Nereden Sanal Bebek Alabilirim ?
-
kırtasiyede 3 tl bunlar amk :D
-
iphone için sanal bebek uygulaması yapacam
edit:hatta varmıs Touch Pets
-
gel yapalım de sen ona hajı ne almayı dusunuyon ki :D
--
bi ara fish tycoon oynamıştım.hevesimi aldım sonra saçma geldi sanal bebek işi sonuçta sıra tabanlı bi oyun sanal bebek dediğin... saati 24 ten 00 a alıp tak tak iki dakkada büyütüyoduk bebekleri ne saçma günlerdi ah :D
-
media markt ta görmüştüm 2-3 ay oluyor
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
kırtasiyede 3 tl bunlar amk :D
-----------------------------dediğin iyi oldu yoksa bi kaç sene önce attığım sanal bebeğe yanacaktım şimdi piyasası 180 liradan başlıyo diye :|
-
linklerdekini bilmiyorumda bunların kızlılötelileri wirelesslileri filan değişik değşik modelleri var onlardan olaiblir 180tl ye başkasının sanal bebeğiyle birbirine bağlayıp birlikte ıvır zıvvırlar yaptırılabiliyor sanırım.Nasıl olsa bi tane alıcaksınn git ucuz olanlardan al.Bozulana kadar kızın hevesi geçer zaten.
Küçükken bendede vardı bi sabah kalktığımda dinazorumun öldüğünü görünce fırlatıp kırmıştım:)) Sen bekle 2 gün yumurtadan çıkmasını yedir içir bokunu temizle sonra pat diye ölsün:)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------linklerdekini bilmiyorumda bunların kızlılötelileri wirelesslileri filan değişik değşik modelleri var onlardan olaiblir 180tl ye başkasının sanal bebeğiyle birbirine bağlayıp birlikte ıvır zıvvırlar yaptırılabiliyor sanırım.Nasıl olsa bi tane alıcaksınn git ucuz olanlardan al.Bozulana kadar kızın hevesi geçer zaten.
Küçükken bendede vardı bi sabah kalktığımda dinazorumun öldüğünü görünce fırlatıp kırmıştım:)) Sen bekle 2 gün yumurtadan çıkmasını yedir içir bokunu temizle sonra pat diye ölsün:)
ehe cok guldum hocam ya :D benimde vardi hatta abim askerdi ispartada onun yanina gitmistim o almisti. Sonra eve donerken unutmusum onu otobuste aglamistim bisuru nasil unuttum diye bikac gun sonra mektup icinde gondermis abim :D 1 hafta sonra da bozuldu yine saatlerce aglayarak balkondan firlatmistim cunku abimin hediyesiydi simdi yine gozlerim doldu agladim aq :( -
DestinatioN bunu yazdı:
pc'lerle kafayo bozdum galiba sanal bellek anladım yada uykum var..
----------------------------- -
çok iyi hatırlıyorum Çin de sanal bebek mezarlığı bile vardı :D bir kerelik besleyip ölünce aleti gömen öküzler ülkesi :D
-
abovv ne oynardık ya :) bende alayım bir tane kendime heveslendim :))