Nefretmi Sevgimi?
-
nefret ve sevgi iki duygu. Bu iki duygu birbirine zıt ama beynimizden dışarı nesnel şekillerde ifade edebiliyoruz. (sonuç doğurumları ile)
Benim merak ettiğim şey hangisi daha güçlü ve daha yoğun ve hatta daha etkili? -
Benım dusuncem nefrettır cunku bırıne sevgı verırsın o degerını bılmes yada baska bısey bende kı sevgı bıter ama nefrette benım ıcın ole dıyıl nefret ettım kısı ne olursa olsun benım ıcın bıtmıstır nefretımı almıstır...
-
Bence sevgi çünkü nefretimizi gösterirken bile bir şeye olan sevgimize dayanarak gösteririz. Yani belli bir düşünceyi savunan kişilerden nefret etmemizin sebebi belli bir düşünceyi sevmemizden dolayıdır. Ve bu konuda , belli bi konuda, bilgi ve sevgi olmasaydı. Nefret edemezdik.
-
sevgi; aslında sevmeyi bilmeyi gerektirir.insan neden sever bunu şöyle söylesek ''yaradılanı sev yaradandan ötürü''hepimiz olaya bu yönüyle baksak kimse kimseden nefret etmezdi herhalde...
-
ben nefrete daha cok inanırım çünkü nefretin sahtesi olmaz ;)
birinden nefret ediyorum biliorum ark.lar -
hatta ana sayfada topik var neyi hak edio sizce okuyun bi sizde akıl verin
-
nefret :D
-
?
:D -
nefret çünkü sevgiler yapmacık olabilir sevdiğine inanmayabilirsin sevgide bir çıkar vardır ama nefrette çıkar yoktur ve nefret ettiğini bilir ve bunun gerçek olduğuna inanır sevgi geçici olabilir ama nefret kalıcıdır unutmassın
-
Neye inandığım aşağıda yazıyoo
-
espirle aynı görüşteyim sevginin sahtesi olur ama nefretin asla
Toplam Hit: 4888 Toplam Mesaj: 37