Neogeo Ve Oyunlarını İsteyen Varsa Gelsin...!
-
MoMoSH bunu yazdı:
cok saolasın hoca ya!! aslında bende bunların alayı vardı zamanında cd'de ama zamanında yavsagın birine verdim okulda..cd'yi kırmıs a.q.cocuu.. o gunden sorada bi sikimimi vermem kimseye :) tekrar saol :D
yok güzel kardeşim kimseye bi şey vermeye gelmiyo bende bi parfüm verdim arka zira sıkıp bana geri getirecekti almış parfümü o zamanda tam şehir dışına çıkacaktı götürmüş parfümü yanında çocuk bayramdan sonra gelcek inşallah parfüm sağlam kalmıştın yoksa bi sikim vermem bi daha o ibneye :))) -
deli oluyorum bole tiplere yaa!! ondan sonra da afra tafra yapıyo yauşaklar :D
-
MoMoSH bunu yazdı:
deli oluyorum bole tiplere yaa!! ondan sonra da afra tafra yapıyo yauşaklar :D
aynen öyle kanka vermeyincede trip yapıyolar, ya işte niye vermedin yok benden kıymetlimi yok bi parfümün lafını yapıyosun gibi laflar söylemiyolarmı deli oluyom :)))))) -
siteye uye olamadım a.q olan varsa lütfen şifre ve uye adı versin
-
TReX bunu yazdı:
siteye uye olamadım a.q olan varsa lütfen şifre ve uye adı versin
iyide siteye üye olmakta bi şey yokki dostum 2 dakkaya oluyosun bence hiç burda o kadar kasma hemen üye ol, bol şans..! -
beyler street fighter rom u olan varsa sallayabilirmi buralara ?
-
çok saol kardeş yaa inana çok istiyodum bunu hele içindeki o metal slug oyunu varya ona hastayım
-
yaaa ii güzelde oyunları nasıl çalıştırcam bn bi yardımcı olsan
-
metalkolik bunu yazdı:
yaaa ii güzelde oyunları nasıl çalıştırcam bn bi yardımcı olsan
AH BE GÜZEL KARDEŞİM BUNU EN AZ 50 DEFA ANLATTIM FORMU BİRAZ OKUSAN ANLARDIN BELLİKİ FORMU OKUMAMIŞSIN AMA BEN YİNE SENİN İÇİN ANLATICAM SEVGİLİ KARDEŞİM
ŞİMDİ BAK;
dostum oyunu açtıktan sonra http://www.emucation.com/index.php bu linke tıklayarak buraya üye oluyosun sonra roms'a giriyosun ordan neogeo'ya tıklıyosun oran istediğin oyunu indiriyosun sonra oyunları çalıştırmak için indirdiğin oyunu NeoGeo klasörünün içine roms diye bi klasör açıyosun ve o zipli oyunlarına zipli bir şekilde roms klasörünün içine bırakıyosun sonra oyuna tekrar girince orda oyunun yazısı aktif şekilde görünüyor daha sonrası sana kalmış iyi eğlenceler..!
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
ya beyler böle pack halinde yokmu ya oyunlar sikecem teker tkeker yükleye yükleye imanım sikildi...yokmu böle bi zip içinde 100 oıyun 1000 oyun fln ??? ..
DOSTUM O ŞEKİLDE BULMAN İMKANSIZ TEK TEK DOWNLOAD EDİCEKSİN OYUNLARI..!!!BU ARADA O KADAR 100 OYUNU DOWNLOAD ETMEYE KALKSAN TEK Bİ DOSYA İÇİNDE NERDEN BAKSAN 500-600 MB OLUR BUNUDA HERHALDE Bİ KAÇ GÜNE İNDİRİRSİN