Nedir Bu Mega Holding ?
-
sana plaka versem bakabilirmisin mustafa=*
-
kaygusuz bunu yazdı
sana plaka versem bakabilirmisin mustafa=*
E-devletten sorgulanabiliyor hocam.
-
zamazingo bunu yazdıserseri_1453 bunu yazdı
trabzondaki seminerleri katıldı ıdım bir nevi saadet zinciri diyebiliriz
Urun 3 yıllık host + domanın sitenin alınma amacı sadece kendini tanıtma esas olay arkadasları cekıp belırlı sayılarda uye oldugunda 120 dolar olıyorsunuz yanı cıft sayılarda oldukca alıyorsunuz bunun detaylı şekli budur
işe sadece site olarak bakarsanız adamlar zaten zararlı adamların anlattıklarını soyluyorum facebook dsos vs saldırılarını koruyon fırma bu adamların sistemlerinide seminerde iken web tasarım işi ile ugrasan biri vardi ismini hatırlamadığımbu sistemi kullanmasalar bile site olarak avantajlı oldugunu soyledi idi
megadaki sistemlerden biri hackleye bilirse hacklenen kişiye 1milyon dolar veriyolar diyolar kendileri
örneğin sisteme katıldınız domainde misal domaıni yanliş yazdınız yenısı almak 15dolar
Örnek kendiniz özel tema tasarlattınız sitenize atıcaksınız istediğinizde KESİNLİKLE FTP bilgilerini vermiyolar . istersen en cok kazananlardan biri olun
http://mustafaundar.com/uploads/images/GRUP-BONUSU-2.png
Turkıyede en cok kazanlardan biri enes olgun
Kendisinin turkıyede sayılı arabalardan bır tanesıne sahip
http://www.enesolgun.com/
çok merak ediyorum bu adamlar kızlar 3 sene sonra dedikleri gibi 60 bin TL ye emekli olacaklarmı : )
cevap veriyorum 900liraya işe başladı arkadaş:D
ugur0 tarafından 27/Tem/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Devlette iş yok binsin tepelerine
-
-
Mert_648 bunu yazdı
Bu adamı ayakta alkışlamak lazım. Bu zamazingoları ben de geçen yıllarda dinlemek zorunda kaldım. Türkiye'de kolay yoldan dönmeyi bekleyen bunca insan varken daha çok kişiyi kandırırlar. Zekası olan ya da internette şirket adını yazıp aratmayı bilen adam zaten bunlara bulaşmaz. Bulaşana da gram saygı duymam, üzülmem.
-
Adamlar eksi sözlüğe dava açıp mega Holding başlığını sildirdi.
-
adamlar sana hayal satar
sen de mutlu mesut yaşarsın
budur
-
forumda arama yapmadan direk konu açanlara bi tek ben mi ayar oluyorum ?
2-3 aya bir bu mega konusu açılıyor.
aslında şu sürekli açlılan konulara ayrı bi bölüm olsada millet görse bi daha bi daha açmasalar.
bu mega olsun, sitenin yapısı olsun böle bi kaç tane daha vardı
-
Ekerci bunu yazdı
forumda arama yapmadan direk konu açanlara bi tek ben mi ayar oluyorum ?
2-3 aya bir bu mega konusu açılıyor.
aslında şu sürekli açlılan konulara ayrı bi bölüm olsada millet görse bi daha bi daha açmasalar.
bu mega olsun, sitenin yapısı olsun böle bi kaç tane daha vardı
aga sen çok yanlış gelmişin be senin gitceğin yer 5 km uzakta
konu zaten temmuzda açılmış
sen mi anlatamadın ben mi anlamadım