Neden Yazdığımı İtiraf Ediyorum [Resimli]
-
Eskişehir :|
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
kütahya:O :P
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
domaniç olmasın :)
-----------------------------"" +11
-
Tabii ki domainiç ya :D http://img4.imageshack.us/img4/7507/krecephasanumitlidomani.jpg
Domani.jpg :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
Tabii ki domainiç ya :D http://img4.imageshack.us/img4/7507/krecephasanumitlidomani.jpg
Domani.jpg :D
Hacı kurtul şu hayvanlıktan dicem ama biliyorum yapamayacaksın. Neyse seni bu halinle sevbiyoruz :D -
Hanni olum asıl tehlikeli adam sensin. Yazdıklarını depresyondayken okusam intihar ederim ak :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
Hanni olum asıl tehlikeli adam sensin. Yazdıklarını depresyondayken okusam intihar ederim ak :D
Yaşadığım bir olaydır;Psikiyatrım: ''... ama çocuğum bütün bunlar acı çekmene sebep olamaz ki...''
Ben: Doktor hanım parmağınızda ki alyansa bakacak olursam evlisiniz sanırım.
Psikiyatrım: Evet
Ben: Modası geçmiş sade bir yüzük olduğuna göre uzun süredir evlisiniz. Neden evlendiniz? Çünkü seviyordunuz, sevgiye veya adını sizin bile koymadığınız ihtiyaçlarınız vardı ve bunu karşılayacağına inandığınız bir adam. Güvendiniz. O kadar eskidiği haalde alyansınızı değiştirmediğinize ve şuan benim tersimde duran çerçevede eşinizin ve belki çocuğunuzun resmi olduğuna bahse girebilirim. Bu kadar değer verdiğinize göre size de değer veriliyor demektir. Peki doktor hanım siz hiç aldatıldınız mı?... Yüzünüzü hemen eşkittiğinize göre hayır ama tam olarakta emin değilsiniz değilmi?
Psikiyatrım: Ama..
Ben: Lütfen kesmeyin. Şimdi düşünün bu kadar güvendiğiniz insan hakkında bile aklınızda soru işaretleri varken ve belki bana belli etmesenizde şüphelenirken benden size güvenmemi ve yaşadıklarımı anlatmamı nasıl bekleyebilirsiniz?
Psikiyatrım: Şeyyy sanırım haklısınız.
Ben: Öyleyse şu benim jelibonları yazında gideyim. Sıkıldım...
Anladın sen onu hayvancım ;)
-
Psikolojik deli arkadaş :\
-
bu gidişle sen psikiyatrını eğitmeye başlayacaksın. Maaş mevzusunu şimdiden görüşün :D
-
Noneyim bunu yazdı:
bu gidişle sen psikiyatrını eğitmeye başlayacaksın. Maaş mevzusunu şimdiden görüşün :D
Okulda ek iş olarak Güzin Ablalık yapıyorum birde Haydar Amcalık :) -
Bu doğa harikasi mekan, yazmak için yeterli gibi ancak bu kadar depresif ve melankolik yazilar cikartacak gibi de degil kanimca...