Nedir Bu Mega Holding ?
-
250 dolar vermemi istediler. 10 genç toplanmış muhabbet ediyorlar etrafımda.
kübra diye bir kız bok gibi beğenmedim anlatıyoda anlatıyoşimdi sana bu işin eğitimini vercez sen bi host alcaksın sonra sende çevrendeki arkadaşlarına host satacaksın yılda 2 elemanın olması gerekiyo filan diyordu 2 yıl önce askerden geleli 3 ay olmuştu. ulen benim çevremde bilgisayar yazılım işinden anlayan yokki dedim.
sonra sktirettim.halen facemde arkadaşım takılıyo bu megacılara. herhafta bi yerde kahvaltı istanbulda otelde toplantılara katılıyor. ama bu bi yere kadar bence. sonra çocuğu zktiredecekler.
inanmayın la böyle şeylere...
kaygusuz tarafından 04/Oca/14 00:36 tarihinde düzenlenmiştir -
bu mega holdingcilerin mekanı mecidiyeköy simit salonu üst katıdır arkadaşlar itici bir şekilde sizi cok bi bok varmış gibi çağırırlar önünüze sik kadar laptopu koyarlar sunum izletirler sonra bi kız size detay vermeye başlar sonra ee kardeşim ya zincire bulamazsam insan diye soru sorunca da ya bizde varız yardımcı olucaz sana zaten ekibiz derler. sonra siktirin lan amcıklar diye küfürü basıp gidersiniz. istiyosanız bi baskın yapabiliriz toplaşıp bunlara :D
aman hocam bunlara bulaşma saadet zincirinde kazanan tek bir kişi var o da bu olayları başlatan enes bilmem ne diye biriydi unuttum ismini şimdi sakın girişme.
edit : adamın adı enes olgun araştır görüceksin çakallığı zaten
Kutikula tarafından 04/Oca/14 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
-
sözde seminer videolarını bi izleyin insanları nasıl aptal yerine koyuyo http://www.youtube.com/watch?v=d0mvDZ4MCNg#t=836
-
-
katılan insanların çevresini sömürme amaçlı. ben bunları kime satıcam? bana inanan en yakınımdaki insanlara. iyi d ben niye en yakınlarımı sömüreyim onladan para isteyeyim? eğer etrafımdaki en değerli insanlardan para isteyeceksem bu geri dönüşümü belli olan bi para olur ve ciddi bi proje olur. aksi halde hayatımı harcarım. gün gelip insanlar bana beni niye kazıkladın dediği zaman ben ne dicem?
yok eğer senin ürünün satışı garanti, çok harika bi ürün ise zaten mal değilsen maaşlı elemanla satarsın onu. niye her önüne geleni ortak yapasın ki? ver 1-2bin lira, bi ay çalışsın satsın. ürünün de madem o kadar talep edilen bi ürün.
-
Ahhahaa ridvan adlı vatandaş wordpress kurmuş. Hazır şeye bu kadar para mı vermiş. Hay beyninizdeki snapsların ben.
Bir sazan daha buldum.
http://abdulhakimkahyaoglu.com/default.html
sazanın sonu yokki :) Ama bu bayan
kızın ders notları gerçekse bayağıda kafası basan birisi.
aslı varsa 2011 e ait vergi levhası ama paylaşım günü 2 ocak 2014 inanasım gelmedi. Teyit etmek lazım.
-
Prometheus bunu yazdı
katılan insanların çevresini sömürme amaçlı. ben bunları kime satıcam? bana inanan en yakınımdaki insanlara. iyi d ben niye en yakınlarımı sömüreyim onladan para isteyeyim? eğer etrafımdaki en değerli insanlardan para isteyeceksem bu geri dönüşümü belli olan bi para olur ve ciddi bi proje olur. aksi halde hayatımı harcarım. gün gelip insanlar bana beni niye kazıkladın dediği zaman ben ne dicem?
yok eğer senin ürünün satışı garanti, çok harika bi ürün ise zaten mal değilsen maaşlı elemanla satarsın onu. niye her önüne geleni ortak yapasın ki? ver 1-2bin lira, bi ay çalışsın satsın. ürünün de madem o kadar talep edilen bi ürün.
olayın içine girenler senin gibi tarafsız bakamadığı için bu gerçekleri göremiyorlar.
bizlerde var olan kısa yoldan para kazanma hırsını körüklemek temel felsefe. umut ticareti yapmak kısacası.
["Ne kadar ekmek o kadar köfte."
Al sana en baba sözlerden biri. Hiç gösterişli
değil, değil mi ? Ama hayatın rasyonel yanını
en net haliyle ifade eden ve ömrün boyunca
götünden ayrılmayacak durumun yegane
özetidir.] -
Mukavim_ bunu yazdı
tarafsız bakamadıkları üstteki videonun sonundaki tekrarlama olayından belli.
beni de çağırdılar bi kere. adını unuttum şimdi de herbilife gibi bişeydi. sağlıklı ürünler satıyor işte. baktım baya da büyük bir ağmış dünya çapında. ya da tesisatı güzel kurmuşlar nette heryere döşemişler reklamı. sırf pazarlama yapmadan para kazanma diye lanse ettikleri için gittim. 1 saat bekledim, tek dedikleri pazarlama yapmadan kazanıcan. ama nedir anlatmadılar tabi. öğrenmek için büyükbaşın gelip sunuma başlaması gerekti. geçen sene oldu bu olay, ben 1 yıldır düşünüyorum hâlâ pazarlama olmayan kısmı neresi bulamadım. birinin ürününü satacak olsam bile gider domates satarım, satacağım garanti en azından. adamlar girerken ürün almanı şart koşuyor. sonra ister sat ister sikine taşşana sür. nasılsa senden parayı kaptı. zarar etme ihtimali yok. girişte para almadan yapsınlar yiyorsa.
-
Hocam olayda sana geçirdik, sende millete geçir mantığı var. Bana da teklif etmişti bi kaç ayrı kişi. He pşu örneği örnek veriyolar; Herkes bu sisteme geçecek -Sanki başka domain host servisi yok :) - Pastanın büyük diliminden yiyen ol. Ben de düşündüm, ulan herkes geçecekse, sisteme son geçen eleman kime pazarlayacak ve sonra vazgeçtim iyi ki de vazgeçtim :)