor , rahman ve rahim tanrın ne yapmayı düşünüyor ?
-
ABD olasa Israil'den bir sikim olmaz. Sokaklar pis, halki cokta medeni sayilmaz. O kadar yer gordum Israil'de ama "vay be herıfler gercekten iyi bir teknoloji sahibi" dedirtecek birseye rastlamadim. Bunlar mi ucak yapiyor? Bunlar mi tank ve silah yapiyor? Tek baslarina olsa sanmiyorum...
-
Müslümanım demeye utanması gereken insanlar var aramızda.!
Müslümanım deyip küfürle din mi anlatılır.
Hır gürle din mi savunulur.
Bırakın hocam bırakın siz müslüman olmayanların düşmanısınız. Savunduğunuz bir din olduğunu düşünmüyorum.
Eğer kendi görüşünüze inansanız inandığınız gibi yaşarsınız.
Müslümanım demekle müslüman olunmuyor. Ancak böyle oluyor olursada.
Yahudilik miş dünya liderliğiymiş bunlar sadece bir yanıltmaca geberip gidicez kardeşim. Benim felsedemde sadece ben ve o andaki mutluluğum var.
Hedefim arzumda var ama sapkınlığım yok.
Siz yiyin birbirinizi (: