folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Zengin Değilsin ?

Neden Zengin Değilsin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    yavşak babam,götünü siktiğimin abisi yüzünden zengin değilim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

okuyom ben yaa.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    @DarkFall

%40 çoooook iyimser bir rakam olmuş.

@Remus

"Bunun nedeni şudur" diye tespit yapıyorsun sonra "bunun nedeni ne acaba" diye döngüsel,çelişkili bir soru soruyorsun.
    a) Eşit dağılımlı sistem b) Farklı dağılımlı sistem
    Zengin ve fakir kavramı olduğuna göre ve birileri bunu değiştirmeye çalışmadığına göre b şıkkındaki sistem içerisinde yaşıyorsun.
    Gelir dağılımından yüksek oranda ve düşük oranda pay alanlar kimlerdir bunun analizini yapabildiğini düşünüyorum.
    "Büyük bir pastadan pay almak gibi düşünürsen daha büyük bir pay almak istiyorsan içinde bulunduğun sistemde senin payının büyümesi için diğerlerinin payının küçülmesi gerekir.
    Bu yüzden düşük pay almana neden olan kıstasları bertaraf edersen büyük payı kaparsın."
    ( Ya da büyük pay almaya herkesin eşit derecede hakkı olduğu kabulüyle uzun yoldan giderek yüksek pay alanlardaki özellikleri edinmeye çalışırsın...çalışırsın...çalışırsın...)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Çünkü götümü çalıştırmıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

kişisel gelişim kitaplarına kendinizi çok kaptırmayın. herkes zengin olamaz.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

kısmet

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ne biliyon zengin olmadığımı ki... 5.000.000 usd var bankada

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

önce zenginliğin bugünün modern medeni yaşamında başarı dediğmiz olgu için bir elzem olmadığını düşünüyorum. Ben bir çok fabrika, ofis, işyerinde müdürlerinden zeki ve çalışkan müdür yardımcısı, elemanından daha aptal ve asalak müdür yardımcısı gördüm. Günümüz dünyasında başarı, zeka, çalışkanlık gibi sanayi toplumuna özgü olarak gördüğüm dalgaların hepsi artık geride kaldı. Artık başarı ve para demek; görünmek, konuşmak, sükse yapmak gibi metafor dalgalarından ibaret. Yani zengin ve başarılı biri olman belki de (büyük ihtimal diyelim) kadim güzel sıfatlar yerine (dürüstlük, çalışkan olmak) günümüzün prestij çeken sıfatların niteliklerini ne kadar çektiğinle ilgili.

He bu birinci faktörden daha önemli olan şey şans. Israrla söylüyorum adaletsiz bir dünyada adil olan tek şey şanstır. Şahsen ben şanslıyımdır. Hak veriyorsun ki kimse ben o boktan heriflerdenim demez :D Bu özel oldu gerçi.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

zenginlik beşa bela niyemi?

çünkü zengınlık demek kadın demek kadın demek bela demek (aşk değil bela olan (gerçi oda bi belada)bela olan sey etrafında  para ıcın dolasan kadınlar)

çünkü zengınlık demek aç gözlülük 

çünkü zengınlık demek cımrılık demek 

çünkü zenginlik demek rahatllık  demek 

çünkü zenginlik demek sevgisizlik demek 

çünkü zengillik demek  huzursuzluk demek 

çünkü zenginlik demek korkusuzluk demek 

bu böle uzar gider bunların hic bırı bende yok .fakirim ama  mutluyum 

kontra bisiklet
Toplam Hit: 9889 Toplam Mesaj: 65