Netflix Tahribat Grubu
-
KotomineKirei bunu yazdı
Şu an netflix'te olanları Nasıl görebilirim? Hangi diziler var vesaire?
TR içeriği buradan
-
PanxeR bunu yazdı
1 adet boş yerim var
15 tl yi ver HD netflix i götür kampanyası bende başladı.
Hocam pm geçer misin bana. Ben almayı düşünüyorum
-
3Dxsolid bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
1 adet boş yerim var
15 tl yi ver HD netflix i götür kampanyası bende başladı.
Hocam pm geçer misin bana. Ben almayı düşünüyorum
gönderdim hocam
-
Bende de 15 tl yi ver al hd paketi :d
-
4k paket grubu olup da boş yeri olan var mı? 1 aylık falan değil min 6 aylık 1 kere veriyim kurtılayım bu tarz saglam grubu olan varsa pmlerse sevinirim.
-
-
tolgasen bunu yazdı
Aksama size bedava netflix aboneliği almayı anlatayım.
farklı farklı debitlerlemi hocam :))
-
DevilKingtr bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Yok hocam hazır aboneliğe konuyoruz :) mobildeyim uzun uzun yazamıyorum yoldayım birde.
free receive sms sitelerindeki numaralar ile kayıt oluyorlar. Şifremi unuttum diyerek oradaki numaralara sms alın. Giris yapınca numarayı ve mail adresini değiştirin.
-
tolgasen bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Yok hocam hazır aboneliğe konuyoruz :) mobildeyim uzun uzun yazamıyorum yoldayım birde.
free receive sms sitelerindeki numaralar ile kayıt oluyorlar. Şifremi unuttum diyerek oradaki numaralara sms alın. Giris yapınca numarayı ve mail adresini değiştirin.
hadi çabuk anlat dflşasdfklx
-
Absolut bunu yazdı
4k paket grubu olup da boş yeri olan var mı? 1 aylık falan değil min 6 aylık 1 kere veriyim kurtılayım bu tarz saglam grubu olan varsa pmlerse sevinirim.
Hocam bizim son 2 ay kalmıştı parasını iade edip bitirdim. Filmlerin geneli eski içerik. İzlemeyen kalmamıştır o filmleri. Zaten çoğu akşam haberlerden sonra televizyonda yayınlanan komedi filmi.
Dizi içeriği ise çok az. Çoğu dizinin sezonu eksik.
Ve bunlar Türkiye'ye özel. Vpn ile girince çok sağlam arşivi olduğunu görüyorsun tüm içerik açıldığı için.