Nereden Sanal Bebek Alabilirim ?
-
yaw arkadaslar almanıza gerek yok http://www.popmundo.com a girin daha ayrıntılı bır sekılde oynayın :D
-
benim kaç tane wardı acaba 4 5 kesinde üstünede almıştım sanırım :D ay manyak ya öldüğünde sinirim bozuluodu :D
-
ya o pahalı olan 4-5 sene önce çıkmıştı deli gibi satıyodu.normal bildiğiniz sanal bebekten değil.daha gelişmiş bir şeydi,kızıl ötesi wardı birbirine bağlanıyodu. kardeşimde vardı.
-
can i say oha
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
benim hiç sanal bebeğim olmadı ilkokulda herkesin vardı o duyguyu yasayamadım
----------------------------- -
RaAmLis bunu yazdı:
linklerdekini bilmiyorumda bunların kızlılötelileri wirelesslileri filan değişik değşik modelleri var onlardan olaiblir 180tl ye başkasının sanal bebeğiyle birbirine bağlayıp birlikte ıvır zıvvırlar yaptırılabiliyor sanırım.Nasıl olsa bi tane alıcaksınn git ucuz olanlardan al.Bozulana kadar kızın hevesi geçer zaten.
Küçükken bendede vardı bi sabah kalktığımda dinazorumun öldüğünü görünce fırlatıp kırmıştım:)) Sen bekle 2 gün yumurtadan çıkmasını yedir içir bokunu temizle sonra pat diye ölsün:)
-----------------------------o dediğinizin pokemon modelleri vardı,, büyüttüyosun fln, kızılötesimi artık neyleyse, kapıştırıyosun,,
-
1,5 lira :)
-
183 liraya danaya girersin be hacı
-
eskiden çok ucuzdu.bu fiyata deymez bence.
-
fenerist07 bunu yazdı:
183 liraya danaya girersin be hacı