Neogeo Ve Oyunlarını İsteyen Varsa Gelsin...!
-
ewt arakaşlar NeoGeo bu linkten indirebilirsiniz....! eğer neogeo'yu aranızda bilmeyen varsa indirip oynamanızı tavsiye ederim, bazen nostalji yapmak gerek :))))
http://www.hemenpaylas.com/download/43349/neoragex0.8bxp.zip.html
bu arada aşağıdaki sitedende istediğiniz kadar oyun (rom) bulabilirsiniz hepsi bedavadır sadece üyelik istiyor!!!
http://www.emucation.com/index.php
haydiiin hepinize afiyet olsun, bol şans

-
kardeş sağol..jeton parası vermekten iyidir..ama klavyede haraketler tam çıkmıyo : )
-
KARDEŞ BU TAMAMDA HANİ İÇİNDE OYUN YOK NE İŞ ?
BİRDE O SİTEDE HİÇ OYUN YOK SADECE AÇMA DOSYALARINI VERMİŞLER VARSA OYUN LİNKLERİNİDE YAZSAN OYNASAM ÇOKTANDIR OYNAMADIM METAL SLUG OLSA DAHA İYİ OLUR:))) ÇÜNKİ ATERİDE ÇOK OYNUYORDUM TEK JETONLA NERELERE GELİYODUM :)))))))))))))))))
-
karatahta bunu yazdı:
kardeş sağol..jeton parası vermekten iyidir..ama klavyede haraketler tam çıkmıyo : )
kanka nerde o eski günlerrr bee o kolu makinalarda oynamanın tadı bir başkaydı ne zevk alırdık be ondan taaa 15 sene önce çocukluğumu hatırlıyorumda eeeyyy gidi geçen seneler şimdi 3 boyutlu oyunlar çıktı piyasayaaa
-
azrail_baba bunu yazdı:
KARDEŞ BU TAMAMDA HANİ İÇİNDE OYUN YOK NE İŞ ?
BİRDE O SİTEDE HİÇ OYUN YOK SADECE AÇMA DOSYALARINI VERMİŞLER VARSA OYUN LİNKLERİNİDE YAZSAN OYNASAM ÇOKTANDIR OYNAMADIM METAL SLUG OLSA DAHA İYİ OLUR:))) ÇÜNKİ ATERİDE ÇOK OYNUYORDUM TEK JETONLA NERELERE GELİYODUM :)))))))))))))))))
kanka o sitede 100lerce oyun var bak üye ol oraya sonra ROMs yazan yere gir ordanda Neo-Geo'yu seç sonra indir istediğin kadar hepsi beleşşş
-
kanka hala bulamadıysan buraya tıkla bak metal slug oyunlarının hepsi burda varr ok
-
sitede war hoca bisürü oyun ROMs a girin soldan ordan Arcade altında Neo-Geo diyo ordan oyunları gezin kıyak site walla screenshotlar falan eylenceli sabahlamak için birebir
-
sagol gördüm ama kanka lafı kullanmasan ii olur:))))))))))))))))))))
-
ir2 bunu yazdı:
sitede war hoca bisürü oyun ROMs a girin soldan ordan Arcade altında Neo-Geo diyo ordan oyunları gezin kıyak site walla screenshotlar falan eylenceli sabahlamak için birebir
Dostum site çok sağlam bide sırf neo-geo oyunları değil sega, nintendo oyunları bile var yani yok yok
-
eskiden güseldi...okulu kırıp illa da atariye giderdik ya..annem döverdi gene atari..babam döverdi gene atari..b keresinde ilkokul müdürü bastı atariyi...annene sölicem dedi...ben de zaten biliyo dün dövdü dedim :)) çocukluk işte..saflık...ama gene olsa gene yaparım..ne verirki bir "king of fighter" ın zevkini..
öyle diilmi?
-
karatahta bunu yazdı:
eskiden güseldi...okulu kırıp illa da atariye giderdik ya..annem döverdi gene atari..babam döverdi gene atari..b keresinde ilkokul müdürü bastı atariyi...annene sölicem dedi...ben de zaten biliyo dün dövdü dedim :)) çocukluk işte..saflık...ama gene olsa gene yaparım..ne verirki bir "king of fighter" ın zevkini..
öyle diilmi?
haklısın güzel kardeşim, şimdide zamanın 3 boyutlu oyunlarını oyuyoruz artık git gide herşey gerçek kadar gerçekleşiyo sanal oyunlar bile öyle..!