Neden Yüzde 100 İşlemci Kullanımı
-
Bak aşağıda "Tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster"
diye bir buton var ona tıkla. Muhtemelen şu .net framework'un windows kurulduktan sonra bir süre %100 cpu ile çalışan exe si var. Odur sanırım.
-
DrKill bunu yazdı
Bak aşağıda "Tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster"
diye bir buton var ona tıkla. Muhtemelen şu .net framework'un windows kurulduktan sonra bir süre %100 cpu ile çalışan exe si var. Odur sanırım.
aynen nasıl rahatsız hissediyorum böyle yarım yapılmış iş gibi aklımda kaldı, tıklasana ona.
-
eyuperol bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Son zamanlarda birkaç viruse denk geldim, sisteme bulaşıp arkaplanda bitcoin mine ediyor.
Onlardan birine denk gelmiş olabilirsin. fakat verdiğin bilgi bi sonuca varmak için çok az, task managerda neyin çok cpu yediğini bulup exeyi biyere koyarsan bakarız.
herhalde arka planda birşey olmalı çünkü görev yöneticisinde görünmüyor. fakat yukarıda belirttiğim gibi güvenli modda başlatınca normal seviyesinde çalışıyor güvenli mod o çalışan herneyse ona izin vermiyor.
arka planda çalışanları görmek engellemek için bildiğiniz bir program var mı? bir kontrol etsem
http://xuetr.com/download/XueTr.zip
hocam bununla bir kurcala bu program iyidir
-
son zamanlarda yeni program kurdun mu?
anti virus pro su degistirdin mi?
torrent kullanyor musun?
internetsiz kullanımda da cpu %100 kullanılıyor mu?
bir ara av lerden baya bir çekmiştim. ;/ -
HolyOne bunu yazdı
Son zamanlarda birkaç viruse denk geldim, sisteme bulaşıp arkaplanda bitcoin mine ediyor.
Onlardan birine denk gelmiş olabilirsin. fakat verdiğin bilgi bi sonuca varmak için çok az, task managerda neyin çok cpu yediğini bulup exeyi biyere koyarsan bakarız.
Bayılıyorum şu olaya ya. Onu %50 cpu kullanıcak şekilde editleyebilirseler mükemmel olur bence..
@eyuperol hocam benim de başıma geldi. Üstelik yeni yüklediğim windowsta yaşadım şaka gibi :D Virüs vb hiçbirşeyin ihtimali olmamasına rağmen aradım, tarattım tertemiz çıktı. Sonra 64 biti kaldırıp 32 bit yükledim düzeldi. Sorun işlemcimde değilmiş, sorun indirdiğim 64 bit sistemi editleyen gerizekalılardaymış. Artık içine ne gömdülerse veya hangi ayarlarını bozdularsa sistemin..
Daha sonra temiz 64 bit yükledim kasmadı..
Temiz bir yerden indirip sistemi yeniden kurmayı son çare olarak aklında bulundurabilirsin.
DadasAdam tarafından 09/Nis/14 15:28 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bayılıyorum şu olaya ya. Onu %50 cpu kullanıcak şekilde editleyebilirseler mükemmel olur bence..
@eyuperol hocam benim de başıma geldi. Üstelik yeni yüklediğim windowsta yaşadım şaka gibi :D Virüs vb hiçbirşeyin ihtimali olmamasına rağmen aradım, tarattım tertemiz çıktı. Sonra 64 biti kaldırıp 32 bit yükledim düzeldi. Sorun işlemcimde değilmiş, sorun indirdiğim 64 bit sistemi editleyen gerizekalılardaymış. Artık içine ne gömdülerse veya hangi ayarlarını bozdularsa sistemin..
Daha sonra temiz 64 bit yükledim kasmadı..
Temiz bir yerden indirip sistemi yeniden kurmayı son çare olarak aklında bulundurabilirsin.
sağolasın önerin için hocam da windows ta sıkıntı yok bu sorun 1 hafta 10 günlük birşey di çözdüm
-
ustura bunu yazdıeyuperol bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
herhalde arka planda birşey olmalı çünkü görev yöneticisinde görünmüyor. fakat yukarıda belirttiğim gibi güvenli modda başlatınca normal seviyesinde çalışıyor güvenli mod o çalışan herneyse ona izin vermiyor.
arka planda çalışanları görmek engellemek için bildiğiniz bir program var mı? bir kontrol etsem
http://xuetr.com/download/XueTr.zip
hocam bununla bir kurcala bu program iyidir
sağolasın hocam verdiğin programa gerek kalmadı da yine de incelerim bi :)
@HolyOne biraz araştırdım dediğin gibi bitcoin mi neyse onla alakalı birşeymiş hocam
@5Agustos1921 @VBDream @DrKill sorun çözüldü sağolun:)
-
bu dgen.exe bendede var %90 cpu kullanıyodu. önceden işlemi sonlandır ile hallediyodum şimdi bi virüs felan tarattım işlem sayısını felan düşürdüm daha çıkmıyor bu virüs