Nereden Sanal Bebek Alabilirim ?
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
183 liraya danaya girersin be hacı
-----------------------------puhahahaha :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------zuhahahhahaha koptum yawww :D
-
Connection versiyonlarında kızılötesi varmış, diğer Tamagoçlarla iletişim kurabiliyomuşsun.
Yine de 180 etmez bence gideri maksimum 20 tl
-
dealextreme.
-
bi ara tüm kızların elindeydi. 180 liralık bi alet değil ki. max 20
-
Elektrik işlerine yeni bulaştığım dönemler..
Babannem almış bi tane, oynadık oynadık pili bitti. O zamanlar da işte merak pille motor çeviriorum, lamba yakıyorum falan. Öğrenmişim + yı - yi. Bi güzel açtım cihazın içini, +sına bi kablo -sine bi kablo bağladım. Yaş herhalde 7-8 falan. Tabi o zamanlar bilmiyoruz alternatif akım nedir doğru akım nedir, prizin biri + biri - sanıyorum. Kabloları prize sokmamla 1 metre geri fırlamam bir oldu :D 5dk falan aptal aptal etrafa baktım 220 voltun etkisiyle :) Ondan beridir prizlerden uzak dururum :D
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------çok iyi hatırlıyorum Çin de sanal bebek mezarlığı bile vardı :D bir kerelik besleyip ölünce aleti gömen öküzler ülkesi :D
aynen haberleri hatirladim -
SpermMan bunu yazdı:
-----------------------------fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------zuhahahhahaha koptum yawww :D
bittim ulan moralim bozuktu... koptum ya :))) -
NmC bunu yazdı:
Elektrik işlerine yeni bulaştığım dönemler..
Babannem almış bi tane, oynadık oynadık pili bitti. O zamanlar da işte merak pille motor çeviriorum, lamba yakıyorum falan. Öğrenmişim + yı - yi. Bi güzel açtım cihazın içini, +sına bi kablo -sine bi kablo bağladım. Yaş herhalde 7-8 falan. Tabi o zamanlar bilmiyoruz alternatif akım nedir doğru akım nedir, prizin biri + biri - sanıyorum. Kabloları prize sokmamla 1 metre geri fırlamam bir oldu :D 5dk falan aptal aptal etrafa baktım 220 voltun etkisiyle :) Ondan beridir prizlerden uzak dururum :D
-----------------------------ahahauha :Ddd şimdi benimde yapasım geldi :D adaptor alırız bide lcd ekran bulurum eski telefonlardan. en kral bebegi yaparım :P