Neden Yazdığımı İtiraf Ediyorum [Resimli]
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
Bu doğa harikasi mekan, yazmak için yeterli gibi ancak bu kadar depresif ve melankolik yazilar cikartacak gibi de degil kanimca...
Yazmak için yeterince zamanı veya ilham alacak doğa olayını görebilmek yaratıcılığı arttırıyor sadece ama dediğin gibi içinde maden yoksa süyanürle de arasan çıkmaz birşey -
kütahya mı ? xD
-
yokumben bunu yazdı:
kütahya mı ? xD
Evet Kütahya'nın yeşil ile birleştiği ve bir tarihi bağrında saklayan ilçesi Domaniç... -
HannibALgan bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
kütahya mı ? xD
Evet Kütahya'nın yeşil ile birleştiği ve bir tarihi bağrında saklayan ilçesi Domaniç...
-----------------------------ilk domaniç diyince yugoslavya bosna tarafında felan zannetmiştim:D -iç li ya sonu:D
-
cordelian bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------kütahya mı ? xD
Evet Kütahya'nın yeşil ile birleştiği ve bir tarihi bağrında saklayan ilçesi Domaniç...
-----------------------------ilk domaniç diyince yugoslavya bosna tarafında felan zannetmiştim:D -iç li ya sonu:D
Kirve hiç hatırlamadıysa Osmanlıyı kuran Kayı boyunun ilk Söğüt-Domaniç bölgesine yerleştiğini hatırlaman lazımdı. -
HannibALgan bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------kütahya mı ? xD
Kirve hiç hatırlamadıysa Osmanlıyı kuran Kayı boyunun ilk Söğüt-Domaniç bölgesine yerleştiğini hatırlaman lazımdı.
-----------------------------haklısın hocam =/ geriye dönüp tekrar okumak lazım bazı şeyleri :) kusura bakma.
-
bizim köyde güzeldir ama bana bi sik olmuyo köye gidince :D
-
sirpence bunu yazdı:
bizim köyde güzeldir ama bana bi sik olmuyo köye gidince :D
Demek ki içerde cevher yok kardeşim :D -
Fotograflardaki göllerin adı nedir? kutahyada :/
Ya adam boyle doga harikasi yerde, şahane harikulade muthis olur beaa.
Balık var mı balik birde :)
-
şahane bi yer