folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Neogeo Ve Oyunlarını İsteyen Varsa Gelsin...!

Neogeo Ve Oyunlarını İsteyen Varsa Gelsin...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

ewt arakaşlar NeoGeo bu linkten indirebilirsiniz....! eğer neogeo'yu aranızda bilmeyen varsa indirip oynamanızı tavsiye ederim, bazen nostalji yapmak gerek :))))

http://www.hemenpaylas.com/download/43349/neoragex0.8bxp.zip.html

bu arada aşağıdaki sitedende istediğiniz kadar oyun (rom) bulabilirsiniz hepsi bedavadır sadece üyelik istiyor!!!

http://www.emucation.com/index.php

haydiiin hepinize afiyet olsun, bol şans

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    kardeş sağol..jeton parası vermekten iyidir..ama klavyede haraketler tam çıkmıyo : )

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

KARDEŞ BU TAMAMDA HANİ İÇİNDE OYUN YOK NE İŞ ?

BİRDE O SİTEDE HİÇ OYUN YOK SADECE AÇMA DOSYALARINI VERMİŞLER VARSA OYUN LİNKLERİNİDE YAZSAN OYNASAM ÇOKTANDIR OYNAMADIM METAL SLUG OLSA DAHA İYİ OLUR:))) ÇÜNKİ ATERİDE ÇOK OYNUYORDUM TEK JETONLA NERELERE GELİYODUM :)))))))))))))))))

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

kardeş sağol..jeton parası vermekten iyidir..ama klavyede haraketler tam çıkmıyo : )

kanka nerde o eski günlerrr bee o kolu makinalarda oynamanın tadı bir başkaydı ne zevk alırdık be ondan taaa 15 sene önce çocukluğumu hatırlıyorumda eeeyyy gidi geçen seneler şimdi 3 boyutlu oyunlar çıktı piyasayaaa

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:

KARDEŞ BU TAMAMDA HANİ İÇİNDE OYUN YOK NE İŞ ?

BİRDE O SİTEDE HİÇ OYUN YOK SADECE AÇMA DOSYALARINI VERMİŞLER VARSA OYUN LİNKLERİNİDE YAZSAN OYNASAM ÇOKTANDIR OYNAMADIM METAL SLUG OLSA DAHA İYİ OLUR:))) ÇÜNKİ ATERİDE ÇOK OYNUYORDUM TEK JETONLA NERELERE GELİYODUM :)))))))))))))))))

kanka o sitede 100lerce oyun var bak üye ol oraya sonra ROMs yazan yere gir ordanda Neo-Geo'yu seç sonra indir istediğin kadar hepsi beleşşş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

kanka hala bulamadıysan buraya tıkla bak metal slug oyunlarının hepsi burda varr ok

http://www.emucation.com/roms.php?system=neogeo&letter=m

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    sitede war hoca bisürü oyun ROMs a girin soldan ordan Arcade altında Neo-Geo diyo ordan oyunları gezin kıyak site walla screenshotlar falan eylenceli sabahlamak için birebir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

sagol gördüm ama kanka lafı kullanmasan ii olur:))))))))))))))))))))

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

sitede war hoca bisürü oyun ROMs a girin soldan ordan Arcade altında Neo-Geo diyo ordan oyunları gezin kıyak site walla screenshotlar falan eylenceli sabahlamak için birebir

Dostum site çok sağlam bide sırf neo-geo oyunları değil sega, nintendo oyunları bile var  yani yok yok

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

eskiden güseldi...okulu kırıp illa da atariye giderdik ya..annem döverdi gene atari..babam döverdi gene atari..b keresinde ilkokul müdürü bastı atariyi...annene sölicem dedi...ben de zaten biliyo dün dövdü dedim :)) çocukluk işte..saflık...ama gene olsa gene yaparım..ne verirki bir "king of fighter" ın zevkini..

öyle diilmi?

Çekil,Önümden Çekil...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

eskiden güseldi...okulu kırıp illa da atariye giderdik ya..annem döverdi gene atari..babam döverdi gene atari..b keresinde ilkokul müdürü bastı atariyi...annene sölicem dedi...ben de zaten biliyo dün dövdü dedim :)) çocukluk işte..saflık...ama gene olsa gene yaparım..ne verirki bir "king of fighter" ın zevkini..

öyle diilmi?

haklısın güzel kardeşim, şimdide zamanın 3 boyutlu oyunlarını oyuyoruz artık git gide herşey gerçek kadar gerçekleşiyo sanal oyunlar bile öyle..!

Toplam Hit: 9311 Toplam Mesaj: 44