Neler Oluyor Bana ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Depresyondasın.

Seyahate çık falan yeni arkadaşlar edin.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

mont-blanc bunu yazdı:

abdest al iki rekat namaz kıl

Dene gerçekten faydasını göreceksin ve namazı uzat. Alnın secdeye deydiğin biraz dur kafanı boşalt. hayatta bulamayacağın huzur ve dinginlik gelecek.

evet bu önemli, alnını hemen secdeden kaldırma, yavaş yavaş sindire sindire kıl..

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Bodoslama din derken?

Din kafayı yemeye neden olmaz. Çünkü İslamiyetin peygamberi diyor ki;

"Hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya, anında ölecekmiş gibi ahirete çalışın."

Sizce bunu buyuran bir din ne gibi negatif etkiler yapabilir insanın hayatında?

bodoslamadan kastım hayatının tamamını din yaparsan yaşayamaz kafayı yersin..elbette hayatının bir kısmında olması gerek.ama bunu yaşam yaparsan bitersin..Takva filmi bunu güzel anlatıyor..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

Bodoslama din derken?

bodoslamadan kastım hayatının tamamını din yaparsan yaşayamaz kafayı yersin..elbette hayatının bir kısmında olması gerek.ama bunu yaşam yaparsan bitersin..Takva filmi bunu güzel anlatıyor..

Ben daha farklı düşünüyorum bu konuda kardeşim..

Şöyle ki; İslam dini 23 yıl boyunca peyderpey "hayata hakim kılınmak üzere" insanlığa tevdi edilmiştir.. Yani tamamıyla hayatı düzenleyen bir olgu olduğuna inanıyorum. Çünkü; öyle detaylara inilmiştir ki bu dinde; kişinin eşiyle yatakta cinsel ilişkisinden, helada ihtiyacını giderdikten sonra tahareti yani temizliğini nasıl yapacağına kadar herşey ama herşey tanzim edilmiştir..

Bugünkü kapitalist ekonomi görüşüne alternatif bir iktisadi düzeni, batı hukuk ve medeniyetine alternatif bir hukuk sistem ve hadaratı vs herşey insanın ve toplumun hayatına tatbik edilmek üzere düzenlenmiştir..

Ki müslüman olduğunu iddia eden birinsanın kendisiyle çelişki oluşturmaması için, İslam'ın ortaya koymuş olduğu hükümleri tatbik etsin.

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

benim maksadımı yanlıs anlamıssın sanırım.ben sunu diyorum yere bastım yerdeki bakteri ezildi öldü onun için dua etmeli namaz kılmalıyım durumuna düşme diyorum..bodoslama dine girmekten kastım buydu aslında :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:

Ekerci bunu yazdı:

Bodoslama din derken?

Ben daha farklı düşünüyorum bu konuda kardeşim..

Şöyle ki; İslam dini 23 yıl boyunca peyderpey "hayata hakim kılınmak üzere" insanlığa tevdi edilmiştir.. Yani tamamıyla hayatı düzenleyen bir olgu olduğuna inanıyoru < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> m. Çünkü; öyle detaylara inilmiştir ki bu dinde; kişinin eşiyle yatakta cinsel ilişkisinden, helada ihtiyacını giderdikten sonra tahareti yani temizliğini nasıl yapacağına kadar herşey ama herşey tanzim edilmiştir..

Bugünkü kapitalist ekonomi görüşüne alternatif bir iktisadi düzeni, batı hukuk ve medeniyetine alternatif bir hukuk sistem ve hadaratı vs herşey insanın ve toplumun hayatına tatbik edilmek üzere düzenlenmiştir..

Ki müslüman olduğunu iddia eden birinsanın kendisiyle çelişki oluşturmaması için, İslam'ın ortaya koymuş olduğu hükümleri tatbik etsin.

Hacım bende aynı şeyleri düşünüyorum zaten.

İslam bir mekanizma, bu mekanizma ise belirttiğin gibi insanoğlunun tüm ihtiyaçlarını tatminkar şekilde gidermektedir.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

herşey senin beyninde bitio mutlu olmak ya da mutsuz olmak hissiszleşmek deil seninnki beyninin hissiszleştiğine inandırmak yer değişikliği deil senin sebebin öle olsa ben napiim göçebe gibi sadece terapi yap kendine en kolay yolu başını yastığa koy we gerekli yüzleşmelerini tamamla yada ilk bu durumun başlama zamanına git we nedenini bul 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

herşey senin beyninde bitio mutlu olmak ya da mutsuz olmak hissiszleşmek deil seninnki beyninin hissiszleştiğine inandırmak yer değişikliği deil senin sebebin öle olsa ben napiim göçebe gibi sadece terapi yap kendine en kolay yolu başını yastığa koy we gerekli yüzleşmelerini tamamla yada ilk bu durumun başlama zamanına git we nedenini bul 

ne diyorsun yaw ?

not : dalga geçmiyorum

yıkılma sakın !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

mont-blanc bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

ne diyorsun yaw ?

not : dalga geçmiyorum

beyin diorum herşey orda bitio diorum ne diorum sence

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

bi psikoloğa git, faydası oluyor gerçekten. ya da psikiyatra git, bunun ilaçları bile var mutluluk hormonu salgılayan ilaçlar fln.. ve tabi olumlu düşünceler le git, bana faydası olacak diyerek git bu önemli...

Toplam Hit: 3816 Toplam Mesaj: 27