folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Neden Yüzde 100 İşlemci Kullanımı

Neden Yüzde 100 İşlemci Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bak aşağıda "Tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster"

diye bir buton var ona tıkla. Muhtemelen şu .net framework'un windows kurulduktan sonra bir süre %100 cpu ile çalışan exe si var. Odur sanırım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Bak aşağıda "Tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster"

diye bir buton var ona tıkla. Muhtemelen şu .net framework'un windows kurulduktan sonra bir süre %100 cpu ile çalışan exe si var. Odur sanırım.

aynen nasıl rahatsız hissediyorum böyle yarım yapılmış iş gibi aklımda kaldı, tıklasana ona.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Son zamanlarda birkaç viruse denk geldim, sisteme bulaşıp arkaplanda bitcoin mine ediyor.

Onlardan birine denk gelmiş olabilirsin. fakat verdiğin bilgi bi sonuca varmak için çok az, task managerda neyin çok cpu yediğini bulup exeyi biyere koyarsan bakarız.

herhalde arka planda birşey olmalı çünkü görev yöneticisinde görünmüyor. fakat yukarıda belirttiğim gibi güvenli modda başlatınca normal seviyesinde çalışıyor güvenli mod o çalışan herneyse ona izin vermiyor. 

arka planda çalışanları görmek engellemek için bildiğiniz bir program var mı? bir kontrol etsem

http://xuetr.com/download/XueTr.zip

hocam bununla bir kurcala bu program iyidir 

itsin oglum sen adam degilsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    son zamanlarda yeni program kurdun mu?
    anti virus pro su degistirdin mi?
    torrent kullanyor musun?
    internetsiz kullanımda da cpu %100 kullanılıyor mu?

bir ara av lerden baya bir çekmiştim. ;/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Son zamanlarda birkaç viruse denk geldim, sisteme bulaşıp arkaplanda bitcoin mine ediyor.

Onlardan birine denk gelmiş olabilirsin. fakat verdiğin bilgi bi sonuca varmak için çok az, task managerda neyin çok cpu yediğini bulup exeyi biyere koyarsan bakarız.

Bayılıyorum şu olaya ya. Onu %50 cpu kullanıcak şekilde editleyebilirseler mükemmel olur bence..

@eyuperol hocam benim de başıma geldi. Üstelik yeni yüklediğim windowsta yaşadım şaka gibi :D Virüs vb hiçbirşeyin ihtimali olmamasına rağmen aradım, tarattım tertemiz çıktı. Sonra 64 biti kaldırıp 32 bit yükledim düzeldi. Sorun işlemcimde değilmiş, sorun indirdiğim 64 bit sistemi editleyen gerizekalılardaymış. Artık içine ne gömdülerse veya hangi ayarlarını bozdularsa sistemin..

Daha sonra temiz 64 bit yükledim kasmadı..

Temiz bir yerden indirip sistemi yeniden kurmayı son çare olarak aklında bulundurabilirsin.

DadasAdam tarafından 09/Nis/14 15:28 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Bayılıyorum şu olaya ya. Onu %50 cpu kullanıcak şekilde editleyebilirseler mükemmel olur bence..

@eyuperol hocam benim de başıma geldi. Üstelik yeni yüklediğim windowsta yaşadım şaka gibi :D Virüs vb hiçbirşeyin ihtimali olmamasına rağmen aradım, tarattım tertemiz çıktı. Sonra 64 biti kaldırıp 32 bit yükledim düzeldi. Sorun işlemcimde değilmiş, sorun indirdiğim 64 bit sistemi editleyen gerizekalılardaymış. Artık içine ne gömdülerse veya hangi ayarlarını bozdularsa sistemin..

Daha sonra temiz 64 bit yükledim kasmadı..

Temiz bir yerden indirip sistemi yeniden kurmayı son çare olarak aklında bulundurabilirsin.

sağolasın önerin için hocam da windows ta sıkıntı yok  bu sorun 1 hafta 10 günlük birşey di çözdüm 

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    ustura bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

herhalde arka planda birşey olmalı çünkü görev yöneticisinde görünmüyor. fakat yukarıda belirttiğim gibi güvenli modda başlatınca normal seviyesinde çalışıyor güvenli mod o çalışan herneyse ona izin vermiyor. 

arka planda çalışanları görmek engellemek için bildiğiniz bir program var mı? bir kontrol etsem

http://xuetr.com/download/XueTr.zip

hocam bununla bir kurcala bu program iyidir 

sağolasın hocam verdiğin programa gerek kalmadı da yine de incelerim bi :)

@HolyOne biraz araştırdım dediğin gibi bitcoin mi neyse onla alakalı birşeymiş hocam

@5Agustos1921  @VBDream @DrKill sorun çözüldü sağolun:)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bu dgen.exe bendede var %90 cpu kullanıyodu. önceden işlemi sonlandır ile hallediyodum şimdi bi virüs felan tarattım işlem sayısını felan düşürdüm daha çıkmıyor bu virüs

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 3313 Toplam Mesaj: 19