Neden Yazdığımı İtiraf Ediyorum [Resimli]
-
hocam sen buralara gelsen kesiq alim olursun :)
-
aLaNGuVa bunu yazdı:
-----------------------------
HannibALgan bunu yazdı:
Yaşadığım bir olaydır;Psikiyatrım: ''... ama çocuğum bütün bunlar acı çekmene sebep olamaz ki...''
Ben: Doktor hanım parmağınızda ki alyansa bakacak olursam evlisiniz sanırım.
Psikiyatrım: Evet
Ben: Modası geçmiş sade bir yüzük olduğuna göre uzun süredir evlisiniz. Neden evlendiniz? Çünkü seviyordunuz, sevgiye veya adını sizin bile koymadığınız ihtiyaçlarınız vardı ve bunu karşılayacağına inandığınız bir adam. Güvendiniz. O kadar eskidiği haalde alyansınızı değiştirmediğinize ve şuan benim tersimde duran çerçevede eşinizin ve belki çocuğunuzun resmi olduğuna bahse girebilirim. Bu kadar değer verdiğinize göre size de değer veriliyor demektir. Peki doktor hanım siz hiç aldatıldınız mı?... Yüzünüzü hemen eşkittiğinize göre hayır ama tam olarakta emin değilsiniz değilmi?
Psikiyatrım: Ama..
Ben: Lütfen kesmeyin. Şimdi düşünün bu kadar güvendiğiniz insan hakkında bile aklınızda soru işaretleri varken ve belki bana belli etmesenizde şüphelenirken benden size güvenmemi ve yaşadıklarımı anlatmamı nasıl bekleyebilirsiniz?
Psikiyatrım: Şeyyy sanırım haklısınız.
Ben: Öyleyse şu benim jelibonları yazında gideyim. Sıkıldım...
-----------------------------:-D sürekli bu düzendeyse konuşmalar denildiği gibi ücret konusunda konuşmaya başlayın psikiyatrınızla.zira kadıncağız ruhsal çöküntüye uğrayacak
Sürekli bu dezeyde değil tabi... Benim beyaz yakalılara karşı alerjim var özellikle de doktorlara -
FOXXLY bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
kütahya mı ? xD
Evet Kütahya'nın yeşil ile birleştiği ve bir tarihi bağrında saklayan ilçesi Domaniç...
-----------------------------hassssektör :S tavşanlıdayım bende ama domaniçin böle manyak bi yer olduğunu hiç düşünmemiştim :|
arkadaşları topliyip bi baskın yapmak lazım :|
Aramız 45 dk çık gel birgün ;) -
domaniç sarıkız köyüne gidin mis gibi doğa ortamında alabalığın keyfini çıkarın :)
-
essan bunu yazdı:
domaniç sarıkız köyüne gidin mis gibi doğa ortamında alabalığın keyfini çıkarın :)
Bak adam işi biliyor (: Ahh ahh o ormanların dili olsa da söylese (:(:(: