Neogeo Ve Oyunlarını İsteyen Varsa Gelsin...!
-
a4tech bunu yazdı:
beyler street fighter rom u olan varsa sallayabilirmi buralara ?
BU ARADA STREET FİGHTER'IN ROM'U YOK..!!YANİ NEOGEO OYUNLARI İÇERİSİNDE STREET FİGHTER YOK.
O OYUN CAPCOM'UN OYUNLARI ARASINDA YER ALIR YANİ BAŞKA Bİ EMULATOR YÜKLİCEN O OYUNU OYNAMAN İÇİN.!
-
metalkolik bunu yazdı:
çok saol kardeş yaa inana çok istiyodum bunu hele içindeki o metal slug oyunu varya ona hastayım
DOSTUM HERKESTE BU OYUNA HASTA OLUYO YAAA
NE KADAR ÇOK SEVİYONUZ BU METAL SLUG'I :)))
-
imanım gevredi ak yaaa indir indir parmaklarım ağırmaya başladı.
ama deycek buna eminim

-
metalkolik bunu yazdı:
imanım gevredi ak yaaa indir indir parmaklarım ağırmaya başladı.
ama deycek buna eminim

kanka ne çok seviyomuşsunuz siz bu neogeo'yu ....ben sıkıldım artık oynamaktan :)))))
-
aga sn sıkılmış olabilirsin ama bn bu oyunu cafede gördüm ama oynayamadım ogün bugündür içimde kalmıştı ilk defa oynayacam bn anla yani bni

-
Az jeton umu yemedi bu oyunlar benimmm :)
-
metal slug serisinde insert coın diyor hangi tuşa basacağımı bilmiyorum söylerseniz sevinirim.
teşekkürler.........
-
sarper_hacker_hunter bunu yazdı:
metal slug serisinde insert coın diyor hangi tuşa basacağımı bilmiyorum söylerseniz sevinirim.
teşekkürler.........
Dostum 3 tuşuna basarsan jeton alırsın yani credits eğer 1 'e basarsan 1. oyuncu 2'ye basarsan 2. oyuncutabi bu rakamlar klavyenin sağ tarafındaki rakamlar değil bunlar harflerin üstündeki rakamlar
hadi iyi eğlenceler sana...!
-
Arkadaşlar bu arada metal slug'ın bütün serisini tek bir zipli dosyaya koyup upload ediceğim herkeste bu ayrı ayrı indirme derdinden kurtulmuş olur :))))
-
Ateri SaLonLarında Azmı Sürttüm :)) Hey Gidi GünLer
ArkadasLAr Tekken 2 Nin Tek Ustası Benim :)) bütün KomboLar HareketLer ÖLümLer Şahsen Ve Bizzat Öğrenmiştim Zamanında (:
Jetonu DeLerdik İpLe BağLayıp Oyunu BeLeşe Getirirdik Pehh :))*