folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu Mega Holding ?

Nedir Bu Mega Holding ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sana plaka versem bakabilirmisin mustafa=*

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

sana plaka versem bakabilirmisin mustafa=*

E-devletten sorgulanabiliyor hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı
    serseri_1453 bunu yazdı

trabzondaki seminerleri katıldı ıdım bir nevi saadet zinciri diyebiliriz

Urun 3 yıllık host + domanın sitenin alınma amacı sadece kendini tanıtma esas olay arkadasları cekıp belırlı sayılarda uye oldugunda 120 dolar olıyorsunuz yanı cıft sayılarda oldukca alıyorsunuz bunun detaylı şekli budur

işe sadece site olarak bakarsanız adamlar zaten zararlı adamların anlattıklarını soyluyorum facebook dsos vs saldırılarını koruyon fırma bu adamların sistemlerinide seminerde iken web tasarım işi ile ugrasan biri vardi ismini hatırlamadığımbu sistemi kullanmasalar bile site olarak avantajlı oldugunu soyledi idi

megadaki sistemlerden biri hackleye bilirse hacklenen kişiye 1milyon dolar veriyolar diyolar kendileri

örneğin sisteme katıldınız domainde misal domaıni yanliş yazdınız yenısı almak 15dolar

Örnek kendiniz özel tema tasarlattınız sitenize atıcaksınız istediğinizde KESİNLİKLE FTP bilgilerini vermiyolar . istersen en cok kazananlardan biri olun

http://mustafaundar.com/uploads/images/GRUP-BONUSU-2.png

Turkıyede en cok kazanlardan biri enes olgun

Kendisinin turkıyede sayılı arabalardan bır tanesıne sahip

http://www.enesolgun.com/

çok merak ediyorum bu adamlar kızlar 3 sene sonra dedikleri gibi 60 bin TL ye emekli olacaklarmı : )

cevap veriyorum 900liraya işe başladı arkadaş:D

ugur0 tarafından 27/Tem/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Devlette iş yok binsin tepelerine

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

Bu adamı ayakta alkışlamak lazım. Bu zamazingoları ben de geçen yıllarda dinlemek zorunda kaldım. Türkiye'de kolay yoldan dönmeyi bekleyen bunca insan varken daha çok kişiyi kandırırlar. Zekası olan ya da internette şirket adını yazıp aratmayı bilen adam zaten bunlara bulaşmaz. Bulaşana da gram saygı duymam, üzülmem. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamlar eksi sözlüğe dava açıp mega Holding başlığını sildirdi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

adamlar sana hayal satar

sen de mutlu mesut yaşarsın

budur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

forumda arama yapmadan direk konu açanlara bi tek ben mi ayar oluyorum ?

2-3 aya bir bu mega konusu açılıyor.

aslında şu sürekli açlılan konulara ayrı bi bölüm olsada millet görse bi daha bi daha açmasalar.

bu mega olsun, sitenin yapısı olsun böle bi kaç tane daha vardı

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

forumda arama yapmadan direk konu açanlara bi tek ben mi ayar oluyorum ?

2-3 aya bir bu mega konusu açılıyor.

aslında şu sürekli açlılan konulara ayrı bi bölüm olsada millet görse bi daha bi daha açmasalar.

bu mega olsun, sitenin yapısı olsun böle bi kaç tane daha vardı

aga sen çok yanlış gelmişin be senin gitceğin yer 5 km uzakta 

konu zaten temmuzda açılmış 

sen mi anlatamadın ben mi  anlamadım 

Toplam Hit: 10028 Toplam Mesaj: 54