Neden Zengin Değilsin ?
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
Stargazer bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------oha lan :S böylelerinin hala olduğunu biliyodumda azami koruma miktarında diye :\
-----------------------------bu eleman yediğini de sıçmaz, cimrilik gücüyle hepsini eritir.
-----------------------------Siyah güneşi daha çok çektiği için, benzin daha fazla yakar diye bi söylenti duyduğundan (ne kadar doğrudur bilemiyorum) arabasını beyaz alan bi adam gerisini siz düşünün :)
-
fatX bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------oha lan :S böylelerinin hala olduğunu biliyodumda azami koruma miktarında diye :\
-----------------------------bu eleman yediğini de sıçmaz, cimrilik gücüyle hepsini eritir.
-----------------------------Siyah güneşi daha çok çektiği için, benzin daha fazla yakar diye bi söylenti duyduğundan (ne kadar doğrudur bilemiyorum) arabasını beyaz alan bi adam gerisini siz düşünün :)
-----------------------------Herif kendi halinde mutlu mu? mutlu.bizi alakadar etmez.
-
Zengin değilim çünkü hayatımı doya doya yaşamak istiyorum,zengin değilim çünkü paranın kölesi olmak istemiyorum,zengin değilim çünkü farklı bir insan olmak istemiyorum,zengin değilim çünkü sistemin bir parçası olmak istemiyorum.
-
http://vimeo.com/19681589
-
zengin gibiyim ama şöyle durumum Tsk sağolsun :D Goldwings alıp türkiye turu yapacağım :D
-
zengin değilim çünkü şansım yok aq, bu birazda şans işi.
-
nedenini bilseydim zengin olurdum bence :D
-
Zengin olmaktansa daha azı ile yetinmeyi öğreniyorum.Villada oturmanın 2+1 evde oturmaktan pek bi farkı olduğunu zannetmiyorum.Beni a noktasından b noktasına götürecek herhangi bir marka arabamda varsa en zengini benim.Yiyeceğimde bir kap yemek zaten.
-
Ne kadar fakir varsa bu konuda toplanmış lan. 6 sayfa fakir edebiyatı okudum.
(ben dahil)
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Herif kendi halinde mutlu mu? mutlu.bizi alakadar etmez.
-----------------------------o kadar harcanmamış sıcak para varsa eder bu artık hepimizin meselesi bi müslümana o kadar para düşüyo mu :D