folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu Mega Holding ?

Nedir Bu Mega Holding ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pıyasada host servisi dolu kim alir o kadar paraya host :D 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Kağnıdan bile daha yavaş sınırsız diye kandırdıkları bir hosting vererek 2.000 tl'ye kadar para alıyorlar ve bunu yutan yığınla insan var..

Mega holding yerine toplu sex organizasyonu desek daha doğru olur aslında bu adamların yaptığı işe..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Ahhahaa  ridvan adlı vatandaş wordpress kurmuş. Hazır şeye bu kadar para mı vermiş. Hay beyninizdeki snapsların ben.

http://ridvandereli.com/

Bir sazan daha buldum.

http://abdulhakimkahyaoglu.com/default.html

sazanın sonu yokki :) Ama bu bayan

http://humeyracilsal.com/

kızın ders notları gerçekse bayağıda kafası basan birisi.

aslı varsa 2011 e ait vergi levhası ama paylaşım günü 2 ocak 2014 inanasım gelmedi. Teyit etmek lazım.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=699324763445738&set=pb.100001046620353.-2207520000.1388790225.&type=3&theater

- KAHYAOĞULLARI şirketinde Müdür olarak çalışıyor.

- Hobi olarak web tasarımı, spor aktivitelerine katılıyor ve network marketing alanında çalışmalar yapıyor...

- İnsanlara yardım etmeyi çok seviyor, bir çok kişiye kişisel eğitim ve finansal eğitim veriyor

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bi bana denk gelmiyor bu mega holdingsciler gelselerde eğlensek.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkdemiray
    gkdemiray's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=wvz9DxSi49M arkadaşlar bu videoda da değinilmiş (diğer bölümleride izleyebilirsiniz) sizlerin paylaştığı bi video .. saadet zincire, titan bunlar yasak zaten dünyada ve Türkiyede. Zamanında bi O.Ç nun (afedersiniz demicem ) yapmış olduğu sahtekarlık yüzünden insanlar milyon dolarlık bu sektöre karşı ön yargılılar. Ama Network Marketing sistemi farklıdır. Sadece kağıt üzerinde benzerliği olduğu için herkes karıştırıyo bunu..  Dünyada 150 binden fazla şirket bu sistemle artık işlerini kuruyo. Ve geleceğin sektörü bu. Network marketing, mantığı çok basit, dünya sıtandartlarında geçerli olan, piyasa değerinde bir ürünü alıp bunu kullanmanızı ve memnun kaldığınızda bunu tavsiye etmeniz ve bundan bi komisyon almanız üzerine kurulmuş bi sistem. Dikkat etmeniz gereken noktalar : Şirketin güvenilirliğini ıspatlamış olması, setifika ve yasallık noktasında size güvence vermesi ( ürün aldığınızda faturasıı size ulaşması ve vergilerinin de ödenmiş olması ) ve aldığınız ürünü memnun kalmadığınızda geri iade edebilme kolaylığının göstermesi, . filmlere  dizilere bile konu olmuş, http://www.youtube.com/watch?v=sUf1fR_5qeU bu sistem .. lütfen arkadaşlar iyi ayırt edelim bu farkları, normal ticaret bitiyo artık, batan, iflas eden firmaları görüyoruz, ( Rodi mesela) Çünki nakliyesi, toptancısı, aracısı, ofisi,  çalışan personeli ve en önemlisi binlerce dolar reklamlara verilen paraları ortadan kaldıran ve bunu insanlara direkt ulaştıran, Network marketing sistemdir.

http://www.youtube.com/watch?v=VcxjDSY5XJ8 Helallik noktasında bi açıklama

gkdemiray tarafından 04/Oca/14 17:54 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dünden beri sırf meraktan 4-5 uzun videosunu izledim elemanın. hâlâ ne sattığını anlamadım =) 250 dolar + kdv fiyatlı olan şey ne? ne veriyor? ürünü değil de paso sistemi anlatıyor ya.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Ya geri zekalı olmak lazım bu iş için ya da eşini dostunu kazıklayacak kadar yüzsüz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı

sözde seminer videolarını bi izleyin insanları nasıl aptal yerine koyuyo http://www.youtube.com/watch?v=d0mvDZ4MCNg#t=836

Seminer veren birinin güneş gözlüğüyle boy göstermesi derim resmen bir de sonu komik Mutlu olmanın formülü mü diyeyim mekanı mı diyeyim anlamdım adamın şu dediğine bak ya  " çok mutluyum çünkü şuan burdayım. "  neyse bir şey demiyecem. 

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

çok kıytırık bi sunucuya 250$ + KDV verirsin, ama bütün özellikleri sınırsız diye hava atarlar, sorsan 25MB'ını bile kullanmazlar, ha bi de sunucuları sabancıdaymış kaliteliymiş vs vs. belki para kazanabilirsin ama bi bok olmaz o şirketle, dubai olayında da kendi paranla gidiyosun, onun yerine bi turla falan gidersen daha ucuza gelebilir :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

beni de çok kovaladılar aynı şekilde adamlar kitledi mi bırakmak bilmiyor amına koyim. 2000 lira para veriyorsun sonra millet kovalıyorsun. titan zinciri gibi bi şey ama biraz farklı senin denge çubuğun falan var bunun her soluna ve sağına adam attığında para alıyormuşsun. yani kendi ekibinin sağına bi adam yeni üye oldu soluna bi adam üye oldu 1-1 den 120 dolar para alıyormuşsun her iki tarafı her eşitlediğinde 120 dolar para yatıyormuş hesabına. daha bunu bilmemne bonusu varmış 37.5da oradan yatıyormuş falan. yasalmış vergisi falan düşüyormuş bu paranın. başlarında bi herif varmış iki yılda mına koymuş paranın yatlar katlar almış. adam aldıkça altına kariyer atlıyormuşsun kendi büyük ekibin falan oluyomuş hepsi çalışıyomuş sen altına adam aldıkça çalışman azalıyormuş başta çok çalışarak sonra gittikçe yataa yataa para kazanmaya başlıyomuşsun falan fıstık.

Üniversite çağındaki gençlere ailelerinden izin istetip siktir yedikten sonra böyle daha azimli çalışırsın gel kredi çekelim falan diye veriyolar da veriyolar ayarı. yarın git paranın içinden geç babanın karşısına çık "bi zamanlar siktir çektiğin fakir ama gururlu bi genç vardı" de diye gazlıyorlar elemanları.memur babasının üç kuruş parasıyla okutmaya çalıştığı kendi yaşam şartlarını siktiret anasını babasını düşünmeden gidip 2000 tl gibi kredi borçlarının altına giriyorlar. 

Daha onu da geçtim amk benim de kafam karışıyo arada adamlar dubaiye falan gitmiş bende gördüm geçen feyste. liseden tanıdığım götü boklu saçma sikko adamlar burj el arab ın önünde fotoğraflar falan çekinmişler. ne zaman görsem janti janti takımlarla geziyorlar anlamadım gitti herifleri parayı vurmuş gibi geziyorlar harbiden. Üstüne hadi bu adamların kazıklandığını düşünüyoruz işin içinde olup da kendisine 2. 3. hesabı alan var daha çok para kazanmak için. adam 2000 lira vermiş yetmemiş bi kaç tane daha alıyo 2000 liralık kredi falan çekiyo sürekli hesap açıyo. üst basamakları kapatmak lazımmış yol yakınken öyle diyolar bide.

Konuyu gizleyin de bi daha bulup salça olmasınlar bi de bu yazılarımızı bulup facebooklarında dalga falan geçiyorlar çok şey kaybediyo salaklar bize böyle böyle demişler diye.

Kim salak kim akıllı belli değil.

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 10030 Toplam Mesaj: 54