Netim Can Çekişiyor
-
abilerim netim can çekişiyor :(

-
Oha upload > download olmuş. Nasıl becerdin :)
Benim net de can çekişiyor :F
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------abi arasam küfür etsem kaç yıl hapis yerim? yas 16
-
benim netin yanında nasa gibi kalıyor bu net :) edge ile baglanıyorum :) bunu yazamak için neler çektim:d
ttnet diyosun normal :)
-
MaxeL bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Ne hapisi oğlum? Halk kahramanı ilan edilirsin :D
Şaka bir yana hiçbir şey olmaz. Ana bacı küfür bile etsen Call Center'daki adam alttan almak zorunda...
-
wking bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Ne hapisi oğlum? Halk kahramanı ilan edilirsin :D
Şaka bir yana hiçbir şey olmaz. Ana bacı küfür bile etsen Call Center'daki adam alttan almak zorunda...
-----------------------------evet alttan almak zorunda digiturkte bir sorun olmuştu benim tanıdık abi aradı biryerleri konusuyorlar abi dediki alooo bak simdi bak sese bak alıcıyı fırlattı duvara sonra kırıldı komple yarın yenisini getirdiler oyle yola geliyorlar sonra 1 kere daha yaptı aynısını 2 kere yeniletti
-
http://www.speedtest.net/result/927591939.png
Al benden de o kadar
-
Nah alttan almak zorunda !
Şahsen tt deyken açıp küfredene bende aynı şekilde ana bacı girerdim, takım liderim sorarsa o da bana küfür etti derim konu kapanır.
Gsm şirketleri ile karıştırmayın, suratınıza kapanır en basiti.
Çok mal insanlarsınız, sorunun neden kaynaklandığını bilmeden, arayıp sormadan direk küfür edelim diyorsunuz.
Gelin bende çağrı merkezi çalısanıyım, adres de vereyim gelin edin bana küfür, görelim ne kadar erkeksiniz. Telefon başında, klavye üzerinden artislik yapmaya benziyor mu...
-
arayim nediyim :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Nah alttan almak zorunda !
Şahsen tt deyken açıp küfredene bende aynı şekilde ana bacı girerdim, takım liderim sorarsa o da bana küfür etti derim konu kapanır.
Gsm şirketleri ile karıştırmayın, suratınıza kapanır en basiti.
Çok mal insanlarsınız, sorunun neden kaynaklandığını bilmeden, arayıp sormadan direk küfür edelim diyorsunuz.
Gelin bende çağrı merkezi çalısanıyım, adres de vereyim gelin edin bana küfür, görelim ne kadar erkeksiniz. Telefon başında, klavye üzerinden artislik yapmaya benziyor mu...
-----------------------------uuuuu kim kızdırdı lan bu adamı
-
emirreis bazen ana bacı küfrü hakediyolar vallahi...
10 defa aradım 10 defa bana hız testi yaptırdılar 10 defa netiniz normal tarife değiştirin dediler...
lan bilgisayarı tarıyorum virüs yok modem ayarları normal net sabah hızlı 11 ile 19 arası felçli aksam tekrar düzeliyor ama bana en çok lazım olacak saatte sitelere bile giremiyorum 1 aydır böle...
gecen yine aradım bakın hanfendi bu 11. arayışım hız testi yaptık modem ayarlarını kontrol ettik hersyei yaptık ama net hala yavaş dedim. bANA mynet in ıp sini verio bak bakalım girebiliomusun diye :)) 7 dakkada girmeyi başardım sonra bana ttnetin ıp sini verio hız testi yapalım beraber diyo... :)) amk sen gelde buna küfretme !!