Nefretmi Sevgimi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nefret ve sevgi iki duygu. Bu iki duygu birbirine zıt ama beynimizden dışarı nesnel şekillerde ifade edebiliyoruz. (sonuç doğurumları ile)
    Benim merak ettiğim şey hangisi daha güçlü ve daha yoğun ve hatta daha etkili?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Benım dusuncem nefrettır cunku bırıne sevgı verırsın o degerını bılmes yada baska bısey bende kı sevgı bıter ama nefrette benım ıcın ole dıyıl nefret ettım kısı ne olursa olsun benım ıcın bıtmıstır nefretımı almıstır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Bence sevgi çünkü nefretimizi gösterirken bile bir şeye olan sevgimize dayanarak gösteririz. Yani belli bir düşünceyi savunan kişilerden nefret etmemizin sebebi belli bir düşünceyi sevmemizden dolayıdır. Ve bu konuda , belli bi konuda, bilgi ve sevgi olmasaydı. Nefret edemezdik.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezel
    ezel's avatar
    Dişi
    sevgi; aslında sevmeyi bilmeyi gerektirir.insan neden sever bunu şöyle söylesek ''yaradılanı sev yaradandan ötürü''hepimiz olaya bu yönüyle baksak kimse kimseden nefret etmezdi herhalde...

Bu Topraklar TÜRK Milletinindir! Ve bedeli Atalarımız Tarafından Ödenmiştir.Sahip çıkalım ey TÜRK MİLLETİ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crazydevil1907
    crazydevil1907's avatar
    Erkek
    ben nefrete daha cok inanırım çünkü nefretin sahtesi olmaz ;)
    birinden nefret ediyorum biliorum ark.lar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crazydevil1907
    crazydevil1907's avatar
    Erkek
    hatta ana sayfada topik var neyi hak edio sizce okuyun bi sizde akıl verin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    nefret :D

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ?

:D

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek
    nefret çünkü sevgiler yapmacık olabilir sevdiğine inanmayabilirsin sevgide bir çıkar vardır ama nefrette çıkar yoktur ve nefret ettiğini bilir ve bunun gerçek olduğuna inanır sevgi geçici olabilir ama nefret kalıcıdır unutmassın

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek
    Neye inandığım aşağıda yazıyoo

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    espirle aynı görüşteyim sevginin sahtesi olur ama nefretin asla

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 4888 Toplam Mesaj: 37