Netflix Tahribat Grubu
-
2 gün önce vestel televizyonla 1 aylık deneme üyelik aktifleştirdim (: filmler falan hoşuma gitti fakat 4k içerik baya sınırlı sanırım.
-
tam konu açacaktım konuyu gördüm. netflix için ayda 10 lira verecek 2 mürid aranıyor :W
-
Yahu hemen hemen hepiniz işi gücü olan adamlarsınız. Ayda 20 lira, 2 günlük sigara parası. Ne kadar ölücü çıktınız.
-
mkyb bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
4k paket grubu olup da boş yeri olan var mı? 1 aylık falan değil min 6 aylık 1 kere veriyim kurtılayım bu tarz saglam grubu olan varsa pmlerse sevinirim.
Hocam bizim son 2 ay kalmıştı parasını iade edip bitirdim. Filmlerin geneli eski içerik. İzlemeyen kalmamıştır o filmleri. Zaten çoğu akşam haberlerden sonra televizyonda yayınlanan komedi filmi.
Dizi içeriği ise çok az. Çoğu dizinin sezonu eksik.
Ve bunlar Türkiye'ye özel. Vpn ile girince çok sağlam arşivi olduğunu görüyorsun tüm içerik açıldığı için.
ozaman kasmanın anlamı yok diyorsun hmm :/ Bizde 1-2 dizi baktık hoşumuza gitti alalım dedik ama ozaman neyse 5-6 kredi kartı var alayına 1 ay bedava takılıyım ozaman :)
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
EmiRReiS bunu yazdı
Yahu hemen hemen hepiniz işi gücü olan adamlarsınız. Ayda 20 lira, 2 günlük sigara parası. Ne kadar ölücü çıktınız.
işte böyle böyle zengin oluyorlar aq :W
-
EmiRReiS bunu yazdı
4 kişilik 4k hd hesap 40 lira hacı. 4 tane kullanıcı var. 1 kişilik sd kalite 16 lira. amaç 10 lira kâr etmek değil, ortak bulmak :)
-
İnternetiniz en az 24 megabit ise 4K paket alın. Düşük hızlarda kalite otomatik olarak düşüyor ve ayar penceresi yok. Anca Chrome eklentisi yüklemeniz gerekli.
-
DevilKingtr bunu yazdıtolgasen bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Aksama size bedava netflix aboneliği almayı anlatayım.
farklı farklı debitlerlemi hocam :))
Yok hocam hazır aboneliğe konuyoruz :) mobildeyim uzun uzun yazamıyorum yoldayım birde.
free receive sms sitelerindeki numaralar ile kayıt oluyorlar. Şifremi unuttum diyerek oradaki numaralara sms alın. Giris yapınca numarayı ve mail adresini değiştirin.
hadi çabuk anlat dflşasdfklx
Mail veya tel degisince dogrulama sorgusu gitmiyo mu hesap actigin ilk maile?
-
up. son bir mürid lazım. ayda 10lira verecek, 4k netflix izleyebilecek :W
ben ayda 20 lira da veririm ama başkaları da faydalansın :W
-
Meliksah bunu yazdı
up. son bir mürid lazım. ayda 10lira verecek, 4k netflix izleyebilecek :W
ben ayda 20 lira da veririm ama başkaları da faydalansın :W
bana uyar dostum :)