folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu Mega Holding ?

Nedir Bu Mega Holding ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

250 dolar vermemi istediler. 10 genç toplanmış muhabbet ediyorlar etrafımda.
    kübra diye bir kız bok gibi beğenmedim anlatıyoda anlatıyo

şimdi sana bu işin eğitimini vercez sen bi host alcaksın sonra sende çevrendeki arkadaşlarına host satacaksın yılda 2 elemanın olması gerekiyo filan diyordu 2 yıl önce askerden geleli 3 ay olmuştu. ulen benim çevremde bilgisayar yazılım işinden anlayan yokki dedim.

sonra sktirettim.

halen facemde arkadaşım takılıyo bu megacılara. herhafta bi yerde kahvaltı istanbulda otelde toplantılara katılıyor. ama bu bi yere kadar bence. sonra çocuğu zktiredecekler.

inanmayın la böyle şeylere...

kaygusuz tarafından 04/Oca/14 00:36 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bu mega holdingcilerin mekanı mecidiyeköy simit salonu üst katıdır arkadaşlar itici bir şekilde sizi cok bi bok varmış gibi çağırırlar önünüze sik kadar laptopu koyarlar sunum izletirler sonra bi kız size detay vermeye başlar sonra ee kardeşim ya zincire bulamazsam insan diye soru sorunca da ya bizde varız yardımcı olucaz sana zaten ekibiz derler. sonra siktirin lan amcıklar diye küfürü basıp gidersiniz. istiyosanız bi baskın yapabiliriz toplaşıp bunlara :D

aman hocam bunlara bulaşma saadet zincirinde kazanan tek bir kişi var o da bu olayları başlatan enes bilmem ne diye biriydi unuttum ismini şimdi sakın girişme.

edit : adamın adı enes olgun araştır görüceksin çakallığı zaten

Kutikula tarafından 04/Oca/14 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

sözde seminer videolarını bi izleyin insanları nasıl aptal yerine koyuyo http://www.youtube.com/watch?v=d0mvDZ4MCNg#t=836

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=wvz9DxSi49M

yassak

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

katılan insanların çevresini sömürme amaçlı. ben bunları kime satıcam? bana inanan en yakınımdaki insanlara. iyi d ben niye en yakınlarımı sömüreyim onladan para isteyeyim? eğer etrafımdaki en değerli insanlardan para isteyeceksem bu geri dönüşümü belli olan bi para olur ve ciddi bi proje olur. aksi halde hayatımı harcarım. gün gelip insanlar bana beni niye kazıkladın dediği zaman ben ne dicem?

yok eğer senin ürünün satışı garanti, çok harika bi ürün ise zaten mal değilsen maaşlı elemanla satarsın onu. niye her önüne geleni ortak yapasın ki? ver 1-2bin lira, bi ay çalışsın satsın. ürünün de madem o kadar talep edilen bi ürün. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ahhahaa  ridvan adlı vatandaş wordpress kurmuş. Hazır şeye bu kadar para mı vermiş. Hay beyninizdeki snapsların ben.

http://ridvandereli.com/

Bir sazan daha buldum.

http://abdulhakimkahyaoglu.com/default.html

sazanın sonu yokki :) Ama bu bayan

http://humeyracilsal.com/

kızın ders notları gerçekse bayağıda kafası basan birisi.

aslı varsa 2011 e ait vergi levhası ama paylaşım günü 2 ocak 2014 inanasım gelmedi. Teyit etmek lazım.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=699324763445738&set=pb.100001046620353.-2207520000.1388790225.&type=3&theater

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

katılan insanların çevresini sömürme amaçlı. ben bunları kime satıcam? bana inanan en yakınımdaki insanlara. iyi d ben niye en yakınlarımı sömüreyim onladan para isteyeyim? eğer etrafımdaki en değerli insanlardan para isteyeceksem bu geri dönüşümü belli olan bi para olur ve ciddi bi proje olur. aksi halde hayatımı harcarım. gün gelip insanlar bana beni niye kazıkladın dediği zaman ben ne dicem?

yok eğer senin ürünün satışı garanti, çok harika bi ürün ise zaten mal değilsen maaşlı elemanla satarsın onu. niye her önüne geleni ortak yapasın ki? ver 1-2bin lira, bi ay çalışsın satsın. ürünün de madem o kadar talep edilen bi ürün. 

olayın içine girenler senin gibi tarafsız bakamadığı için bu gerçekleri göremiyorlar.

bizlerde var olan kısa yoldan para kazanma hırsını körüklemek temel felsefe. umut ticareti yapmak kısacası.

["Ne kadar ekmek o kadar köfte."
    Al sana en baba sözlerden biri. Hiç gösterişli
    değil, değil mi ? Ama hayatın rasyonel yanını
    en net haliyle ifade eden ve ömrün boyunca
    götünden ayrılmayacak durumun yegane
    özetidir.]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı

tarafsız bakamadıkları üstteki videonun sonundaki tekrarlama olayından belli. 

beni de çağırdılar bi kere. adını unuttum şimdi de herbilife gibi bişeydi. sağlıklı ürünler satıyor işte. baktım baya da büyük bir ağmış dünya çapında. ya da tesisatı güzel kurmuşlar nette heryere döşemişler reklamı. sırf pazarlama yapmadan para kazanma diye lanse ettikleri için gittim. 1 saat bekledim, tek dedikleri pazarlama yapmadan kazanıcan. ama nedir anlatmadılar tabi. öğrenmek için büyükbaşın gelip sunuma başlaması gerekti. geçen sene oldu bu olay, ben 1 yıldır düşünüyorum hâlâ pazarlama olmayan kısmı neresi bulamadım. birinin ürününü satacak olsam bile gider domates satarım, satacağım garanti en azından. adamlar girerken ürün almanı şart koşuyor. sonra ister sat ister sikine taşşana sür. nasılsa senden parayı kaptı. zarar etme ihtimali yok. girişte para almadan yapsınlar yiyorsa. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocam olayda sana geçirdik, sende millete geçir mantığı var. Bana da teklif etmişti bi kaç ayrı kişi. He pşu örneği örnek veriyolar; Herkes bu sisteme geçecek -Sanki başka domain host servisi yok :) - Pastanın büyük diliminden yiyen ol. Ben de düşündüm, ulan herkes geçecekse, sisteme son geçen eleman kime pazarlayacak ve sonra vazgeçtim iyi ki de vazgeçtim :)

ride or die..
Toplam Hit: 10023 Toplam Mesaj: 54