Neler Oluyor Bana ?
-
Sebebi senin Türkiye vatandaşı olman. Yaşama umudu? Türkiye? Gelecek?
-
29 yaşına geldim bana da bazen aynı bunaltı geliyor, tempolu bir cinsel yaşam ve uzmanlaştıkça değiştireceğin hobilerinle bu sıkıntıyı aşarsın, kendimden örnek vereyim günde ortalama 14 saat çalışırım, haftada 3 gün sevişir 2 gün mezbahada gece kesiminde çalışırım, dünya dar geldiğinde gece dışarı çıkar saatlerce yürürüm, bir kaç duble çakıp köpek sürüsüne saldırdığım olmuştur; korku, endişe, keder, utanma hislerini bir kenara bırak, hakkında ne düşündüklerini önemsemeden nasıl yaşamak istediğini hayallerini düşüncelerini anlat o .mcıklara, seni yadırgasınlar yargılasınlar, s.kine takma seni olduğun gibi bir birey olarak kabul etmek istemeyenler, değiştirip kafalarındaki kalıba sokmaya çalışanlar s.ktir olup gitsinler, kendine soluklanacak alan aç a.q., ne düşünüyorsan dan dan ortaya söyle emin ol isteklerinle paralel bir sürü insan çıkacak; misal seks yapmak istiyorsun bunu dillendirdiğinde seks yapmak isteyen çevre dişilerinden bazıları seni bulacaktır, veyahut her yerde ingilizce eğitim almak istediğini söylüyorsun karşına ücretsiz kurs olanağı çıkabilir, başka bir örnek: açsın ve paran yok etrafta tanıdıkların varsa bunu rica olarak değil söylem olarak dile getir çok açım ve param yok de veya gir bir lokantaya geçen sene yaptığım gibi yahu ben çok açım ama param yok ne yapıcaz şimdi de :) en kötü ihtimalle kovulursun daha iyi bir ihtimalle bulaşıkları yıkar karnını doyurursun, benim tavsiyem düşünmek yerine yaşamak, oturmak yerine yürümek, sorgulamak yerine incelemek anlamaya çalışmak, kabullenmektir. bol bol sevişmeni, enerjini en düşük ve en yüksek seviyelerde tutmanı tavsiye ederim. batarya gibi dolucan boşalıcan dolucan boşalıcan...
-
buna hisssizleşmek diğil bildiğin mutsuzluk denir diğerleri gibi 2 rekat namaz kılmanı mümkünse bir piskoloğa gitmeni ve en sevdiğin çikolatadan yemeni öneririm ama dikkatet kilo alma oda ayrı etkiliyor
-
dine yönel psikologa gerek kalmaz dicem kimse anlamıyacak..
ama tecrübe ile sabittir.
-
kafanı bi kere duvara vur
sonra neden vurdunu düşün
-
namaz ve dua iyi gelir. dua ederken şöyle de: " Allahım, kahrında hoş lütfun da. senden ne gelirse başım üstüne. verdiklerin için teşekkür ederim, bu günümüze şükürler olsun. biz sana layık kul olamadık, bizi düştüğümüz kötülüklerden kurtar, bizi doğru yola götür. kalbimizi ferah tut, sen bizim velimizsin, bana sahip çık, ben kendimi sana teslim ettim...
birde kendine hobiler bul, balık tutmak, web sitesi hazırlamak gibi. insan birşeyler yapıp başarınca da mutlu olur.
başka yapabileceğimiz birşeyler olursa elimizden geleni yaparız.